08 / 05 / 2024

beyoğlu karaköy tünel hattı

beyoğlu karaköy tünel hattı

İETT, sadece 2013 yılında ulaşıma 797 milyonluk bir yatırım yaptı. Söğütlüçeşme-Beylikdüzü metrobüs hattında 465 araçla, günde 4 bin 71 sefer yaparak, yaklaşık 770 bin yolcu taşıyor...

1934 yılında Beyoğlu sokakları bütçe yetersizliğinden berbat haldeymiş!

1934 yılında Beyoğlu sokakları, bütçe yetersizliğinden dolayı berbat haldeymiş. Bütçe darlığı dolayısıyla belediye yol inşası için şubelerine çok az tahsisat ayırmıştı, Beyoğlu'nda bundan nasibini aldı. İşte detaylar...

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yıldız ve Evliya Yıldız ortaklığında kuruldu.

Karens Turizm İnşaat Anonim Şirketi Beyoğlu’nda kuruldu!

Karens Turizm İnşaat Anonim Şirketi Beyoğlu’nda Kaan Tüzün tarafından kuruldu.

Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun tünel kazıları tamamlandı! 1 yıl içinde açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın tünel kazılarının tamamlandığına dikkat çekti ve çalışmaların 1 sene içinde megakent İstanbul'a yeni bir hat daha kazandıracak olma heyecanıyla aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Beyoğlu Hasköy'de inşa edilecek AVM'nin imar planları değişti!

Beyoğlu Hasköy’de bulunan yün iplik fabrikasının yerine inşa edilecek AVM'nin imar planlarında değişiklik yapıldı. Yeni imar planlarında sosyal tesis için iptal kararı alındı.

Haydar Ali Yıldız'dan Beyoğlu Kültür Yolu açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Beyoğlu Belediyesi’nin desteğiyle hayata geçirilen Beyoğlu Kültür Yolu projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız söz konusu çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

Beyoğlu Belediyesi Mis Sokak'taki Ferah Apartmanı’nı kiralayacak iddiası!

Beyoğlu’nun kafe, bar ve müzikli eğlence mekânlarıyla ünlü Mis Sokağı, Beyoğlu Belediyesi’nin dikkatinde. Beyoğlu Belediye yönetimi, Mis Sokak üzerinde yer alan, tarihi Ferah Apartmanı’nı (Martin Apartmanı) restore edip kiralamak için Meclis’ten yetki talep etti. 

Beyoğlu'nda bir inşaat işçisi 20 metre yüksekten temele düştü!

İstanbul Beyoğlu'nda  bir inşaatın temel alanında çalışma yapan işçi 20 metre yüksekten yere düştü. Yaralanan işçi, itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışma sonucunda bulunduğu yerden çıkarıldı.

İBB'nin aldığı TÜRGEV binaları Beyoğlu Belediyesi'ne geri mi verilecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), TÜRGEV'den geri aldığı binalar meclis kararıyla Beyoğlu Belediyesi'ne verilmek isteniyor. CHP İBB Meclis üyesi İnan Güney konuya ilişkin, "CHP'liler buna müsaade etmeyeceğiz" dedi...

TÜRGEV’den alınan arazi Beyoğlu Belediyesi’ne bedelsiz tahsis edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun TÜRGEV’e tahsisini engellediği arazi İBB Meclisi’nde Beyoğlu Belediyesi’ne tahsis edildi.

Vakko 13 yıl sonra Beyoğlu'nda mağaza açıyor!

Vakko, İstanbul Beyoğlu’ndaki 44 yıllık mağazasından 2006'da ayrılmıştı. Vakko şimdi ise 13 yıl aradan sonra Beyoğlu’na geri dönüyor...

Beyoğlu'nda yıkımına başlanan binanın duvarı çöktü!

Beyoğlu'nda risk nedeniyle yıkılmasına karar verilen binanın duvarı çöktü. Olay sorucunda 1 kişi enkaz altında yaralandı.

beyoğlu karaköy tünel hattı Haberi

beyoğlu karaköy tünel hattı


İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi, bağlı kuruluşlardan İETT Genel Müdürlüğü’nün 1 milyar 727 milyon 345 bin TL’lik 2014 yılı bütçesini onayladı. Meclis üyelerinin oy çokluğuyla alınan kararla kurumun gelir bütçesi de 1 milyar 957 milyon 735 bin TL olarak belirlendi.


Belediye Meclisi’ne bütçeyi sunan İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı, hızla büyümeye devam eden İETT’nin toplu ulaşım alanında çok önemli bir role sahip olduğunu ve teknolojiye yaptığı yatırımlarla kaliteli ve konforlu hizmet sunmayı amaçladığını söyledi. Şehir içi ulaşımda karayolu yolculuğunun payı yüzde 82,2 olduğunu, İETT’nin de toplu ulaşımın yüzde 32,5’ini karşıladığını ifade eden Hayri Baraçlı, şöyle konuştu;


“İETT, Özel Halk Otobüsleri, Metrobüs, Nostaljik Tramvay ve Beyoğlu-Karaköy Tünel hattı ile yılda yaklaşık 1 milyarın üzerinde yolcu taşıyoruz. İETT, sadece 2013 yılında ulaşıma 797...