04 / 05 / 2024

beylikdüzü kapalı pazar projesi

beylikdüzü kapalı pazar projesi

Beylikdüzü - Yakuplu’ya Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’dan müjdeli haber. Bölgeye kazandırılacak Kültür Merkezi ve Kapalı Pazar’ın proje hazırlıkları tamamlanmış durumda. Proje; 2015 senesinde hazır olacak

İBB Beylikdüzü'ne Kültürel Tesis Alanı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin teklifi üzerine, Beylikdüzü ilçesi Kavaklı Mahallesi’nde 'pazar alanı' olarak planlanan alana 'Kültürel Tesis Alanı' yapılması gündeme geldi...

Beylikdüzü Beylik Pazarı eski yerine taşınacak!

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylik Pazarı’nın eski yerine taşınacağını müjdeledi.

Hadımköy Kapalı Pazar Alanı'nda çalışmalar tam gaz!

Arnavutköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Hadımköy Kapalı Pazar Alanı’nın yapım çalışmaları, tüm hızıyla devam ediyor

Beylikdüzü Aydın Örs Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

29 yıllık antrenörlük kariyerine tam 20 kupa sığdıran Aydın Örs'ün ismi, Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen kapalı spor salonuna verildi.

Kayseri Develi’ye kapalı pazar yeri inşa edilecek!

Kayseri Develi yatırımları hız kesmiyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Develi ilçesine kapalı pazar yeri inşa ediyor.

Beylikdüzü'nde yeni bağlantı yolları açılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Adnan Kahveci Mahallesi’nde Çarşamba ve Pazar günleri oluşan pazar trafiğini rahatlatmak için bağlantı yollarının proje çalışmalarına başladı.

Başiskele'ye ikinci kapalı pazar yapılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz bu ihtiyaçlardan biri olan ve seçim beyannamesinde söz verdiği kapalı pazar alanlarından ikincisinin yapımı devam ediyor.

Balıkesir Bandırma'da kapalı pazar yeri açıldı!

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yeni kapalı pazar yeri faaliyete başladı. Törene Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Sebze Meyve ve Balıkçılar Odası Başkanı Ayhan Gürel, Kahveciler ve Otelciler Odası Başkanı Ömer Özışıkyıldız, Adnan Gemici ve esnaf katıldı.

Silivri Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri yıl sonunda tamam!

Silivri Belediyesi tarafından Yeni Mahalle’de inşa edilen Kapalı Pazar Yeri inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaların yılsonuna kadar bitirilmesi planlanıyor.

Ünye'ye 2,6 milyonluk kapalı pazar yeri!

Ünye Belediyesi yeni Kapalı Çarşı inşaatı tamamlanıyor. Yaklaşık 2 milyon 600 bin liraya mal olan Kapalı Çarşı’da son imalatlar tamamlanmak üzere. 1,5 ay sonra eski pazar yeri esnafının taşınması ile faaliyete geçecek olan yeni kapalı Pazar modern altyapısı ile göz dolduruyor.

Bafra Kapalı Pazar Yeri'ne çocuk parkı inşa edildi!

Bafra'nın en kapsamlı Kapalı Pazar Yeri ve Yaşam Alanı projesinde çevre düzenleme çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çevre düzenlemeleri kapsamında Bafra Belediyesi tarafından Kapalı Pazar Yerinin yanında Çocuk Oyun Parkının yapımı tamamlandı.

Mamak Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kentsel dönüşüm başta olmak üzere Mamak’ta dev projelere imza atan Mamak Belediyesi yatırımlarına tüm hızıyla devam ediyor. Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde yapımına başladığı Kıbrıs Kapalı Pazar Yeri, Aile ve Gençlik Merkezi projesini yüzde 70 oranında tamamladı.

Konya Bozkır'daki kapalı pazar alanı çalışmaları sürüyor!

BOZKIR'da yapımı devam eden kapalı pazar alanı çalışması tüm hızıyla devam ediyor. Gün, ilçenin en büyük eksikliklerinden bir tanesi olan kapalı pazarın, aynı zamanda diğer önemli eksiklik olan otopark sorununu da gidereceğini belirtti.

beylikdüzü kapalı pazar projesi Haberi

beylikdüzü kapalı pazar projesi

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’un, büyük önem verdiği dev yatırımlardan birisinin daha projesi tamamlandı ve proje ihale aşamasına geldi. Yakuplu Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlara sözü olan Kültür Merkezi ve Kapalı Pazar yeri çalışmalarına başlanılacağını dile getiren Başkan Uzun, projenin Yakuplu Mezarlığı yanındaki geniş alanda hayata geçirileceğini ifade etti. 9 bin 700 metrekare kapalı alana sahip olacak kültür merkezi ve kapalı pazar projesinin en alt katı otopark olarak düzenlenecek. Orta katta ise kapalı Pazarın projelendirildiği yatırımda en üst kat ise kültür merkezi olarak oluşturulacak.


Projenin yaklaşık olarak 2015 yılında tamamlanacağını belirten Başkan Uzun, projenin tamamlanmasıyla özellikle Yakuplu bölgesinde çok önemli ihtiyacın da karşılanacağını ifade etti. Kapalı pazar yerinde haftada iki kez Pazar kurulacağını ve diğer açık pazarların kaldırılacağını belirten Başkan Uzun, hem pazarcı esnafına...