01 / 05 / 2024

Beyoğlu inşaat adres

Beyoğlu inşaat adres

Beyoğlu Deniz Turizm Gıda İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top ve Duygu Kaçar ortaklığında kuruldu.

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

As Beyoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Beyoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Abdulhamit Soydal tarafından kuruldu.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Yakantaroğlu İnşaat Nalburiye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakantaroğlu İnşaat Nalburiye Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kantar tarafından kuruldu. 

Selimoğlu İnşaat mağdurları eylem yaptı!

Pana Yapı'nın sahibi olduğu Selimoğlu İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de başlatılan kentsel dönüşüm projesinde inşaat durunca yüzlerce kişi mağdur oldu. Mağdurlar, Şişli Tanju Okan Parkı'nda bir araya gelip, eylem yaptı.

Köroğlu İnşaat işçilerinin eylemi 60'ıncı gününde!

Ücretlerini alamadıkları nedeniyle 25 Eylül’den beri eylem yapan Köroğlu İnşaat'ın işçileri, paralarını almadan inşaattan ayrılmayacaklarını söyledi.

Nuhoğlu İnşaat konkordato talep etti!

1986 yılından bu yana gayrimenkul ve inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Nuhoğlu İnşaat bünyesindeki mali sıkıntıyı aşamayınca konkordato talebinde bulundu. 

Hasanoğlu İnşaat’ın Türkiye için kazanç vakti kampanya stokları tükendi!

Hasanoğlu İnşaat 2 projesi ile destek verdiği ‘Türkiye için kazanç vakti’ kampanyasına dahil olan tüm dairelerini sattı.

Hasanoğlu İnşaat’tan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına destek!

Hasanoğlu İnşaat, BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projeleri ile konutta başlatılan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına katılıyor.

Pehlivanoğlu İnşaat Silivri projesinde inşaat başlıyor! 

Pehlivanoğlu İnşaat'ın İstanbul'un Silivri İlçesi'nde planladığı yeni konut projesinde inşaat önümüzdeki haftalarda başlayacak, inşa süreci 2 sene sürecek..

Hasanoğlu İnşaat dev indirim kampanyasını uzattı!

Hasanoğlu İnşaat, tüm peşin ve konut kredili satışlarda yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat kampanyasını 15 gün daha uzattı. 

Hasanoğlu İnşaat, Kandilli'deki yurt binasını tamamladı!

Hasanoğlu İnşaat, yapımına 2016 yılında başladığı Boğaziçi Üniversitesi Kandilli yurt binasının inşaatını tamamladı.

Beyoğlu inşaat adres Haberi

Beyoğlu inşaat adres

Beyoğlu Deniz Turizm Gıda İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top ve Duygu Kaçar ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu Deniz Turizm Gıda İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
A) Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri...