05 / 05 / 2024

Beyoğlu Evleri Güzeltepe nerede

Beyoğlu Evleri Güzeltepe nerede

Beyoğlu Evleri Güzeltepe projesi İsaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. 3 blokta 104 daireden meydana gelen projede 1+1 ve 2+1 şeklinde daire tipleri yer alıyor. 

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi açıldı!

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi 600 bin TL sermaye bedeli ile Murat Noyan tarafından açıldı.

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Boss To Turizm Gıda İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Perk tarafından açıldı.

As Beyoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Beyoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Abdulhamit Soydal tarafından kuruldu.

Beyoğlu'ndaki tarihi bir binanın yıkımı meclis gündeminde!

İstanbul Beyoğlu'nda bulunan bir tarihi binanın yıkımı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Beyaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Beyoğlu Deniz Turizm Gıda İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Deniz Turizm Gıda İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top ve Duygu Kaçar ortaklığında kuruldu.

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı! 

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi Beyoğlu'nda 30 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Günay Otel İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Günay Otel İşletmeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün 3 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Beyoğlu Evleri Güzeltepe'de yüzde 10 indirim imkanı!

Beyoğlu Evleri Güzeltepe projesi İsaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. 3 blokta 104 daireden meydana gelen projede 1+1 ve 2+1 şeklinde daire tipleri yer alıyor. 

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Beyoğlu Konut Danışmanlık Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Konut Danışmanlık Gayrimenkul Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Ercan Ahmetbeyoğlu tarafından kuruldu.

5. Levent Evleri Güzeltepe teslim tarihi!

5. Levent projesi Torunlar GYO tarafından İstanbul Eyüp Alibeyköy Güzeltepe Mevkii'de hayata geçirildi. Projede konutların fiyatları 687 bin TL'den başlıyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul güncel ev fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul güncel ev fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul'da güncel fiyatlar!

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesinde avantajlı daireler için satışlar sürüyor. İşte, Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul'da güncel fiyatlar...

Beyoğlu Evleri Güzeltepe nerede Haberi

Beyoğlu Evleri Güzeltepe nerede

Beyoğlu Evleri Güzeltepe projesi 3 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. İsaş İnşaat imzasını taşıyan projede 2+1 dairelerin alanları 70 metrekare olarak tasarlandı.

Teslimlerin 3 ay sonra başlayacağı Beyoğlu Evleri Güzeltepe projesi 3 blok halinde İstanbul Eyüp Alibeyköy'de yükseliyor.  


Beyoğlu Evleri Güzeltepe yüzde 10 indirim imkanı!


Mayıs ayının 15'ine kadar yüzde 10 indirim kampanyası bulunan projede 1+1 daireler 318 bin TL, 2+1 daireler 364 bin TL'den başlıyor. 

Beyoğlu Evleri Güzeltepe projesinde oturma alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları, basketbol sahası, park, bahçeler ve fitness salonu bulunuyor.

Beyoğlu Evleri Güzeltepe projesi yapımı devam eden Alibeyköy Metro Durağı'na 100 metre,  Alibeyköy Cep Otogarı'na ise 500 metre uzaklıkta yer alıyor. 

Adres: Alibeyköy Mahallesi 34060 Eyüp/İstanbul


Telefon: 0212 361 12 81
Web site: