16 / 05 / 2024

Beyoğlu inşaat projeleri

Beyoğlu inşaat projeleri

Beyoğlu Yatırımcılar Grubu ve Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, MIPIM 2017 öncesinde düzenlenen basın toplantısında buluştu. Toplantıda konuşan Demircan bölgedeki yatırımları ve projelerdeki son durum hakkında bilgi verdi.

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

As Beyoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Beyoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Abdulhamit Soydal tarafından kuruldu.

Bosna Hersek ile Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşma imzalanacak! 

Bosna Hersek Dışişleri Bakanı Turkovic, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Turkovic, Bosna Hersek ve Türkiye arasında inşaat projeleri için anlaşmaların gündemlerinde yer aldığını dile getirdi.

Selim Akın: Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz!

Akfen İnşaat'ın Loft projeleri hakkında bazı bilgiler veren Akfen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, "Yeni inşaat projeleri için bakınıyoruz" dedi.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Amerikalılar inşaat projeleri için Filistin'i mi feda edecek?

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif, "Yüzyılın Anlaşması" kapsamında değerlendirmelerde bulundu. Zarif, "Amerikalılar, Filistin halkının temel haklarını ve isteklerini kendi inşaat projeleri için feda etmeyi düşünecek bir konumda değildi" dedi...

Hasanoğlu İnşaat’tan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına destek!

Hasanoğlu İnşaat, BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projeleri ile konutta başlatılan Türkiye için kazanç vakti kampanyasına katılıyor.

Pehlivanoğlu İnşaat Silivri projesinde inşaat başlıyor! 

Pehlivanoğlu İnşaat'ın İstanbul'un Silivri İlçesi'nde planladığı yeni konut projesinde inşaat önümüzdeki haftalarda başlayacak, inşa süreci 2 sene sürecek..

Hasanoğlu İnşaat dev indirim kampanyasını uzattı!

Hasanoğlu İnşaat, tüm peşin ve konut kredili satışlarda yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat kampanyasını 15 gün daha uzattı. 

Hasanoğlu İnşaat'tan yüzde 20 indirim kampanyasına destek!

Hasanoğlu İnşaat, BANU EVLERİ Ispartakule 2 ve BANU EVLERİ Ispartakule 3 projeleri ile 15 Mayıs-15 Haziran 2018 tarihleri arasında geçerli olacak kampayaya destek verecek. 

Hasanoğlu İnşaat, Kandilli'deki yurt binasını tamamladı!

Hasanoğlu İnşaat, yapımına 2016 yılında başladığı Boğaziçi Üniversitesi Kandilli yurt binasının inşaatını tamamladı.

Şerifoğlu İnşaat Mühendislik Emlak Dekorasyon Turizm Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Karaköy Şubesi açıldı!

Şerifoğlu İnşaat Mühendislik Emlak Dekorasyon Turizm Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Karaköy Şubesi 550 bin TL sermaye ile bugün Beyoğlu'nda açıldı.

Beyoğlu inşaat projeleri Haberi

Beyoğlu inşaat projeleri

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Türkiye'de medya üzerinden dünyada özellikle turizmi etkileyen bir yaklaşım var. Olumsuz bir tablo çiziliyor. O olumsuz bir tablonun olmadığını her şeyin planlandığı gibi devam ettiğini söylemeye ihtiyaç var." dedi.


Beyoğlu'nda yatırımları bulunan şirketlerden oluşan Beyoğlu Yatırımcılar Grubu (Beyoğlu Investors Group-BIG) üyesi sektör temsilcileri, Ahmet Misbah Demircan'la birlikte 14-17 Mart'ta Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenecek Uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2017 öncesinde düzenlenen basın toplantısında bir araya geldi.


Demircan, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, hem 15 Temmuz darbe girişiminin hem de terör saldırılarının Türkiye'de ticarete önemli darbe vurduğunu gördüklerini ama bundan da çıkacaklarını kaydetti.


Turizmde de bir kaybın söz konusu olduğuna işaret eden Demircan, 45 bin yatağı olan Beyoğlu'nda turizme yönelik kayıplar yaşandığını dile getirdi.


Demircan, Beyoğlu'nun dört bir tarafında 35...