04 / 05 / 2024

Beylikdüzü Belediyesinin aldığı ödüller

Beylikdüzü Belediyesinin aldığı ödüller

Beylikdüzü Belediyesi, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği'nin (SODEM) İzmir'de gerçekleştirdiği belediyeler buluşması ve yerel yönetim ödülleri töreninde Türkiye'ye örnek olacak Cemevi, Kültür Merkezi ve Çevresi Projesi ile ödüle layık görüldü.

Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı Yatırım programına alınmadı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin projelerini tamamlayıp onay aldığı ve finansmanını sağladığı Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı ile Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metro Hattı projeleri yatırım programında alınmadı.

En çok konut aranan ilçe belli oldu! Beylikdüzü 2 aydır zirveyi kaptırmıyor!

Emlakjet, Türkiye geneline ilişkin merakla beklenen 2023 yılı ekim ayı emlak verilerine göre en çok konut aranan iller arasında İstanbul başı çekerken, ilçelerde ise zirveyi Beylikdüzü aldı...

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar fiyat! KİPTAŞ Gürpınar fiyatları ne kadar?

KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Peki 505 adet konut ve 20 adet ticari ünitenin yer aldığı KİPTAŞ Gürpınar fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Park Teras AVM için Yapı Kayıt Belgesi alındı!

CHP İBB Başkan Adayı İmamoğlu'nun şirketi SSB Gayrimenkul ile Beyaz İnşaat, birlikte yaptıkları Beylikdüzü Park Teras AVM'de yaklaşık 160 metrekarelik kaçak yapılaşma yaptı. AVM'deki kaçak katlar için İmamoğlu ve ortakları, Yapı Kayıt Belgesi aldı...

Beylikdüzü'ndeki konut fiyatlarına metrobüs dopingi!

10 yıl önce İstanbul ulaşımına nefes aldıran Metrobüs hattının Beylikdüzü'ne kadar uzatılması güzergâh üzerindeki gayrimenkullerin değerini yükseltti.

Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yüzde 5 peşinat fırsatı!

Makyol Yaşam Beylikdüzü’nde yüzde 5 peşinat ve erken teslim avantajıyla daire sahibi olmanın tam zamanı… Ev sahibi olmak isteyenler beğendikleri daireyi yüzde 5 peşinat ile aldıktan sonra kalan bölümü yeni evlerine taşınırken ödemeye başlıyor.

Terrace Lotus Beylikdüzü fiyatları!

Toplam 149 adet dairenin yer aldığı proje İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü' nde yer alıyor. Terrace Lotus Beylikdüzü fiyatları kapsamında 1+1 'ler 567 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat teslimleri!

Beylikdüzü Dekar Asmalı Hayat teslimleri ilk etapta 2016 yılı Kasım ayında gerçekleşecek. Toplamda 244 adet bahçeli evin yer aldığı projede fiyatlar 796 bin 890 TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Viraİstanbul Evleri nerede?

Viraİstanbul Beylikdüzü'nde daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Çeşitli sosyal alanların yer aldığı proje 17 blok halinde inşa ediliyor. Peki Beylikdüzü Viraİstanbul Evleri nerede?

Beylikdüzü Viraİstanbul fiyatları ne kadar?

Viraİstanbul Konutları E-5'e 2 dakika uzaklıkta bulunuyor. Toplam 1.155 adet dairenin yer aldığı projede banka kredisi kullanılabiliyor. Peki Beylikdüzü Viraİstanbul fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü'ne iki yeni okul ve spor kompleksi müjdesi!

Beylikdüzü'nde 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilk ders zili çaldı. Açılış töreninde konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'ne iki yeni okul ile bir eğitim ve spor kompleksi kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Vira İstanbul Beylikdüzü projesinin tüm detayları!

Gül İnşaat'ın Beylikdüzü Belediyesi'nden hasılat paylaşımıyla aldığı arazide yapacağı Vira İstanbul projesinde detaylar belli oldu. 745 milyon TL'ye mal olacak Vira İstanbul projesinde 1032 adet konut, 75 adet ticari birim olacak.

Beylikdüzü Belediyesinin aldığı ödüller Haberi

Beylikdüzü Belediyesinin aldığı ödüller


Beylikdüzü Belediyesi, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği'nin (SODEM) İzmir'de gerçekleştirdiği belediyeler buluşması ve yerel yönetim ödülleri töreninde Türkiye'ye örnek olacak Cemevi, Kültür Merkezi ve Çevresi Projesi ile ödüle layık görüldü. Ödülü, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun elinden aldı.

Sosyal demokrat belediyecilik anlayışını yaygınlaştırmak, ortak bir dil kullanımı ile başarılı belediyecilik uygulamalarını Türkiye’de ve dünyada güçlü bir algıya dönüştürmek amacı ile kurulan ve 122 üye belediye ile ülkede 15 milyon nüfusu temsil eden Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği'nin (SODEM) belediyeler buluşması ve yerel yönetim ödülleri etkinliklerini İzmir Seferihisar’da gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı Yerel Yönetim Ödülleri'nde Beylikdüzü Belediyesi "Kentsel Gelişim" kategorisinde "Cemevi Kültür Merkezi ve çevresi" projesi ile ödüle layık...