02 / 05 / 2024

Beylikdüzü Belediyesi ağaçlandırma

Beylikdüzü Belediyesi ağaçlandırma

Beylikdüzü Belediyesi, kent ağaçlandırması için kolları sıvadı. Yeşil ve sağlıklı bir çevre düzeni için harekete geçen park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri, Beylikdüzü genelinde ağaçlandırma uygulamalarını sürdürüyor.

Beylikdüzü Belediyesi caddelerdeki ağaçlandırma çalışmalarına başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Atatürk Bulvarı, Enver Adakan Caddesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı, Hürriyet Bulvarı ve Ali Çebi Caddesi’nde yapılacak ağaçlandırma çalışmalarına başladı..

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından Bakırköy-Beylikdüzü metrosu açıklaması!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından, Bakırköy-Beylikdüzü Metro Projesi'nin Bakanlığın onayını beklediği iddiaları ile ilgili açıklama yaptı. İşte Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın o açıklaması...

Beylikdüzü Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 konut satıyor!

İstanbul İli Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, Beylikdüzü Yakuplu'da yer alan 9 adet konutu satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 14 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Canlar Turizm Emlak İnşaat Gıda Pazarlama Sanayii Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Canlar Turizm Emlak İnşaat Gıda Pazarlama Sanayii Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Çelik tarafından açıldı.

Enelka Taahhüt İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Enelka Taahhüt İmalat Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 46 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Zdzıslaw Andrze Janık tarafından açıldı.

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Gündoğdu tarafından açıldı.

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm için yüzde 74 uzlaşma sağlandı!

KİPTAŞ ve Beylikdüzü Belediyesi ortaklığı ile hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yapılan uzlaşma görüşmelerinde yüzde 74 anlaşma sağlandı. 

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Şahane Evler Emlak Gıda İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi 500 bin TL sermaye bedeli ile Farzad Taherı tarafından açıldı.

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Zarsan Global Emlak İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Akbar Asadı tarafından açıldı.

Beylikdüzü Gürpınar Dönüşüm Projesi'nin temeli 2022'de atılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Çalışmalara yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt 2022'de temel atılacağını dile getirdi. 

Beylikdüzü Gürpınar'da kentsel dönüşüm başladı!

Beylikdüzü Belediyesi Gürpınar'da kentsel dönüşüm çalışmalarına başladı. Çalışmalar dahilinde Gürpınar Mahallesi Siteler Bölgesi’nde bulunan Doğa Apartmanı'nın yıkımı gerçekleşti.

Erzen Yapı İnşaat Malzemeleri İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Erzen Yapı İnşaat Malzemeleri İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Cantürk Erzen tarafından açıldı.

Kantarcı Yirmiüç İnşaat Gıda İlet. Kuy.Nak.Oto.Ve Kiralama San.Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Kantarcı Yirmiüç İnşaat Gıda İlet. Kuy.Nak.Oto.Ve Kiralama San.Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Necmettin Kantarci tarafından açıldı.

Yolal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Yolal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 3 milyon 278 bin TL sermaye bedeli ile Soner Yolal ve Kadir Berkay Yolal ortaklığında açıldı.

Beylikdüzü Belediyesi ağaçlandırma Haberi

Beylikdüzü Belediyesi ağaçlandırma


Atatürk Bulvarı, Enver Adakan Caddesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı, Hürriyet Bulvarı ve Ali Çebi Caddesi’nde yapılacak ağaçlandırma çalışmalarının yanında Eğitim Vadisi Bulvarı’nı pilot bölge olarak belirleyen Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bulvarda dikim uygulamalarına başladı. İlçenin iklim yapısına uygun at kestanesi, akçaağaç ve ıhlamur türleri bölgeye kazandırılıyor.


Beylikdüzü Belediyesi, kent ağaçlandırması için kolları sıvadı. Yeşil ve sağlıklı bir çevre düzeni için harekete geçen park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri, Beylikdüzü genelinde ağaçlandırma uygulamalarını sürdürüyor. Pilot bölge olarak seçilen Eğitim Vadisi Bulvarı’nda 116 adet at kestanesi, 30 akçaağaç ve 131 adet ıhlamur ağacı dikilecek. İlçede ayrıca Atatürk Bulvarı’nda 253 adet çınar, 38 adet atkestanesi, 615 adet ıhlamur, Enver Adakan Caddesi’nde 32 adet çitlembik ve 526 adet ıhlamur ağacının dikimi gerçekleştirilecek. 


Doğru Yere...