08 / 05 / 2024

Beylikdüzünde iş yapan müteahhitler

Beylikdüzünde iş yapan müteahhitler

Beylikdüzü Belediyesi, ilçede iş yapan müteahhit ve yapı denetimcileriyle Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakılcıoğlu’nun yönettiği toplantının konusunu “İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği” oluşturdu.

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği!

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği yaşandı. Yıkılması gereken binaya binanın bitişiğindeki bina sakinleri kendi binalarının zarar görebileceği için tepki gösterdi. 

Beylikdüzü'nde 'bomba atılan mekana alkol ruhsatı verildi' iddiası!

CHP’nin İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü’nde ses bombası atılan bir mekâna alkol ruhsatı verildiği iddia dildi.

Beylikdüzü'nde 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanlığı İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsayı satışa çıkarıyor, arsa için 4.9 milyon TL bedel isteniyor...

Beylikdüzü'nde 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsa Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanlığı tarafından satışa çıkarılıyor. Arsa için 4.9 milyon TL bedel isteniyor...

Makyol’un Beylikdüzü’nde çocuklar için tasarladığı Yaşam Parkı açıldı!

Beylikdüzü’nde ev sahiplerine hayatın merkezinde bir yaşam sunan Makyol Yaşam, 4 bin metrekare alana sahip park ve meydanı bölge halkının hizmetine açtı. 

Beylikdüzü’nde konut prim oranları yüzde 35’e ulaştı!

Babacan Holding Başkanı İbrahim Babacan, Beylikdüzü’nde yükselen konut projelerinde prim oranlarının yüzde 35’e ulaştığını kaydetti. Babacan, “Yeni bir Japon yatırımcıya ikinci katı satmak için de görüşüyoruz” diye konuştu.

Beylikdüzü'nde günlük ev operasyonu!

Kiralık ev terörü Türkiye'yi virüs gibi sardı. Ülkemizi hedef alan teröristlerin barındığı kontrolsüz evler, uyuşturucu tacirlerine de mekan oldu.İstanbul Beylikdüzü'nde sadece son bir ayda 350 kişi gözaltına alındı. İlçede 113 binanın komple mühürlendi.

Beylikdüzü'nde konut fiyatları metro ile uçacak!

İstanbul'un birçok ilçesine oranla çok daha planlı bir gelişim gösteren Beylikdüzü'nde daire birim metrekare fiyatları ortalama bin 800 ile 3 bin 500 TL aralığında değişiyor. İşte bölgeyi değerlendiren 15 proje...

Beylikdüzü'nde acele kamulaştırma kararı!

İstanbul Beylikdüzü'nde, bazı taşınmazlar Ambarlı İleri Biyolojik Arıtma Tesisi 1. ve 2. Kademe İşi kapsamında acele kamulaştırılacak.

Siena House Beylikdüzü'nde 345 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Siena House Beylikdüzü'nde yükseliyor. Siena House Konutları, sosyal konseptini sakinlerinin dışarıya çıkmaya ihtiyaç hissetmeyeceği şekilde oluşturdu. Site toplam 2 Blok ve 36 daireden oluşuyor.

Huzurlu İnşaat Beylikdüzü'nde 500 konut inşa edecek!

Yaptığı yatırımlar ve hayata geçirdiği projelerle yatırımcısına daima kazandıran Huzurlu İnşaat, Beylikdüzü’nde konumlandırdığı 90 milyon Tl’lik yatırımla gerçekleşecek 500 konut ve ticari ünitelerden oluşan projesini Eylül ayında lanse edecek.

Beylikdüzü'nde elektrik kesintileri tarih olacak!

Beylikdüzü’nde elektrik sıkıntısı kalmayacak. İlçenin yerel çözümleri için uzun ve kalıcı planlamalar yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ) ile bir araya geldi...

Westside İstanbul Beylikdüzü'nde 195 bin TL'ye! 36 ay 0 faizle!

Daire fiyatlarının 195 bin TL'den başlangıç gösterdiği Westside İstanbul Beylikdüzü'nde 36 ay ve 12 ay faizsiz vadelendirme seçeneği uygulanıyor. Projede teslimler Mart 2017'de gerçekleştirilecek.

Beylikdüzünde iş yapan müteahhitler Haberi

Beylikdüzünde iş yapan müteahhitler

Son dönemlerde yaşanan talihsiz iş kazalarına paralel olarak gündeme gelen iş ve işçi güvenliği Beylikdüzü’nde de ele alındı. 


Beylikdüzü Belediyesi, sık yaşanan iş kazalarına dikkat çekmek ve kaza olasılığını en aza indirmek noktasında bilinçlendirmeyi artırmak için harekete geçiyor. Beylikdüzü İlçesinde yaşayan müteahhit ve yapı denetimcilerle toplantıda buluşan Beylikdüzü Belediyesi, sektördeki işverenler ve kamu kurumları arasındaki işbirliğinin karşılıklı anlayış ve iş geliştirme esasına dayanması gerekliliğine vurgu yaptı. Toplantıda asıl gündemi belirleyen konu da “İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği” oldu.


Belediye, işçi ve işverenin sorumlulukları var


İnsan ve işçi sağlığını ön plana alan toplantıda iş güvenliği açısından oluşturulan yasaların amacının; işçilerin çalışma şartlarının olumsuz etkilerinden korunması, rizikoları ortadan kaldırmak, çalışma verimini arttırmak, maddi ve manevi zararları en aza indirmek olduğu belirtildi. Beylikdüzü Belediye Başkan...