20 / 05 / 2024

BEYMEN Suadiye 481

BEYMEN Suadiye 481

BEYMEN 25 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği en büyük cadde mağazası BEYMEN Suadiye 481'i yarın Bağdat Caddesinde açacak.

Gökçe Bahadır Suadiye’den ev aldı!

Ufak Tefek Cinayetler'in Oya'sı Gökçe Bahadır, Suadiye’den ev aldı. Güzel oyuncu yeni evi için 2 milyon TL ödedi.

Suadiye 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Kadıköy Suadiye Mahallesi, 548 ada, 2 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Uzundere Toplu Konutları'ndaki 168 konuta 481 talep geldi!

Uzundere Toplu Konutları, dar gelirli vatandaşlardan büyük ilgi gördü. 168 konut için yapılan ihaleye 481 talep geldi...

Beymen Antalya Maxx Royal açıldı!

Beymen, 216 metrekarelik Beymen Antalya Maxx Royal mağazasını hizmete açtı.

Grena Suadiye Sitesi nerede?

VR Gayrimenkul tarafından Kadıköy'de hayata geçirilen Grena Suadiye'de lansman dönemine özel fırsatlar sunuluyor. Projede daire teslimlerinin Ekim ayında yapılması planlanıyor.. 

Grena Suadiye fiyat listesi!

VR Gayrimenkul tarafından Kadıköy'de inşa edilen Grena Suadiye'de daire teslimlerinin 2018 Ekim'de gerçekleşmesi planlanıyor..

Grena Suadiye'de 999 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yeni proje!

VR Gayrimenkul imzası ile Kadıköy'de hayata geçirilen Grena Suadiye'de deniz ve Adalar manzarasına sahip. Projede peşinde fiyatlar 999 bin TL'den başlıyor..

Cansu Dere, Engin Akyürek’in Suadiye'deki evine taşındı!

Engin Akyürek ile Cansu Dere’nin gözlerden uzak yeni bir ilişkiye yelken açtı. Cansu Dere, Engin Akyürek’in Suadiye’deki dairesine taşındı.

İstanbul Defterdarlığı'ndan Suadiye'de 7.9 milyona satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı, Kadıköy'e bağlı Suadiye bölgesinde yer alan 316,50 metrekarelik arsayı 7 milyon 912 bin 500 TL bedelle satışa çıkardı. 

Dekon Suadiye Ametist fiyat listesi 2018!

İlk etabının 2016 yılının sonunda teslim edildiği Dekon Suadiye Ametist projesinde ikinci etap teslimleri ise 2017'de gerçekleşti. Projedeki son 18 adet kalan hemen teslim daire alıcılarını bekliyor..

Kadıköy Suadiye'de satılık arsa 7,9 milyon TL'ye!

İstanbul Kadıköy Suadiye Mahallesi'nde yer alan arsa, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 7 milyon 912 bin 500 TL'ye satışa sunuluyor. Arsanın ihalesi 30 Ocak 2018 tarihinde yapılacak. 

TOKİ'den Keçiborlu'ya 481 yeni konut geliyor!

Isparta'da Keçiborlu Belediyesi, Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında konut yenilenme projesinde hazırlıklarını yaptı. Bu kapsamda TOKİ'den Keçiborlu'ya 481 yeni konut geliyor.

Caddebostan ve Suadiye konut fiyatları düştü!

İstanbul'un gözde semtleri arasında yer alan Kadıköy'de kebtsel dönüşüm çalışmaları büyük oranda tamamlandı. Caddebostan ve Suadiye konut fiyatları düştü.

BEYMEN Suadiye 481 Haberi

BEYMEN Suadiye 481

BEYMEN, 25 milyon liralık yatırımla hayata geçirdiği en büyük cadde mağazası BEYMEN Suadiye 481'i yarın Bağdat Caddesinde açacak.


Çalışmaları 2015 yılından bu yana devam eden söz konusu mağaza, dünyaca ünlü İngiliz perakende mimarı HMKM tarafından projelendirildi.


BEYMEN Suadiye 481'in tanıtım toplantısı, Boyner Grup Perakende Operasyonlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı (COO) ve BEYMEN Üst Yöneticisi (CEO) Elif Çapçı, BEYMEN Artistik Direktörü Murat Türkili ile BEYMEN Satınalma ve Üründen Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Polat Uyal'ın katılımıyla gerçekleşti.


Elif Çapçı, toplantıda yaptığı konuşmada, BEYMEN Suadiye 481'in Beymen'in son dönemde gerçekleştirdiği en önemli yatırım olduğunu söyledi.


Çok uzun zamandır Bağdat Caddesinde büyük, müstakil bir binada flagship bir mağaza açmak istediklerini belirten Çapçı, "Aradığımız lokasyonu bulunca, 2015 yılında Akiş GYO'nun inşaata başlamasıyla projeyi hayata geçirdik." dedi.


Çapçı, BEYMEN Suadiye ile...