28 / 04 / 2024

Beylikdüzü firmalarında kesilen elektrik

Beylikdüzü firmalarında kesilen elektrik

Son dönemde daha da sık meydana gelen elektrik kesintileri sanayiciyi isyan ettirdi. Yaklaşık 3 bin firmanın yer aldığı Beylikdüzü ve Esenyurt’ta yılbaşından bu yana hemen her gün elektrik kesiliyor.

Kırlangıç Evler Beylikdüzü ne zaman satışa çıkıyor? İşte Kırlangıç Evler Beylikdüzü detayları!

Kırlangıç Evler Beylikdüzü projesine dair detaylar merak ediliyor. İşte Kırlangıç Evler Beylikdüzü hakkında detayları!

Okul alışverişinizi Beylikdüzü Migros AVM'de yapın, hediyenizi anında kazanın! 

Beylikdüzü Migros AVM’den anında hediye kazanma fırsatı… 9-10-11 Eylül ve 16-17-18 Eylül 2022 tarihlerinde Beylikdüzü Migros AVM'den aynı gün içinde 750 Türk Lirası ve üzeri alışveriş yapanlar Hediye Çarkı Kampanyasına katılmaya hak kazanacak. Hediye çarkında yüzlerce küçük ev aleti ve hediye çeki k

Milyonlarca İstanbulluyu ilgilendiriyor! İncirli-Sefaköy-Beylikdüzü Metrosu'nda son dakika! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İncirli-Sefaköy-Beylikdüzü metro hattında hala onay beklendiğini dile getirdi ve duruma tepki gösterdi. İşte Ekrem İmamoğlu'nun o açıklamaları...

İncirli-Beylikdüzü metro hattında çalışmalar başlıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nde bir dizi ziyaret gerçekleştirerek incelemelerde bulundu. Başkan İmamoğlu, ziyaret sırasında Beylikdüzü halkının uzun süredir beklediği İncirli-Beylikdüzü metro hattı için çalışmaların başlayacağını açıkladı. 

Beylikdüzü-Sefaköy Metro Hattı geliyor!

Sefaköy-Beylikdüzü arasında planlanan yeni metro hattı projesi İstanbul 4 Numaralı Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu'nun onayına sunuldu. Projenin seçimden sonra hızlanması bekleniyor...

Konutta şampiyon ilçeler Beylikdüzü ve Kartal!

Mayıs ayı kampanyaları İstanbul gayrimenkul piyasasını da hareketlendirdi. 20 milyar liralık satışa imza atan inşaat firmaları satışlarını Avrupa yakasında en çok Beylikdüzü’nde, Anadolu yakasında Kartal’da artırdı. Satışın azaldığı ilçeler ise Şişli, Gaziosmanpaşa ve Kağıthane oldu.

Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattında konut projeleri öne çıkıyor!

İstanbul büyüdükçe doğu ve batı yönünde yeni gelişim bölgeleri de oluşuyor. Bunlardan biri de kentin batı yönündeki büyüme aksı olan Büyükçekmece Sırtköy-Beylikdüzü hattı. Sırtköy villa, Beylikdüzü ise konut projeleriyle öne çıkıyor.

Esenyurt ve Beylikdüzü'ne neden yatırım yapmalı?

Gayrimenkul ve yatırım danısmanı Enes Su, İstanbul'un en çok gelişen ilçelerinden olan Esenyurt ve Beylikdüzü hakkında bilgiler verdi.

Esenyurt-Beylikdüzü hattında projelerin hareketliliği sürüyor!

Her noktaya ulaşım kolaylığı sağlanan Esenyurt-Beylikdüzü hattında gayrimenkul sektöründe hareketlilik yaşanıyor.

Beylikdüzü Migros yılbaşında açık mı?

Beylikdüzü Migros, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Beylikdüzü Migros yılbaşında açık mı? Beylikdüzü Migros yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Beylikdüzü Migros 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Beylikdüzü Kavaklı Hasan Doğan Stadı'nda yenileniyor!

Beylikdüzü Kavaklı'da bulunan Hasan Doğan Stadı yenilenecek. Tamamlandığında modern hali ile 2100 kişi kapasiteli seyirci tribününe sahip olacak stat tribün üstü çelik çatı ile kaplanacak.

Beylikdüzü West Wall Marina Vilları'nda icradan satılık villa!

Büyükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan West Wall Marina Vilları'nda yer alan villayı satışa çıkardı. 612 metrekare yüzölçümlü villanın toplam satış bedeli 3 milyon TL olarak belirlendi.

Centro Beylikdüzü satışları yakında başlıyor!

Sapanlar Yapı ve Demir Group Ortaklığı'nın projesi Centro Beylikdüzü yakında satışa çıkacak. Centro Beylikdüzü projesinde dairelerin 2018'in yazında teslim edilmesi planlanıyor...

Beylikdüzü firmalarında kesilen elektrik Haberi

Beylikdüzü firmalarında kesilen elektrik

‘Elektrik yine kesiktir diye fabrikaya gitmeye korkuyoruz’ diyen sanayiciler, sorununu anlatacak bir muhatap bulamamaktan da şikayetçi. BEDAŞ’ın kadrosunun yetersiz olduğunu söyleyen işadamları, “Trafoyu tamire geldiler, gelenler trafoyu tamamen patlattı” açıklaması yaptılar. Elektriklerin olmadığı zamanlarda jeneratör yardımıyla üretim yapmak, enerji masrafını 3 kat artırıyor. Üstelik fabrikalar kapasitelerinin sadece 4’te 1’ini kullanabiliyor.

Elektriklerin sık sık kesildiği Esenyurt ve Beylikdüzü’nde yaklaşık 3 bin firma faaliyet gösteriyor. Bu sanayiciler yetiştiremedikleri siparişler ve yanan elektronik aletleri nedeniyle mağdur... Öte yandan İkitelli ve Başakşehir bölgelerinde de 2 günde bir 3- 4 saatlik elektrik kesintileri oluyor.

Elektrik kesintilerini ‘İnanılmaz bir rezalet’ olarak tanımlayan Rapsodi Çorapları’nın sahibi ve Moda ve Hazır Giyim Federasyonu (MHGF) Başkanı Hüseyin Öztürk, elektrik kesintilerinin her gün yaşandığını söyledi. Kimsenin üretim konusunda planlama yapamadığına dikkat...