01 / 05 / 2024

beylikdüzündeki asansör bakım

beylikdüzündeki asansör bakım

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri Odası ile protokol imzaladı. Binaların asansör bakım ve kontrollerini yapacak kuruluşla detaylı bir şekilde görüşen Başkan Yardımcısı Mehmet Çakılcıoğlu, “Güvenlik önceliğimiz” dedi.

Beylikdüzü'ndeki dev tesis ve arsası satışa çıkarılıyor

Üretim tesislerini Manisa Akhisar'daki organize sanayi bölgesinde toplayacak olan Kervan Gıda Beylikdüzü'ndeki üretim tesisi ve arsalarını rekor fiyatla satışa çıkaracak.

Referans Beylikdüzü 15 soruda tüm detaylarıyla! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kiler GYO Referans Beylikdüzü projesi için düğmeye bastı. Peki Referans Beylikdüzü nerede? İşte Referans Beylikdüzü projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Beylikdüzü, pandemide yatırımcılarına yüzde 40’ı aşan kazanç sağladı!

Konut yatırımcılarının gözde ilçeleri arasında yer alan Beylikdüzü, pandemide yatırımcılarına yüzde 40’ı aşan kazanç sağladı...

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşümde riskli binaların yıkım işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kentsel dönüşüm çalışmalarında son durumu aktardı. 

Beylikdüzü'ndeki kentsel dönüşüm yıkımına inceleme!

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm dahilinde yıkımı gerçekleştirilen bir binanın molozları, karşı binadaki bazı evlerin camlarına geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

KİPTAŞ'tan Beylikdüzü'ne kentsel dönüşüm müjdesi!

İBB iştiraki KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar’daki Siteler Bölgesi’nde kentsel dönüşüm için harekete geçti. Bölgede yapılacak dönüşüm için ilk adım Beylikdüzü Belediyesi ve KİPTAŞ arasında yapılan görüşmelerle atıldı.

Giresun'da yeni yatırımlarımızın projelerini bir an önce tamamlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, Giresun'daki selle ilgili, "Yeni güzergah ve yeni projelerle derelerden etkilenmeyecek yatırımları vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Yeni yatırımlarımızın projelerini bir an önce tamamlıyoruz" açıklamasında bulundu.

Beylikdüzü'ndeki Mevlana Camii Müftülük binasının inşaatı tamamlanıyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yapımı devam eden Mevlana Camii Müftülük, Kur'an Kursu ve Taziye Evi binasında incelemeler yaptı.

Apartmanlardaki asansör bakım ücretinde sınır var mı?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Apartmandaki asansör denetlemesi 10 dakika sürüyor, bu ayki fatura 371.5 TL. Yılda bir denetim oluyor ve mutlaka kırmızıya geçiriyorlar. Bu tahsilat, böyle yersiz olmuyor mu? Sınırı nedir?' sorusunu yanıtladı.

Beylikdüzü'ne 2 yeni kreş müjdesi!

2020 yılının ilk meclis toplantısını başlatan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, ilçeye 2 yeni kreş müjdesi verdi.

Beylikdüzü'ndeki 590 daireli sitede iskeleli yaşam!

Beylikdüzü'ndeki 590 daireli sitede mantolama için iskeleler kurulu olmasına rağmen, 2018 yılının Haziran ayından itibaren bitmeyen çalışmalar site sakinlerini canından bezdirdi...

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm çağrısı!

Beylikdüzü Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısı’nın ilk oturumunda konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, kentsel dönüşüm çağrısında bulundu.

Beylikdüzü'ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Gürpınar Siteler Bölgesi'nde yaşayan site sakinlerine kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

beylikdüzündeki asansör bakım Haberi

beylikdüzündeki asansör bakım


Beylikdüzü Belediyesi, ilçe çapında başlatacağı asansör güvenlik çalışmaları için Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri Odası ile protokol imzaladı. Binaların asansör bakım ve kontrollerini yapacak kuruluşla detaylı bir şekilde görüşen Başkan Yardımcısı Mehmet Çakılcıoğlu, “Güvenlik önceliğimiz” dedi.


Asansör Bakım ve İşletme Yönetmeliği doğrultusunda Beylikdüzü’nde asansörlü binaların yıllık kontrolleri ve bakımları yapılacak.Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Makina Mühendisleri Odası ile işbirliği içine giren Beylikdüzü Belediyesi, yaptığı protokolde Beylikdüzü’nde ki binalarda bulunan tüm asansörlerin elden geçirileceği hususu yer aldı.Bina içi güvenli yaşamı destekleyen bu çalışmada imzayı Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu attı.


Yapılacak kontroller kapsamında asansörlerin güvenli bir durumda olup olmadığı tespit edilecek ve gereken çalışmalar yapılacak.Bakım ve onarım uygulamaları ile bina asansörleri daha sağlıklı hale gelecek.



Beylikdüzü...