04 / 05 / 2024

beylikdüzü spor salonu

beylikdüzü spor salonu

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Beylikdüzü, her yıl nüfusu artan önemli bir ilçe “ diyen İmamoğlu, “Dolayısıyla sportif anlamda yatırımlarımız çok hızlı bir şekilde devam edecek" dedi

Beylikdüzü'nde yeni okul ve spor salonu inşaatları başladı!

Beylikdüzü’nde yeni bir okul daha inşa ediliyor. Bağışçı Sevim Çuhardaroğlu’nun ilçeye kazandırmak için kolları sıvadığı yatırımın çalışmaları, Adnan Kahveci Mahallesi, Çamlık Tepe Caddesi ’nde başladı.

Antalya Büyükşehir'den Kaş'a spor salonu müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kaş’ın Ova Mahallesi’nde spor salonu hayata geçiriyor.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı Orhangazi Spor Salonu’nda son viraja girdi.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun tribün yapım işi başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun tribün yapım işine başladı.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu’nun inşaatını tamamlıyor.

Sultangazi'ye 2 yeni spor salonu müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Esentepe ve Habibler mahallerine kapalı spor salonu inşa ediyor.

Darıca Spor Salonu'nda tribün imalatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Spor Salonu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Orhangazi Spor Salonu tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Spor Salonu'nun inşaatının tamamlıyor.

Beylikdüzü İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi, ilçe halkına daha kaliteli, erişilebilir ve nezih ortamlar sunmak amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda  “İsmail Hakkı Tonguç Dernekler Yerleşkesi” ve “Spor Tesisleri”nin toplu açılış töreni de yapıldı.

Darıca Spor Salonu yükseliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'ya yeni bir spor salonu inşa ediyor.

Kartepe Spor Salonu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe Spor Salonu'nu tamamlıyor.

Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi’ne spor salonu müjdesi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi’ne spor salonu inşa ediyor.

Derince İmam Hatip Lisesi Spor Salonu şekilleniyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Derince İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nu da tamamlıyor.

Kartepe İHL Spor Salonu'nun inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe İmam Hatip Lisesi Spor Salonu'nun inşaatına başladı.

beylikdüzü spor salonu Haberi

beylikdüzü spor salonu


Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü’nü radyo programında canlı yayındaki telefon konuşmasıyla anlattı. İmamoğlu, Beylikdüzü’nün yıllar içerisinde kat edeceği yolları ana başlığı spor olan sohbetinde aktardı.



Sportif Yatırım Devam Edecek


Konuşmasında Beylikdüzü’nün yeni bir ilçe olduğuna da dikkat çekerek, “Beylikdüzü, her yıl nüfusu artan önemli bir ilçe “ diyen İmamoğlu, “Dolayısıyla sportif anlamda yatırımlarımız çok hızlı bir şekilde devam edecek. Atletizm sahasından tutun, kapalı yüzme havuzlarına, kapalı spor salonlarına kadar bu yatırımlarımız hayata geçecek” diye de ekledi.


Bisiklet Yolları, Koşu ve Yürüyüş Parkurları…


Hayatın her anında sporu sürekli yapılır hale getirmek adına bisiklet yollarına çok önem verdiklerine de vurgu yapan İmamoğlu, “Önümüzdeki dönemde ciddi kilometrelerde bisiklet yollarını Beylikdüzü’ne kazandıracağız. Bu parkurları, sürekliliği olan parkurlar haline getireceğiz” dedi ve sahilden E-5 aksına kadar uzanan...