23 / 07 / 2024

Beylikdüzü Autopia tanıtım ofisi

Beylikdüzü Autopia tanıtım ofisi

Autopia Beylikdüzü dükkan fiyatları bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Keleşoğlu - Gül İnşaat imzasını taşıyan 515 adet bağımsız ünitenin yer aldığı Autopia Beylikdüzü'nde teslimler hemen yapılıyor...

Google Pixel 7a'nın tanıtımına günler kala görüntüleri sızdı!

Google'ın uygun fiyatlı yeni telefonu Pixel 7a'nın resmi tanıtımı yaklaşıyor ve cihaz hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Son olarak, Pixel 7a'nın kutu açılış görüntüleri internete sızdırıldı.

İşte merakla beklenen Poco X5 tanıtım tarihi! Özellikleri açıklandı

Poco X5 ve Poco X5 Pro modelleri için merakla beklenen tarih açıklandı! Poco X5 ve Poco X5 Pro için teknik özellikleri ve tanıtım tarihini öğrenmek için habere göz atın

Apple'da sızıntı! iPhone 14 tanıtım tarihi ortaya çıktı! 

Apple’ın yaz sonunda düzenlemeyi planladığı etkinliğine artık sayılı bir zaman kaldı. Covid 19 pandemisi nedeniyle getirilen kısıtlama ve yasakların da kalkmasıyla birlikte etkinliğin Eylül ayında fiziksel ortamda düzenlenmesi bekleniyor. Peki iPhone 14'ün tanıtımı ne zaman yapılacak? İşte iPhone 14

iPhone 13 tanıtımı yeni yapılan Galaxy S22'yi ardında bıraktı!

Teknoloji şirketleri arasında yıldızı parlayan Samsung ve Apple karşı karşıya geldi. Samsung'un yeni tanıtımını gerçekleştirdiği Galaxy S22 serisi iPhone 13'ün gerisinde mi kaldı? İşte konuya dair o gelişmeler...

Referans Beylikdüzü 15 soruda tüm detaylarıyla! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kiler GYO Referans Beylikdüzü projesi için düğmeye bastı. Peki Referans Beylikdüzü nerede? İşte Referans Beylikdüzü projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

ÇEDBİK LEED BD+C Tanıtım Semineri 23 Ekim'de!

ÇEDBİK etkinlikleri kaldığı yerden hız kesmeden devam ediyor. LEED BD+C Tanıtım Semineri 23 Ekim 2020 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Gayrimenkulde sanal tanıtım dönemi!

Gayrimenkul Yurtdışı Tanıtım Derneği, yabancı yatırımcıları Türkiye’ye çekmek için atağa geçti. Sektörde sanal fuarlara hız verilecek. 2020’nin sonunda ise tanıtım turları yapılacak. Ürdün, Katar, Kuveyt, Çin, Pakistan, Hindistan, İngiltere, İsveç, Norveç ve Fransa öncelikli olacak.

Ankara Kızılcahamam'a Jeopark Tanıtım Müzesi yapılacak!

Kızılcahamam Belediyesi'nin yapımına başlanacak olan Jeopark Tanıtım Müzesi için zemin etüdü yapıldı. Güney, Kızılcahamam’ın geleceğine atacak olan projelerden bir tanesi için daha çalışmaları başlatmanın kendisini çok mutlu ettiğini belirtti.

Mim Tanıtım: Gayrimenkul sektöründe yirmi yıllık deneyimli oyuncu!

Mim Tanıtım yirmi yıllık deneyimi ile firmanızın tüm ihtiyaçlarına eğitimli kadrosu ile cevap veriyor. Arazi geliştirme, Konsept, satış ve Pazarlama adımlarının tamamında firmanız ile uyum içerisinde çalışıp sorunsuz süreç yönetimini garanti ediyor.

MİM Tanıtım projenizi doğru kitleye ulaştırıyor!

Bir Projeniz var, doğru kitleye duyurup tüketiciye ulaşmanız gerekiyor. Fakat bunu nasıl yapmanız gerektiğini bilmiyorsunuz. İşte MİM Tanıtım, Organizasyon ve Danışmanlık firması burada devreye giriyor.

Akkaya Prodüksiyon Film Müzik Yapım Reklam Yayınc.Tanıtım ve Org.Hizmt. Ltd.Şti.Livello Hotel Şubesi açıldı!

Akkaya Prodüksiyon Film Müzik Yapım Reklam Yayınc.Tanıtım ve Org.Hizmt. Ltd.Şti.Livello Hotel Şubesi, Ahmet Akkaya Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 3 Temmuz'da Beylikdüzü'nde açıldı.

Sakarya Ramada Otel'in tanıtımı yapıldı!

Dünya genelinde adından söz ettiren Ramada Otel, verdiği kaliteli hizmeti şimdi Sakarya'ya taşıyor. Yakında açılışı yapılacak olan Ramada Sakarya Otel'in tanıtım toplantısı Tunatan Tesisleri'nde yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Eyes Group Tanıtım Tasarım Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyes Group Tanıtım Tasarım Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Görkem Aydın, Nuriye Kırmızı, Merve Ege tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu.

Beylikdüzü Autopia tanıtım ofisi Haberi

Beylikdüzü Autopia tanıtım ofisi


İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesinde yükselen Autopia projesi Gül İnşaat ile Keleşoğlu İnşaat ortaklığıyla hayata geçirildi. Autopia Beylikdüzü dükkan fiyatları haberin devamında bulunuyor.


Beylikdüzü Autopia projesi 46 bin 761 metrekare inşaat alanına sahip. Dükkan teslimlerinin hemen yapıldığı Beylikdüzü Autopia projesi 515 adet bağımsız üniteden oluşuyor.


Beylikdüzü Autopia tanıtım ofisi ile 0212 853 33 35 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz. Autopia Beylikdüzü dükkan fiyatları için Autopia satış ofisini arayarak bilgi alabilirsiniz.


Beylikdüzü Autopia projesinde toplam 117 bin metrekare satılabilir ve kiralanabilir alan yer alıyor. Keleşoğlu ve Gül İnşaat Autopia projesi 150 milyon lira yatırımla inşa edildi.



Autopia Beylikdüzü nerede?

Autopia Beylikdüzü adres : Kıraç Namık Kemal Mah. Adnan Kahveci Bulvarı No: 1 34513 - Esenyurt


Beylikdüzü Autopia ulaşım



Autopia Beylikdüzü iletişim bilgileri

Telefon: 0 (212) 853 33...