30 / 04 / 2024

beylikdüzü spor alanı

beylikdüzü spor alanı

Beylikdüzü Belediyesi Kavaklı Mahalle'sinde spor ve sosyal tesis alanı yaptıracak.

İBB Beylikdüzü'ne Kültürel Tesis Alanı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin teklifi üzerine, Beylikdüzü ilçesi Kavaklı Mahallesi’nde 'pazar alanı' olarak planlanan alana 'Kültürel Tesis Alanı' yapılması gündeme geldi...

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Bakırköy-Beylikdüzü Metrosu Çobançeşme Depo alanı imar planı askıya çıktı!

Bakırköy - Beylikdüzü Metro Hattına ( Çobançeşme Depo alanı ) ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Beylikdüzü Aydın Örs Spor Kompleksi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi'nin hayata geçirdiği Aydın Örs Spor Kompleksi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Beylikdüzü Aydın Örs Kapalı Spor Salonu tamamlandı!

29 yıllık antrenörlük kariyerine tam 20 kupa sığdıran Aydın Örs'ün ismi, Beylikdüzü Belediyesi tarafından hayata geçirilen kapalı spor salonuna verildi.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Kompleksi Mayıs'ta açılacak!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından inşa edilen Yaşar Acar Spor Kompleksi ve Öğrenci Yurdu’nda sona gelindi. İnşaatının büyük kısmı tamamlan kompleks Mayıs'ta açılacak.

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binası 2016'da tamam!

Beylikdüzü'nün başarılı okullarından biri olan Yaşar Acar Fen Lisesi alanında, hem okulun öğrencilerinin hem de çevre okulların faydalanabileceği Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binasının çalışmaları hızla devam ediyor.

Beylikdüzü'ne izci kampı alanı yapılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi, çocukların doğada vakit geçirebilecekleri ve çeşitli eğitimler alabilecekleri bir izci kampı alanı oluşturuyor.

Beylikdüzü’ne izci kampı alanı yapılıyor!

Beylikdüzü Belediyesi, çocukların doğada vakit geçirebilecekleri ve çeşitli eğitimler alabilecekleri bir izci kampı alanı oluşturuyor. Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalarının arasına izci kampı projesini de ekledi.

Beylikdüzü'ne iki yeni okul ve spor kompleksi müjdesi!

Beylikdüzü'nde 2015-2016 eğitim-öğretim yılının ilk ders zili çaldı. Açılış töreninde konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'ne iki yeni okul ile bir eğitim ve spor kompleksi kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Beylikdüzü Kavaklı sanayi alanı imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Beylikdüzü ilçesine bağlı Kavaklı Mahallesi, Sanayi Alanı'nın 18. Madde uygulama sınırının yeniden düzenlenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Beylikdüzü Demir Romance! Akıllı alan kazanır!

Beylikdüzü Demir Romance projesi "Akıllı alan kazanır" sloganıyla satışlarına devam ediyor. Yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabilen projede daire büyüklükleri minimum 66 metrekare, maksimum ise 229 metrekare olarak tasarlandı

Makyol Yaşam Evleri Beylikdüzü'nde 30 ay 0 faiz! 475 bin 440 TL 3+1!

Makyol Yaşam Evleri Beylikdüzü yer alan daire seçenekleri için yüzde 40 peşinat sonrasında 30 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. Projedeki 3+1'lerin fiyatları 475 bin 440 TL'den başlıyor.

beylikdüzü spor alanı Haberi

beylikdüzü spor alanı

Yapım süresi 12 ay olan projenin yıllık muhammen kira bedeli 384 bin YTL olarak belirlendi.345 bin YTL geçici teminat bedeli alınacak ihaleyi kazananın takriben 11 milyon 500 YTL yatırım yapması gerekecek.

14 Mart 2008 tarihinde saat 15.00'de Beylikdüzü Belediyesi Encümen toplantı salonunda yapılacak olan ihalenin aylık kira bedeli 10 bin YTL.

                                                               ...