03 / 05 / 2024

beylikdüzü westside örnek daire

beylikdüzü westside örnek daire

Teslim tarihi 2017 yılı Mart ayı olarak belirlenen Westside İstanbul Rezidans'ta 1.155 adet dairenin yanı sıra 166 adet dükkan bulunuyor. Peki Westside İstanbul dükkan fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Alya Onist 1 ön satışta! 

BOSS4 Gayrimenkul İnşaat’ın ikinci projesi olan Alya Onist 1, örnek dairesiyle birlikte ön satışa çıkarıldı. Beylikdüzü Kavaklı’da hayata geçirilen projede, lansmana özel fiyatlarla satışa sunulan daireler, 384 bin TL’den başlıyor...

Beylikdüzü Westside İstanbul'da daire fiyatları ne kadar?

Beylikdüzü Westside İstanbul'da daire fiyatları 396 bin liradan başlıyor. Westside İstanbul Evleri Beylikdüzü projesinde 0,79 faiz oranıyla 120 aya kadar taksit seçeneği sunuluyor...

Westside İstanbul Beylikdüzü ödeme koşulları!

Westside İstanbul Beylikdüzü ödeme koşulları kapsamında sıfır peşinat kampanyası sunuluyor. 2017 yılında tamamlanacak olan Westside İstanbul projesinde 1+1 fiyatları 396 bin liradan başlayarak değişiyor...

Beylikdüzü Belediyesi'ne kentsel gelişim ödülü!

Beylikdüzü Belediyesi, Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği'nin (SODEM) İzmir'de gerçekleştirdiği belediyeler buluşması ve yerel yönetim ödülleri töreninde Türkiye'ye örnek olacak Cemevi, Kültür Merkezi ve Çevresi Projesi ile ödüle layık görüldü.

Beylikdüzü Makyol Yaşam projesinin örnek dairesi açıldı!

İstanbul Beylikdüzü’nde yükselen, geniş iç mekânları, aydınlık ve huzurlu mimarisiyle de öne çıkan Makyol Yaşam Beylikdüzü projesinin dünyadaki en yeni mobilya ve dekorasyon trendleriyle tasarlanan örnek dairesi ziyarete açıldı.

Makyol Yaşam Beylikdüzü'nün örnek dairesi açıldı!

Farklı ihtiyaçlara uygun planlanmış 464 adet daire ve 84 adet mağazanın yer aldığı Makyol Yaşam Beylikdüzü projesi için tasarlanan örnek daire, ziyarete açıldı.

Westside İstanbul Beylikdüzü'nde 195 bin TL'ye! 36 ay 0 faizle!

Daire fiyatlarının 195 bin TL'den başlangıç gösterdiği Westside İstanbul Beylikdüzü'nde 36 ay ve 12 ay faizsiz vadelendirme seçeneği uygulanıyor. Projede teslimler Mart 2017'de gerçekleştirilecek.

Beylikdüzü Westside İstanbul'da 195 bin TL'ye! 36 ay 0 faizle!

Beylikdüzü Westside İstanbul projesinde yer alan konut seçeneklerinin fiyatları 195 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan konutlar için 12 ay ve 36 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor.

Westside İstanbul Beylikdüzü'nde faizsiz ödemeler! 195 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 195 bin TL'den başlangıç gösterdiği Westside İstanbul Beylikdüzü projesi kapsamında yer alan konutlar için 36 aya kadar faiz ödemeden vadelendirme seçeneği uygulanıyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul'da 328 bin TL'ye 1+1!

Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Westside İstanbul projesi 1.155 konuttan meydana geliyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul'da 195 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinatla!

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Beylikdüzü Westside İstanbul projesinde fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor.

Westside İstanbul Beylikdüzü'nde yüzde 5 peşinatla! 36 ay 0 faizle!

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Westside İstanbul Beylikdüzü projesinde faizsiz vadelendirme seçenekleri sunuluyor.

Beylikdüzü Westside Evleri'nde 36 ay sıfır faizle!

Stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana gelen Beylikdüzü Westside Evleri'nde 36 ay faizsiz vadelendirme sunuluyor.

beylikdüzü westside örnek daire Haberi

beylikdüzü westside örnek daire

Westside İstanbul Beylikdüzü projesinde yer alan dairelerin alanları 40 metrekareden başlıyor, 210 metrekareye kadar ulaşıyor. Proje Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz  ve Mes İnşaat imzası taşıyor.


"Westside İstanbul dükkan fiyatları ne kadar?" sorusunun yanıtını haberimizin devamında bulabilirsiniz. İstanbul Beylikdüzü'nde yükselen projede 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler mevcut. 


Toplam 1.155 tane konut ve 166 tane dükkandan meydana gelen Beylikdüzü Westside Evleri'nde daireler 190 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.


Westside İstanbul dükkan fiyatları ne kadar?

Westside İstanbul'da alanları 20 ile 1.323 metrekare arasında değişen dükkanlar yer alıyor. Projede dükkan fiyatları 500 bin TL ile 13 milyon TL arasında farklılık gösteriyor. 


Beylikdüzü Westside İstanbul'un sosyal yaşam alanları 800 araçlık otopark, kamelyalar, 3 adet fitness center, açık/kapalı spor alanları,...