28 / 04 / 2024

Beylikdüzündeki projeler

Beylikdüzündeki projeler

Satış ve kira fiyatlarının İstanbul gayrimenkul piyasası ortalamasının altında seyretmesi Beylikdüzü’nü hem oturum, hem de yatırım merkezi haline getirdi.

Violet Diamond için düğmeye basıldı! Beylikdüzü'ndeki Sakaryalılar Sitesi'nin yerine 328 yeni konut geliyor! 

Violet Diamond projesi için düğmeye basıldı. 499 milyon 15 bin TL'ye mal olacak proje Beylikdüzü Gürpınar'daki Sakaryalılar Sitesi'nin yerinde yükselecek.

Beylikdüzü Babacan Central'da yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı!

Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki yeni projesi Babacan Central satışa çıktı. Toplamda 969 konuttan oluşan projede yüzde 50 peşinatla 40 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Babacan Central konut fiyatları ne kadar? İşte Babacan Central konut fiyat listesi.

Beylikdüzü'ndeki dev tesis ve arsası satışa çıkarılıyor

Üretim tesislerini Manisa Akhisar'daki organize sanayi bölgesinde toplayacak olan Kervan Gıda Beylikdüzü'ndeki üretim tesisi ve arsalarını rekor fiyatla satışa çıkaracak.

Akkuş Gayrimenkul Beylikdüzü’nde cami ve kreş inşa edecek!

Alya markası ile gayrimenkul ve inşaat sektöründe hayata geçirdiği nitelikli projeler aracılığıyla Beylikdüzü’nün gelişiminde öncü olan Akkuş Gayrimenkul, bölgeye 3 bin 296 metrekare büyüklükte kreş ve 3 bin 17 metrekare büyüklükte cami inşa  edecek.

Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde kentsel dönüşüm çıkmazı!

Beylikdüzü'nün Gürpınar ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları Beylikdüzü Belediyesi Meclisi’nde görüşüldü. Mecliste  Gürpınar Mahallesi’ndeki riskli yapılara yönelik plan notu değişikliği teklifine AKP’li Meclis üyeleri ‘hayır’ dedi.

Beylikdüzü'ndeki kentsel dönüşüm yıkımına inceleme!

Beylikdüzü'nde kentsel dönüşüm dahilinde yıkımı gerçekleştirilen bir binanın molozları, karşı binadaki bazı evlerin camlarına geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Beylikdüzü'ndeki Mevlana Camii Müftülük binasının inşaatı tamamlanıyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık yapımı devam eden Mevlana Camii Müftülük, Kur'an Kursu ve Taziye Evi binasında incelemeler yaptı.

Beylikdüzü'ndeki 590 daireli sitede iskeleli yaşam!

Beylikdüzü'ndeki 590 daireli sitede mantolama için iskeleler kurulu olmasına rağmen, 2018 yılının Haziran ayından itibaren bitmeyen çalışmalar site sakinlerini canından bezdirdi...

Beylikdüzü Gürpınar'da dönüşüm başlıyor!

Beylikdüzü Gürpınar kentsel dönüşüm çalışmalarının önündeki hukuki engeller mahkeme kararıyla kaldırıldı.

Beylikdüzü'ndeki Kuba Kafe mahkeme kararı beklenmeden yıkıldı!

CHP’nin İBB adayı İmamoğlu, Beylikdüzü'nde ortak olduğu işletmelerin manzarasını bozuyor diye sahibi AK Partili olan Kuba Kafe'yi mahkeme kararını beklemeden yıktı.

Beylikdüzü'ndeki Küba Cafe'nin yıkımına tepki!

AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ndeki bir kafenin belediye ekipleri tarafından yıkılmasına tepki gösterdi 

Brand İstanbul: EMS Yapı Beylikdüzü projesinin ismi belli oldu!

Beylikdüzü'ndeki Marka City AVM'nin yerinde EMS Yapı tarafından yapılacak proje Brand İstanbul ismi ile yükselecek. Projede teslimler 2021 Mayıs'ta yapılacak...

EMS Yapı'dan Beylikdüzü'ne 424 konut! Yeni proje!

Beylikdüzü'ndeki Marka City AVM'nin yerine yapılacak rezidans projesinin detayları belli oldu. EMS Yapı imzası ile yükselecek Brand İstanbul, 424 konut ve 54 iş yerinden meydana gelecek...

Beylikdüzündeki projeler Haberi

Beylikdüzündeki projeler

Satış ve kira fiyatlarının İstanbul gayrimenkul piyasası ortalamasının altında seyretmesi Beylikdüzü’nü hem oturum, hem de yatırım merkezi haline getirdi.İstanbul’un birçok ilçesine oranla çok daha planlı bir gelişim gösteren Beylikdüzü geniş yaşam alanları, sosyal imkanlara sahip nitelikli ve markalı konut projeleriyle gayrimenkul piyasasındaki yükselişini sürdürüyor. Son 4 yılda yatırımın hızla arttığı bölge, artan ulaşım imkanları, sanayi kuruluşları, nitelikli konut projeleri ve alışveriş merkezleriyle şehir içinde şehir oldu.


EVA Gayrimenkul Değerleme İş Geliştirme Direktörü Zuhal Balsarı, İstanbul’un göç alan ilk 10 ilçesi arasında yer alan, Beylikdüzü’nün, son yıllarda yatırımda öne çıkan bölgelerin başında geldiğini söyledi. Bölgedeki konut dokusunun genel olarak site içerisinde güvenlikli ve sosyal imkânları olan projeler olduğunu belirten Balsarı; sitelerde parkın, güvenliğin, açık kapalı havuzların, çocuk bahçelerinin ve otoparkların olmasının...