25 / 08 / 2024

beyliküdüzü ağaç projesi

beyliküdüzü ağaç projesi

Beylikdüzü Belediyesi, kent ağaçlandırması için kolları sıvadı. İlçenin iklim yapısına uygun at kestanesi, akçaağaç ve ıhlamur türleri bölgeye kazandırılıyor.

Migros’ta yüzde 60'a varan dev indirim başladı! 32'li tuvalet kağıdı, salça, ay çiçek yağı ve zeytin yağında indirim var

Türkiye’nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan Migros'ta yüzde 60'a varan dev indirim başladı. Tüketicilerin yüzünü güldüren kampanya kapsamında tuvalet kağıdı, salça, ayçiçek yağına indirim geldi.

'Kentsel dönüşüm yapmak isteyene kapımız açık' diyen Bakan Özhaseki'den seferberlik açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşüm çalışmalarını desteklediklerini ifade ederek, ''Kentsel dönüşüm yapmak isteyene kapımız açık''dedi.

Dış ticaret açığı eylülde 5 milyar dolar oldu

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "Eylül ayında bakanlığımız geçici dış ticaret istatistikleri kapsamında dış ticaret açığımız aylık yüzde 42,4 oranında, yıllık ise yüzde 48,1 oranında azalarak 5 milyar dolar olarak gerçekleşmiştir" dedi.

Bakanlık, otomobil piyasasında devrim gibi düzenleme için düğmeye bastı! Al-satçılara ve bayilere göz açtırılamayacak!

Ticaret Bakanlığı, araç satışlarıyla ilgili kapsayıcı bir ‘çatı’ yönetmelik için harekete geçti. Kasım ayında yürürlüğe girmesi beklenen yönetmelikle ‘Al-satçı’lara ve tüketiciyi mağdur eden bayilere göz açtırılmayacak.

Fenercioğlu İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor!

Alanya ve Antalya’da yaptığı inşaatlarla kısa sürede hızla büyüyen ve ardından Bodrum, İstanbul ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren Fenercioğlu A.Ş. şimdi de İspanya’ya yapacağı yatırım ile dünyaya açılıyor. 

TOKİ Gaziosmanpaşa projesi için düğmeye bastı! 665 yeni konutluk dev proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut idaresi Gaziosmanpaşa projesi için düğmeye bastı. Gaziosmanpaşa'ya 665 yeni konutluk dev proje geliyor...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcıları tarafından takip edilmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Bu rakamları görenlerin ağzı açık kaldı! 10 Nisan2023 altın fiyatları.

Altın bilezik fiyatlarını görenin ağzı açık kaldı! Bilezik alacaklar dikkat! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın fiyatları ve altı bilezik fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları dün dip seviyelere düşerken bugün yükselişe geçti. Altın bilezik fiyatlarını görenin ağzı açık kaldı! Bilezik alacaklar dikkat! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Hemen Bakın! Eğer aylık bu kadar para kazanmıyorsanız açlık sınırının altındasınız!

Türkiye’de sürekli artan enflasyonun getirdiği alım gücündeki düşüş her geçen gün artarken, açlık ve yoksulluk sınırları da daha hızlı güncellenmeye başladı. Peki ayda ne kadar para kazanmazsanız açlık sınırının altında yaşıyor ya da yoksulsunuz?

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı! 21 Şubat 2023 demir fiyat listesi 

Demir fiyatlarına gelen zam haberi, inşaat sektörünün gündemine bomba gibi düştü. Demir fiyatları resmen fırladı. Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 21 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

''Dolar almayın!'' diyen İslam Memiş peş peşe açıkladı! Gözünüzü dört açın! Gram altın tam bu kadar olacak!

Gram altın 1.130 lira sınırını geçip yükselirken Altın kahini İslam Memiş yatırımcılara ''dolar almayın!'' diyerek gram altındaki yükselişlere değindi. Gözünüzü dört açın! Gram altın tam bu kadar olacak!

Doların fırlayacağı tarih belli oldu! 9 dev kurum peş peşe açıkladı! Bu açıklama ilk kez yapıldı! Gözünüzü açın!

Dolar endeksinde dalgalanmalar devam ediyor. Dolar gelişmiş ülke para birimleri karşısında düşük seviyelerde işlem görmeye devam ederken, doların fırlayacağı tarih açıklandı. 9 dev kurum peş peşe açıkladı! Bu açıklama ilk kez verildi! Gözünüzü açın!

Altın fiyatlarında geri vites! 1 gram bile altını olan acil baksın! Görenlerin ağzı açık kaldı! Güncel altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde geri vites yaptı. Zirveden dönen altın fiyatlarını gören yatırımcıların ağzı açık kaldı. 1 gram bile altını olanlar acil baksın! 6 Aralık 2022 güncel altın fiyatları...

beyliküdüzü ağaç projesi Haberi

beyliküdüzü ağaç projesi

Beylikdüzü Belediyesi, kent ağaçlandırması için kolları sıvadı. Atatürk Bulvarı, Enver Adakan Caddesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı, Hürriyet Bulvarı ve Ali Çebi Caddesi'nde yapılacak ağaçlandırma çalışmalarının yanında Eğitim Vadisi Bulvarı'nı pilot bölge olarak belirleyen Beylikdüzü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, bulvarda dikim uygulamalarına başladı.


İlçenin iklim yapısına uygun at kestanesi, akçaağaç ve ıhlamur türleri bölgeye kazandırılıyor.


Yeşil ve sağlıklı bir çevre düzeni için harekete geçen park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri, Beylikdüzü genelinde ağaçlandırma uygulamalarını sürdürüyor. Pilot bölge olarak seçilen Eğitim Vadisi Bulvarı'nda 116 adet at kestanesi, 30 akçaağaç ve 131 adet ıhlamur ağacı dikilecek. İlçede ayrıca Atatürk Bulvarı'nda 253 adet çınar, 38 adet atkestanesi, 615 adet ıhlamur, Enver Adakan Caddesi'nde 32 adet çitlembik ve 526 adet ıhlamur ağacının dikimi gerçekleştirilecek.


Doğru Yere Doğru...