05 / 05 / 2024

beylikdüzü tapu dağıtım 2015

beylikdüzü tapu dağıtım 2015

Beylikdüzü’nde yaşayan vatandaşların 15 yıldır süren tapu hasreti sona erdi. Vatandaşlar, tapularına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde düzenlenen törenle tapular sahiplerine verildi..

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm 5. Etap'ta tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapıldı! 

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap 52681 Ada 1 Parselde tamamlanan, 166 adet konut için tapu dağıtımı ve anahtar teslim töreni bugün yapıldı. 

Çiftçilere müjde! Gübre dağıtımı başladı! Resmen açıklandı! Gübrenizi hemen alabileceksiniz!

Mera Islah Projesi kapsamında gübre dağıtımı başlarken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yaptığı gübre dağıtımıyla tüm çiftçilerin yüzünü güldürdü.

Referans Beylikdüzü 15 soruda tüm detaylarıyla! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kiler GYO Referans Beylikdüzü projesi için düğmeye bastı. Peki Referans Beylikdüzü nerede? İşte Referans Beylikdüzü projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Mehmet Ay'dan Çukurova Belediyesinin tapu dağıtım törenine tepki!

Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin kente hizmet etme amacı içerisinde olduklarını belirten Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, belediye tarafından yapılacak tapu dağıtım töreninin son derece yanlış olduğunu söyledi. 

Keçiören Yükseltepe'deki dönüşümde tapu dağıtımı başladı!

Ankara'nın Kaçiören ilçesinde hayata geçirilen Yükseltepe Kentsel Dönüşüm projesinde tapu dağıtımı başladı.Projenin ilk etabında toplam bin 271 konut inşa ediliyor.

Kayseri Seyrani Mahallesi’nde tapu dağıtım töreni gerçekleştirildi!

Kocasinan Belediyesi tarafından, Kentsel Dönüşüm Projeleri çerçevesinde Seyrani Mahallesi’nde Temel Atma ve Tapu Dağıtım Töreni yapıldı.

Pendik Şeyhli 3. Etap'ta 650 tapu dağıtılacak!

Pendik Belediyesi, sürdürdüğü imar uygulama çalışmalarının devamında Şeyhli Mahallesi 3. Etap’ta tapu dağıtımına başlıyor.

TSKB GYO 2015 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı!

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2015 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı. Türker Proje söz konusu tabloyu kamuoyu ve yatırımcıların bilgisine sundu.

Türker Proje Gayrimenkul 2015 kar dağıtım tablosunu yayınladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. 2015 yılı kar dağıtım tablosunu yayınladı. Türker Proje söz konusu tabloyu kamuoyu ve yatırımcıların bilgisine sundu.

Çayboyu TOKİ Konutları'nın tapuları dağıtıldı!

AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, TOKİ tarafından Kavaklıdere İlçesinin Çayboyu Mahallesine yaptırılan 94 konutun hak sahiplerine tapu dağıtım törenine katıldı, Öztürk; "Vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak için çalışacağım”dedi

Teknik Rüzgar Enerjisi Üretim Dağıtım ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Teknik Rüzgar Enerjisi Üretim Dağıtım ve Pazarlama Anonim Şirketi, Arda Yüksel Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Kartal, Orta Mahallesi, Yalnız Selvi Caddesi'nde kuruldu.

Beylikdüzü’nde kentsel tasarım çalışmaları başlıyor!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Yalçın Karayağız bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, birlikte imzaladıkları protokol ile Beylikdüzü’nde kentsel tasarım ve kentsel yenileme çalışmalarına da start verdi

1988 yılında İstanbul Doğalgaz Dağıtım Projesi'nin temeli atılacakmış!

1988 yılında İstanbul Doğalgaz Dağıtım Projesi'nin temeli Esenyurt-Avcılar'da, Turgut Özal tarafından atılacakmış. Hava kirliliğine köklü çözüm getirecek proje tamamlandığında İstanbulluların çağdaş ısıtma yönteminden yararlanmaları sağlanacakmış.

beylikdüzü tapu dağıtım 2015 Haberi

beylikdüzü tapu dağıtım 2015

Beylikdüzü’nde 15 yıldır yaşanan tapu sorunu, çözüme kavuşturuldu. Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle vatandaşlar uzun bir bekleyişin ardından tapularına kavuştu. Düzenlenen tapu teslim törenine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekilleri Umut Oran, Süleyman Çelebi, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. 150 bin metrekare üzerinde bulunan Megakent’te yıllardır yaşanan tapu sorunu Beylikdüzü Belediyesi’nin çalışmalarıyla sona erdi. Vatandaşlar tapularını CHP milletvekilleri ve Başkan Ekrem İmamoğlu’nun elinden aldı.


Başkan İmamoğlu, tapu sorunlarının çözüme kavuşması için ciddi bir çalışma yürüttüklerini belirterek, “bugün burada yüzlerce insana tapu dağıtmak, tapularını vermek, hayatlarındaki belki de en değerli evraklarından birini almalarına vesile olmak için toplandık. Bu bizi çok onurlandırdı, çok mutlu etti” dedi.


“MEGAKENT’TE 2 BİN 600 KİŞİYİ İLGİLENDİREN TAPU SORUNU VARDI”

Megakent’in yaklaşık 2 bin...