28 / 04 / 2024

beyoğlu kira fiyatları

beyoğlu kira fiyatları

Üniversite kayıt döneminin başlamasıyla birlikte İstanbul'da öğrenciler tarafından en çok tercih edilen yerlerin başında gelen Beyoğlu'nda 1+1 ve stüdyo dairelerin aylık kiraları 1500 liradan başlıyor..

Milletvekilli Bakırlıoğlu: Kira artışı 'vicdansız ev sahipleri' diyerek çözülecek bir konu değil!

Konut ve kira fiyatlarındaki artış barınma krizini etkilemeye devam ediyor. CHP’li Bakırlıoğlu, kira artışlarına dikkati çekerek "Vicdansız ev sahipleri diyerek çözülecek bir konu değil" dedi.

1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

İstanbul Belediyesi 16 Ocak 1929'da Beyoğlu'ndaki 2 adet arsayı satılığa çıkarmış. Peki, 1929 yılında Beyoğlu'nda arsa fiyatları ne kadardı?

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

Kirasını ödeyemeyen Şampiyon Kokoreç Beyoğlu'na veda etti!

Beyoğlu'nun lezzet durakları arasında yer alan Şampiyon Kokoreç 1962'den bu yana Beyoğlu Balıkpazarı'ndan yükselen kira maliyetleri nedeniyle veda etmek zorunda kaldı. 

İmar barışı en fazla Beyoğlu ve Zeytinburnu'nda konut fiyatlarını artırdı!

Toplamda 10 milyon 250 bin vatandaşın başvurduğu ve bir yıldan fazla süren imar barışı düzenlemesi süresince İstanbul'da konut fiyatları en çok yüzde 12,77 ile Beyoğlu'nda arttı...

Beyoğlu’nda konut fiyatları uçuşa geçti!

İstanbul’un gözbebeği Beyoğlu’nda konut fiyatları yükselişe geçti. Markalı konut projelerinde dairelerin metrekare fiyatı 40 bin liraya çıktı. Ofis metrekare fiyatları da son 4 yılda yüzde 90 artarak, 12 bin lira oldu. 

Beyoğlu Piyalepaşa projesi konut fiyatları!

Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Beyoğlu Piyalepaşa projesinde yüzde 35 peşin ödendiğinde, kalan kısım banka kredisi ile ödenebiliyor. Beyoğlu Piyalepaşa projesi konut fiyatları 793 bin TL'den başlıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul listesi 2017 fiyatları!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul listesi 2017 fiyatları 793 bin TL'den başlıyor. 82 bin metrekare alana sahip Piyalepaşa İstanbul projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları!

Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinde teslimlerin Aralık 2018 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ev fiyatları 793 bin TL'den başlıyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ödeme kampanyası!

Polat Holding bünyesindeki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul 'da fiyatlar 793 bin TL'den başlıyor. İşte Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ödeme kampanyası..

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul güncel ev fiyatları!

Piyalepaşa İstanbul projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul güncel ev fiyatları 755 bin 400 TL'den başlıyor...

Piyalepaşa Konutları Beyoğlu 2017 fiyatları!

Piyalepaşa Konutları Beyoğlu 2017 fiyatları minimum 755 bin 400 TL'den başlıyor. Projedeki daireler 2018 yılının sonunda sahiplerine teslim edilecek...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul'da güncel fiyatlar!

Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul projesinde avantajlı daireler için satışlar sürüyor. İşte, Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul'da güncel fiyatlar...

beyoğlu kira fiyatları Haberi

beyoğlu kira fiyatları

Üniversiteye kayıt döneminin başlamasıyla öğrencileri saran ev bulma telaşı kiralık ev talebini artırdı. İstanbul'da öğrenciler tarafından en çok tercih edilen yerlerin başında gelen Beyoğlu'nda 1+1 ve stüdyo dairelerin aylık kiraları 1500 liradan başlıyor. 

Satın almak kârlı Kira fiyatlarının yüksekliğinde Beyoğlu'nu takip eden Beşiktaş'ta ise 1+1 ve stüdyo dairelerin aylık kirası 900 ile 1.500 lira arasında değişiyor. 

Fiyatların en ucuz olduğu Şile 'de ise 1+1 ve stüdyo dairelerin aylık kirası 400 ile 600 lira arasında farklılık gösteriyor. 

TSKB Gayrimenkul Değerleme Kıdemli Değerleme Uzmanı Asena Güngör, üniversite çevresindeki konutların saüş ve kira değerlerinin her zaman normalin üzerinde seyrettiğini kaydetti. 

İstanbul'da öğrencilerin üniversitelere yakın yerleri tercih ettiğini aktaran Güngör, "Bu nedenle bir suni fiyat yüksekliği oluşuyor" dedi. 


Güngör ayrıca, evi satın almanın kiralamadan daha kârlı olduğunu sözlerine...