30 / 04 / 2024

beylikdüzü yakuplu konut projesi

beylikdüzü yakuplu konut projesi

İstanbul Avrupa yakasının önemli gelişim bölgesi Beylikdüzü’ nün sahilde yükselen değeri YAKUPLU ‘ nun yıldızı parlıyor...

En çok konut aranan ilçe belli oldu! Beylikdüzü 2 aydır zirveyi kaptırmıyor!

Emlakjet, Türkiye geneline ilişkin merakla beklenen 2023 yılı ekim ayı emlak verilerine göre en çok konut aranan iller arasında İstanbul başı çekerken, ilçelerde ise zirveyi Beylikdüzü aldı...

Beylikdüzü Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallelerinin plan tadilatı askıda!

Beylikdüzü ilçesi, Yakuplu, Gürpınar ve Adnan Kahveci Mahallesinin Kuzeyine 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu ilavesine ilişkin plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Referans Beylikdüzü'nde teslimler yıl sonunda! 

Kiler GYO tarafından hayata geçirilen Referans Beylikdüzü projesinde konut teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Peki Kiler GYO Referans Beylikdüzü projesi nerede? İşte merak edilenler...

Empire Beylikdüzü lansmana özel fırsatlarla satışta! Yeni proje! 

Empire Beylikdüzü projesinde lansman özel fırsatlarla konut satışları başladı. Peki Empire Beylikdüzü'nde konut fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar var? İşte merak edilenler...

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor!

Kuleli Evleri La Marin Projesi'yle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'ne villa konforunda 48 yeni konut geliyor. Peki Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Kuleli Evleri La Marin Projesi'nde hangi sosyal alanlar bulunuyor? Projedeki konutların alanları kaç metrekare?

Beylikdüzü Yakuplu 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Beylikdüzü ilçesi, Yakuplu Mahallesi, 442 ada, 6 ve 11 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 19.04.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Beylikdüzü Belediyesi'nden büyük fırsat! 9 konut satıyor!

İstanbul İli Beylikdüzü Belediye Başkanlığı, Beylikdüzü Yakuplu'da yer alan 9 adet konutu satışa çıkardı. Merakla beklenen ihale 14 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kiler GYO Referans Beylikdüzü'yle 709 konut geliyor! Yeni proje!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Referans Beylikdüzü projesi için düğmeye bastı. Projede 709 konut ve 19 adet ticari alan yer alıyor. 

Beylikdüzü Yakuplu 1/5000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Yakuplu Mahallesi, 0 ada 113 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 26.07.2021 tasdik tarihli 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Beylikdüzü Yakuplu 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Beylikdüzü ilçesi, Yakuplu Genel Revizyon Nazım ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı. Ş.PLN askıya çıkarıldı.

Beylikdüzü'nde 25.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Beylikdüzü Yakuplu-Merkez Mahallesi'nde yer alan arsayı 25 milyon 942 bin 330 TL bedelle satışa çıkardı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

beylikdüzü yakuplu konut projesi Haberi

beylikdüzü yakuplu konut projesi

İstanbul'un gecekondu yapılaşması olmayan nadir bölgesinde yer alan Yakuplu, eğitim düzeyi araştırmalarında barındırdığı üniversiteli oranı ile dikkatleri toplamaktadır.


Bölge, kişi başına 10M²'yi aşan yeşil alanları ve temiz havası  ile bir Avrupa kenti standartlarını zorlarken, tarih boyunca bir sayfiye ve tarım alanı olarak değerlendirilmiştir.


Bölge özellikle;

1999 Marmara Depremi sonrasında Metrobüs inşaatı ile  Ağırlıklı olarak İstanbulluların dikkatini çekmeye başlamıştır.  Bölgenin  popüleritesi son zamanlarda çok artmış ve nitelikli konut yatırımlarının çekim merkezi haline gelmiştir.  İstanbul Avrupa yakasının sahil aksında “ Bakırköy’den Yeşilköy’e “ yerleşim alanlarına rakip olabilecek dokuya sahip bölge   İstanbul'da en fazla prim yapan alanı  konumundadır. Özellikle Yakuplu Sahil aksında;  arsa değerleri  1.000-$’ lar seviyesinde değerlendirilmektedir.  


Bölge; alışveriş merkezlerinin çokluğu ile ün yaparken bazı kaynaklarda  "alışveriş cenneti" olarak isimlendirilmektedir. Hızlı erişim ağları,...