02 / 05 / 2024

Beyoğlu Fındıklı Parkı

Beyoğlu Fındıklı Parkı

Beyoğlu’na bağlı bulunan Fındıklı Parkı başta olmak üzere Kabataş sahilindeki tüm yeşil alanlar ve parklar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından “metro” inşaat şantiyesi haline getirilmek isteniyor.

Zekeriya Fındıkoğlu ne iş yapar? Zekeriya Fındıkoğlu nereden mezundur?

Zekeriya Fındıkoğlu ne iş yapıyor? Zekeriya Fındıkoğlu’nun mesleği nedir? Zekeriya Fındıkoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Fındık fiyatları hızlı bir şekilde artıyor! Güncel fiyatları görünce reyonlarda adım atamıyor!

Fındık fiyatlarındaki zamlı süreç hiç hız kesmiyor ve her hafta yenilenen fiyatlar, tüketicilerin cebini yakmaya devam ediyor. Mayıs ayı ile birlikte bir kez daha güncellenen fındık fiyatları, müşterilerin dikkatini çekiyor ve indirim bekleyenler hayal kırıklığı yaşıyor.

TSKB GYO, Fındıklı Ofis Binalarını 38.3 milyon TL'ye TSKB ile iştiraklerine kiraladı!

TSKB GYO, şirket portföyünde yer alan İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi, Fındıklı Ofis Binalarının halihazırda kiracısı olan ana ortağı Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. (TSKB)'ye ve iştiraklerine 5 sene süreyle kiralıyor. İşte ayrıntılar...

İBB, Beyoğlu'nda 975 bin TL'ye arsa satıyor! Arsa almak isteyenlere fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı, İstanbul ili, Beyoğlu ilçesi, Sururi Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve o arsanın fiyatı...

Üreticilerin gözü bu haberdeydi, müjdeyi Erdoğan verdi! İşte fındığın fiyatı

Erdoğan, "2022 alım sezonunda kabuklu fındığa kg başına, alan destekli olarak rakam açıklıyorum. Sizler de inşallah kabul edeceksiniz. Ortalaması 54 TL olarak açıkladık" dedi.

TSKB GYO'nun Fındıklı binalarının değeri belli oldu!

TSKB GYO'nun Fındıklı'daki binalarının değeri oldu. İşte TSKB GYO'nun Fındıklı'daki binalarının değeri...

Reza Zarrab’ın binasını parça parça çaldılar!

ABD’ye kaçışından sonra mal varlıklarına el konulan Reza Zarrab’ın İstanbul Beyoğlu Fındıklı’da yer alan Royal Holding binası adeta evsizlerin mekanı oldu.

Beyoğlu Hasköy'de inşa edilecek AVM'nin imar planları değişti!

Beyoğlu Hasköy’de bulunan yün iplik fabrikasının yerine inşa edilecek AVM'nin imar planlarında değişiklik yapıldı. Yeni imar planlarında sosyal tesis için iptal kararı alındı.

Beyoğlu'ndaki tarihi bir binanın yıkımı meclis gündeminde!

İstanbul Beyoğlu'nda bulunan bir tarihi binanın yıkımı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Beyaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TSKB GYO Fındıklı Ofis Binası II 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

TSKB GYO portföyünde yer alan Fındıklı Ofis Binası II'ye ait yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

TSKB GYO Fındıklı Ofis Binası I 2020 yılı gayrimenkul değerleme raporu!

TSKB GYO portföyünde yer alan Fındıklı Ofis Binası I'e ait yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Beyoğlu Öğretmenevi hizmet binasının bir vakfa devredildiği iddiası mecliste!

Beyoğlu Öğretmenevi hizmet binasının bir vakfa devredildiği iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Rize Fındıklı’daki millet bahçesi banka kredisiyle mi inşa edildi?

Rize'nin Fındıklı ilçesinde inşa edilen ve daha sonra CHP'li belediye başkanı tarafından “100’üncü Yıl Atatürk Parkı” ismi değiştirilen millet bahçesinin Halkbank ve İller Bankası'ndan alınan krediyle yapıldığı belirtildi.

Beyoğlu Fındıklı Parkı Haberi

Beyoğlu Fındıklı Parkı

Beyoğlu’na bağlı bulunan Fındıklı Parkı başta olmak üzere Kabataş sahilindeki tüm yeşil alanlar ve parklar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından “metro” inşaat şantiyesi haline getirilmek isteniyor. Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu inşası için şantiye kurma çalışmalarına Fındıklı Parkı’ndan başlayan belediye ekipleri, parkı önce demir çubuklarla çevreledi, ardından da alanda bulunan çocuk oyun alanını söktü. Önceki gece ise parka şantiye tabelası asmaya çalışan şirketi engelleyen semt sakinleri, sabah saatlerinde de parkın önündeki Fındıklı otobüs durağının kaldırılmasına izin vermedi.


Fındıklı Parkı’na şantiye tabelası asmaya çalışan şirketi engelleyen semt sakinleri, parkın önündeki Fındıklı otobüs durağının kaldırılmasına izin vermedi. Durak daha sonra eski haline getirildi ve kazılan yerler yeniden düzeltildi.


MEYDAN DA TEHLİKEDE


Yeşil alanlara şantiye yapılamayacağına dikkat çeken CHP eski Milletvekili Melda Onur, “Şantiye haline getirilmek istenen yer,...