04 / 05 / 2024

beylikdüzü kentsel tasarım projesi

beylikdüzü kentsel tasarım projesi

Beylikdüzü Belediyesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ile anlamlı bir işbirliği kurdu. Yalçın Karayağız’ı ziyaret eden Başkan İmamoğlu, birlikte imzaladıkları protokol ile kentsel tasarım ve kentsel yenileme çalışmalarına da start vermiş oluyor.

Kahramanmaraş'taki 10 bin konutluk Kentsel tasarım projesine yeni alanlar eklenecek!

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş depremlerin ardından, şehirlerdeki konut ve iş yeri inşaatları tüm hızıyla sürüyor. Peki 10 bin konut ve iş yerini kapsayan "Kentsel tasarım projesi"nde son durum ne?

Super Space Mimarlık Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Super Space Mimarlık Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Nurhayat Öz ve Sinan Günay ortaklığında kuruldu.

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akar, Umut İpek, Yunus Altay Türköz tarafından kuruldu.

Ordu'da Kentsel Tasarım Rehberi Çalıştayı yapıldı!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi “Kentsel Tasarım Rehberi Çalıştayı” düzenledi.

Antalya Ali Çetinkaya Kentsel Tasarım Projesi'nde sona doğru!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Ali Çetinkaya Caddesi’ni bir çekim merkezi haline dönüştürmek için başlattığı kentsel tasarım projesinde sona geldi.

Kemer Kentsel Tasarım Projesi 1.5 ayda tamamlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada, Kemer ilçesi Liman Caddesi’nde 5 ayda tamamlama söz verdikleri kentsel tasarım projesini Türkiye rekoruna imza atarak, 1,5 ay önce bitireceklerini söyledi.

Kanarya Mahallesi Kentsel Tasarım Projesi tanıtıldı!

Kanarya Mahallesi Kentsel Tasarım Projesi bilgilendirme toplantısı gerçekleşti. Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz proje hakkında bilgiler vererek, vatandaşların sorularını yanıtladı

7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması başlıyor!

TOKİ ve Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Ulusal Mimari Fikir Yarışmalarının 2. si “Mahalle” teması ile 7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması düzenleniyor.

Mezitli Sahil Alanına ödüllü kentsel tasarım projesi!

Mezitli Sahil Alanında Kentsel Tasarım Projesi kapsamındaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Sahil kimliğine kavuşacak Mersin'in değerine değer katması bekleniyor.

2. Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması Ödülleri sahiplerini buldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca düzenlenen İkinci Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması'nın ödül töreni yapıldı

2. Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışması Ödülleri 5 Mayıs'ta verilecek!

II. Ekolojik Kentsel Tasarım Yarışmasında dereceye giren projeler belli oldu.Ödüller 5 Mayıs'ta düzenlenecek törenle teslim edilecek..

Samsun Kentsel Tasarım Yarışması'nda mimara yer verilmedi!

Samsun Büyükşehir Belediyesi 'Kentsel Tasarım Yarışması'nın jürisinde 'mimara yer vermeyince' Mimarlar Odası ayağa kalktı.

Antalya Kentsel Tasarım Projesi'nde son durum!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Kentsel Tasarım ve Çevre Düzenleme Projesi'nde çalışmalar devam ediyor.

beylikdüzü kentsel tasarım projesi Haberi

beylikdüzü kentsel tasarım projesi


Yeşil ve doğa standartları ile ideal bir kent yaşantısını planlamak amacıyla Beylikdüzü Belediyesi harekete geçti. Sanatı ve estetiği tüm sokaklara, caddelere, mahallelere yayma hedefiyle Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ile ortak bir çalışma başlatan Beylikdüzü Belediyesi, ilçeye kalıcı eserler bırakmak için kararlı.


Protokol İmzalandı

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Yalçın Karayağız ile üniversite Senato Odası’nda bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediye ve üniversite arasında düzenlenen Protokol’ü görüştü. Şehircilik Uygulama ve Araştırma Merkezi ile yapılan protokol kapsamında; Beylikdüzü’ne alışılagelmiş dönüşüm anlayışının üstünde bir değişim yaşatacak olan kentsel tasarım ve kentsel yenileme hususu ele alındı. 


“Sanatı, Sanatçıya Bırakmak Lazım”

“Beylikdüzü’nde sanatı, sanat eserlerini daha çok görmek istiyoruz. Beylikdüzü’nün daha da renkli olmasını istiyoruz” diyen Başkan İmamoğlu, sanatı da sanatçıya bırakmak...