06 / 05 / 2024

beylıkdüzü marmara residence

beylıkdüzü marmara residence

Marmara Mühendislik imzasıyla inşa edilen proje yüksek teknoloji ile depreme dayanıklı ve radye temel ve fore kazık üzerinde yükseliyor. Ocak 2011'de yapımına başlanan projenin 2011 Aralık'ta tamamlanması bekleniyor

İnternetten kiralık konut arayanlar dikkat! Dolandırıcıların akılalmaz oyun ortaya çıktı!

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması ile beraber kiralık konut arayanlara öğrenciler de eklenince emlak dolandırıcılarına resmen gün doğdu. İşte internetteki ilanlardan bulduğu İstanbul Beylükdüzü'ndeki konut için 20 bin TL depozito ödemesine rağmen anahtarı teslim alamayan öğrencinin yaşadıkları..

Marmara büyük depreme hazır değil! Prof. Dr. Okan Tüysüz, tek tek açıkladı! Büyük deprem ne zaman olacak? 

Prof. Dr. Okan Tüysüz, Marmara depremi ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Marmara depreme nasıl hazırlanmalı? Büyük deprem ne zaman olacak?

Beylikdüzü Yakuplu mezarlık alanı imar planı askıda!

İBB tarafından bugün askıya çıkarılan imar planı ile Beylükdüzü Yakuplu Mezarlığı ile 687 ada arasında kalan 7 metrelik yol mezarlık alanına alınacak..

Beylikdüzü Ferah Residence fiyat listesi!

İstanbul Beylikdüzü'nde 23 katlı tek blok olarak inşa edilen Ferah Residence Evleri, 390 bin TL'den başlıyor. İşte Beylikdüzü Ferah Residence fiyat listesi...

Beylikdüzü Ferah Residence'ta 390 bin TL'ye!

Beyaz İnşaat'ın Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Ferah Residence 23 katlı tek blok halinde yükseliyor. Projede 139 daire,18 ticari ünite ve 29 ofis mevcut.

Happy Center Beykent 2 mağazası açıldı!

Happy Center, mağaza açılışlarına devam ediyor. 132. şubesini 25 Ocak Çarşamba günü İSTANBUL - BEYLİKDÜZÜ’nde hizmete sundu.

Beylikdüzü'nde günübirlik 113 ev mühürlendi!

Günübirlik kiralanan bataklık yuvası evler tehlike saçıyor. Denetimin yetersiz olduğu evler liseli gençleri bataklığa çeken girdaplara dönüştü. Beylükdüzü'nde 113 binanın komple mühürlendi.

Beylikdüzü ADS Residence iletişim!

12 blokta 70 daireden meydana gelen ADS Residence projesi bin 500 metrekare arsa alanında yükseliyor. Beylikdüzü ADS Residence iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Beylikdüzü ADS Residence fiyat!

12 katlı tek blok şeklinde yükselen Beylikdüzü ADS Residence projesinde 3 farklı daire büyüklüğüne sahip 2+1 daireler yer alıyor. İşte Beylikdüzü ADS Residence fiyat...

Beylikdüzü ADS Residence Evleri 330 bin TL'ye!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yer alan ADS Residence Evleri 70 adet daireden meydana geliyor. Beylikdüzü ADS Residence Evleri 330 bin TL'ye satışa sunuluyor.

Beylikdüzü Burç İstanbul'un metrekaresi 7 bin TL'ye!

MHM Yapı imzasıyla hayata geçirilen Burç İstanbul projesi 300 adet daireden meydana geliyor. Beylükdüzü Burç İstanbul'un metrekaresi 7 bin TL'den başlıyor.

Beylikdüzü Marmara Konakları konut fiyatları!

Beylikdüzü Marmara Konakları konut fiyatları 424 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor...

Beylikdüzü Marmara Konakları fiyatları!

Beylikdüzü Marmara Konakları'nda metrekare satış fiyatı 4 bin liradan başlıyor. Marmara Konakları projesinde lansmana özel yüzde 20 indirim avantajı sağlanıyor...

beylıkdüzü marmara residence Haberi

beylıkdüzü marmara residence

İstanbul'un çekim merkezi Beylikdüzü'nde yükselen Marmara Residence, 70 konuttan meydana geliyor. 18 katlı tek bloktan oluşan Marmara Residence'ta konutların alanları 67 bin TL ile 150 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Marmara Mühendislik imzasıyla inşa edilen proje yüksek teknoloji ile depreme dayanıklı ve radye temel ve fore kazık üzerinde yükseliyor. Ocak 2011'de yapımına başlanan projenin 2011 Aralık'ta tamamlanması bekleniyor.

Projede 1 oda 1 salon konutların alanları 61 metrekare ile 74 metrekare, 2 oda 1 salonların alanları 67 metrekare ile 133 metrekare, 3 oda 1 salonların alanları ise 112 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor.

1+1 evlerin tamamının satıldığı Marmara Residence'ta 2+1 evlerin fiyatları 125 bin TL'den, 3+1 evlerin fiyatları ise 249 bin TL'den başlıyor. 10 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projeden konut sahibi...