03 / 05 / 2024

Beyoğlu devlet hastanesi

Beyoğlu devlet hastanesi

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, Türkiye’nin mega şehri İstanbul'a çok daha modern yeni bir göz hastanesi inşa edecek. 

Tekkeköy Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman tamamlanacak?

Samsun'un Tekkeköy ilçesindeki devlet hastanesi inşaatının ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP'li Hancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Uzunköprü'de yeni devlet hastanesi meclis gündeminde!

Edirne'nin Uzunköprü ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Menemen Devlet Hastanesi inşaatı projesi TBMM'de!

Menemen Devlet Hastanesi inşaatı projesi için aktarılan ödeneği ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka Devlet Hastanesi'nin inşaatı ne zaman bitecek?

Karşıyaka Devlet Hastanesi inşaat projesine ayrılan ödenek ve projenin ne zaman bitirileceği meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Kayseri Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, ilçede inşa edilen Kayseri Bünyan Devlet Hastanesi'nde çalışmaların yüzde 95 oranında tamamlandığını söyledi.

Van Saray'a yeni devlet hastanesi geliyor!

Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu, Saray ilçesine yapılması planlanan devlet hastanesi için arsası için incelemeler yapıldı. 

Finike Devlet Hastanesi yıkılacak mı?

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Finike Devlet Hastanesi'nin fanyansları söktürerek yeniden yaptırması gündem oldu. Karaloğlu, sıkıntının müteahhitlerin ihale alımında aşırı fiyat kırmasından kaynaklandığını söyledi.

Aladağ Devlet Hastanesi açıldı!

Aladağ Devlet Hastanesi hizmete girdi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, 15 yataklı Aladağ Devlet Hastanesinin açılış törenine katıldı...

Gemlik Devlet Hastanesi açıldı!

Gemlik Devlet Hastanesi açıldı. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Gemlik Devlet Hastanesinin açılışına katıldı...

Başakşehir Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası açıldı!

Başakşehir Devlet Hastanesi’nin Ek Hizmet Binası, gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. Gerçekleştirilen törende konuşan İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Kayaşehir’de inşaatı devam eden, Avrupa’nın en büyük kent hastanesi olacak İkitelli İstanbul Şehir Hastanesi’nin bir şahese

Sultangazi Devlet Hastanesi 2018'de açılacak!

İstanbul İl Sağlık Müdürü Kemal Memişoğlu yapımı inşaatı devam eden Yataklı Sultangazi Devlet Hastanesi'nin yapım çalışmalarını denetledi.

Balıkesir Gömeç'e yeni devlet hastanesi yapılacak!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Gömeç ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi için yer temininin yapıldığını söyledi.

Van Erciş Devlet Hastanesi'nin yüzde 93'ü tamam!

Van Valisi Murat Zorluoğlu, Erciş'te açılış ve temel atma törenlerine katıldı. Törende konuşan Zorluoğlu, Erciş Devlet Hastanesi'nin 1.5 ay içinde hizmete alınacağını açıkladı.

Beyoğlu devlet hastanesi Haberi

Beyoğlu devlet hastanesi

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, Türkiye’nin mega şehri olan İstanbul'a modern bir göz hastanesi yaptırıyor. 100 yataklı yeni göz hastanesi 56 poliklinikle hizmet verecek. 

Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü, İstanbul Beyoğlu Göz Hastanesi için ihale sürecini tamamladı. Modern mimarisiyle dikkat çeken hastane, son teknolojiye sahip tıbbi cihazlarla donatılacak. 

Hem poliklinik hem de yataklı sağlık hizmeti verilecek hastane 3 blok, 9 kat şeklinde hayata geçirilecek. Hastanede, içinde tuvalet ve banyosu bulunan 19’u tek kişilik, 39’u çift kişilik oda, 10 ameliyathane, 18 genel yoğun bakım yatağı ve 56 poliklinik yer alacak.  İstanbul Beyoğlu Göz Hastanesi projesinde, 12 araçlık açık, 161 araçlık kapalı otopark planlaması da yapıldı.