02 / 05 / 2024

Beylikdüzünde yüzme havuzu açıldı

Beylikdüzünde yüzme havuzu açıldı

İstanbul Beylikdüzü Belediyesi tarafından Kavaklı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Yaz-kış spor okullarının ücretsiz hizmet vereceği açıklandı.

Referans Beylikdüzü'nde teslimler bu yılın ilk yarısında! 

Referans Beylikdüzü'nde tamamlanma oranı yüzde 95'e ulaştı. Projede teslimler başlayacak. Peki Referans Beylikdüzü nerede? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Loft Marin Beylikdüzü'nde satışlar başladı! Yeni proje!

Loft Marin Beylikdüzü projesi, İstanbul Beylikdüzü'nde Kavaklı'da yükseliyor. Projede konut satışları başladı. Peki Loft Marin'de hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar...

Beylikdüzü'nde 42.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Büyükçekmece 1. Satış Memurluğu İstanbul Beylikdüzü'nde yer alan arsayı 42 milyon 779 bin 100 TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'e 12 yüzme havuzu ve 10 spor salonu inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen  “Mahalle Tipi Havuz Projesi” kapsamında 13 yüzme havuzu 2020 Mayıs ayının sonunda hizmete alınacak.

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği!

Beylikdüzü'nün Yakuplu Mahallesi'nde yer alan 4 katlı binanın bitişindeki binanın yıkımı esnasında yaşanan gerginlikte 2 kişi gözaltına alındı...

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği!

Beylikdüzü'nde yıkım gerginliği yaşandı. Yıkılması gereken binaya binanın bitişiğindeki bina sakinleri kendi binalarının zarar görebileceği için tepki gösterdi. 

Beylikdüzü’nde konut fiyatı 302 bin 875 TL!

Endeksa verilerine göre; Beylikdüzü’nde ortalama konut satış fiyatı 302 bin 875 TL, geri dönüş süresi 21 yıl, ortalama metrekare kira bedeli ise 10,57 TL...

Gaziantep Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi Yüzme Havuzu'nu hizmete açtı.

Dilovası Yüzme Havuzu’nun dış cephesi şekillendi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Kocaeli Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Beylikdüzü'nde 'bomba atılan mekana alkol ruhsatı verildi' iddiası!

CHP’nin İstanbul büyükşehir belediye başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü’nde ses bombası atılan bir mekâna alkol ruhsatı verildiği iddia dildi.

Kocaeli Karamürsel Yüzme Havuzu'nda son viraja girildi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatını tamamlıyor.

Beylikdüzünde yüzme havuzu açıldı Haberi

Beylikdüzünde yüzme havuzu açıldı

İstanbul Beylikdüzü Belediyesi tarafından Kavaklı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Kapalı Yüzeme Havuzu ve Spor Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.


Beylikdüzü Belediyesi, Marmara, Yakuplu ve Kavaklı Mahallesi sakinlerinin uzun merakla beklediği Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi vatandaşla buluşturdu. Kavaklı Mahallesi’nde çalışmaları tamamlanan tesis Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve çok sayıda vatandaşın da katılımıyla bölge halkının hizmetine açıldı.


Tesisin açılışında konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Tesisimizde havuzumuz var, yakın zamanda fitness bölümü de oluşturulacak. Bugün itibariyle arkadaşlarımız ön kayıt almaya başladı. İhlas Marmara ikinci kısımdaki vatandaşlarımızın çok yakın etki alanında olduğu için özellikle bu alanda çok önemli. Uzun zamandır da beklenti vardı burasıyla ilgili. Geldiğimizde bir kısmına başlanmıştı ama açıkçası projenin imalatla ilgili sıkıntıları vardı, tasarımla ilgili sıkıntıları vardı. Bunları olabildiğince...