21 / 05 / 2024

beylikdüzünde kiralık dükkan

beylikdüzünde kiralık dükkan

10 adet dükkanın kiralamaya sunulduğu Air Life City projesinde metrekare birim kirası 50 dolardan başlangıç gösteriyor. Projenin dükkanlarında minimum alan büyüklüğü 120 metrekare

1933 yılında İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü'nden Sultan Ahmet'te kiralık dükkan ilanı!

1933 yılında İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü, Azap Kapıda Hacı Ama Mahallesi'nin, Yenikapı Caddesi'ndeki beş dükkan kiralıkmış.

Milli Emlak'tan Gaziemir'de yüzde 20 indirimle satılık dükkan!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir Gaziemir Atıfbey Mahallesi'nde yer alan dükkanı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 12 Aralık'ta yapılacak.

Bulancak Belediyesi'nden satılık dükkan!

Giresun İli Bulancak Belediye Başkanlığı, Giresun Bulancak İhsaniye Mahallesi'nde yer alan dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Türkiye Petrolleri'nden kiralık dükkan! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Ankara Söğütözü Mahallesi'nde yer alan dükkanı kiraya verecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Beylikdüzü'nde 42.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Büyükçekmece 1. Satış Memurluğu İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsayı 42 milyon 779 bin 100 TL bedelle satışa çıkardı.

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği!

Beylikdüzü'nün Yakuplu Mahallesi'nde yer alan 4 katlı binanın bitişindeki binanın yıkımı esnasında yaşanan gerginlikte 2 kişi gözaltına alındı...

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği!

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği yaşandı. Yıkılması gereken binaya binanın bitişiğindeki bina sakinleri kendi binalarının zarar görebileceği için tepki gösterdi. 

Beylikdüzü’nde konut fiyatı 302 bin 875 TL!

Endeksa verilerine göre; Beylikdüzü’nde ortalama konut satış fiyatı 302 bin 875 TL, geri dönüş süresi 21 yıl, ortalama metrekare kira bedeli ise 10,57 TL...

Esenyurt City Forever Sitesi'nde 9.5 milyon TL'ye icradan satılık dükkan!

İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi, Hürriyet Caddesi'nde yer alan dükkan vasıflı gayrimenkul 9 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü Belediyesi'nden 2.9 milyon TL'ye satılık dükkan!

Mülkiyeti Beylikdüzü Belediyesi'ne ait olan, Beylikdüzü İlçesi Yakuplu Mahallesi'nde yer alan dükkan vasıflı gayrimenkul 2 milyon 950 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Beylikdüzü'nde 'bomba atılan mekana alkol ruhsatı verildi' iddiası!

CHP’nin İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü’nde ses bombası atılan bir mekâna alkol ruhsatı verildiği iddia dildi.

Sinpaş İş Modern satılık dükkan!

Sinpaş GYO tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçirilen Sinpaş İş Modern Ambarlı projesinde yüzde 10 KDV avantajı sunuluyor. Peki projede kira fiyatları ne kadardan başlıyor. İşte Sinpaş İş Modern satılık dükkan fiyatları...

Beylikdüzü'nde 4.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Avrupa Yakası Milli Emlak Daire Başkanlığı İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsayı satışa çıkarıyor, arsa için 4.9 milyon TL bedel isteniyor...

beylikdüzünde kiralık dükkan Haberi

beylikdüzünde kiralık dükkan


Air Life City projesi Gökil İnşaat imzasıyla hayata geçirildi. 35 bin 125 metrekare inşaat alanına sahip olan Life City, Beylikdüzü'nde yer alıyor. Life City Beylikdüzü’nde konut ve dükkanların satış ve kiralama süreci devam ediyor.


 

Beylikdüzü Air Life City’de 70 metrekare ile 100 metrekare arasındaki 1+1 konutlar 119 bin TL'den, 100 metrekare ile 140 metrekare arasındaki 2+1 konutlar 233 bin TL, 124 metrekare ile 188 metrekare arasındaki 3+1 konutlar 365 bin TL'den başlıyor.



Konutların yanı sıra 10 adet de ticari birimi barındıran Life City projesindeki dükkanlar 120 metrekareden başlıyor, 500 metrekareye kadar yükseliyor. Projedeki market, eczane, kuru temizleme ve mağaza gibi hizmet birimleri için tasarlanan dükkanlar aylık 50 dolarlık metrekare birim tutarı ile kiralanabiliyor.  

Atatürk Havaalanı'na 18 kilometre,...