01 / 05 / 2024

beyoğlu ofis kiraları

beyoğlu ofis kiraları

İstanbul'da ofis kiralarının en yüksek olduğu ilçeler Sarıyer, Beşiktaş, Şişli ve Beyoğlu...

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

Beyoğlu Paylaşımlı Ofis İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Paylaşımlı Ofis İşletmeciliği Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çalışkan tarafından kuruldu.

Beyoğlu Taksim 360 telefon!

Beyoğlu Taksim 360 telefon numarası haberimizde yer alıyor. Konut, rezidans, ofis ve çarşı alanlarından meydana gelen proje GAP İnşaat imzasını taşıyor.

Ofis kiralarında Sarıyer ve Ataşehir başı çekiyor!

İstanbul'da ofis kiralarının en yüksek olduğu ilçeler Sarıyer, Beşiktaş, Şişli ve Beyoğlu...

Beyoğlu’nda konut fiyatları uçuşa geçti!

İstanbul’un gözbebeği Beyoğlu’nda konut fiyatları yükselişe geçti. Markalı konut projelerinde dairelerin metrekare fiyatı 40 bin liraya çıktı. Ofis metrekare fiyatları da son 4 yılda yüzde 90 artarak, 12 bin lira oldu. 

Esta İnşaat Benesta Beyoğlu teslim tarihi!

Toplam 245 adet konut, 15 ofis ve 20 mağazadan meydana gelen Esta İnşaat Benesta Beyoğlu projesi ay sonunda satışa çıkacak..

Benesta Beyoğlu ön talep topluyor! Yeni proje!

Toplam 245 adet konutun yer aldığı Benesta Beyoğlu projesi ön talep topluyor. Ay sonunda satışa çıkması planlanan projede konutların yanı sıra 15 ofis ve 20 mağaza bulunuyor.

Esta İnşaat Beyoğlu projesi nerede?

Esta İnşaat, Beyoğlu projesinde 245 daire, 14 ofis ve 20 ticari birim inşa edecek. Peki, Esta İnşaat Beyoğlu projesi nerede? İşte detaylar...

Esta Beyoğlu Konutları satış ofisi!

Esta Beyoğlu Konutları 1+1'den 4+1'e kadar seçeneklerde tasarlanıyor. Proje tek blokta toplam 245 daire, 14 adet ofis ve 20 adet ticari alandan oluşuyor...

Esta Beyoğlu teslim tarihi!

Esta Beyoğlu teslim tarihi Ağustos 2019 yılı olarak belirtiliyor. Esta İnşaat Beyoğlu projesinde konut, ofis ve dükkanlar olacak...

Esta İnşaat Beyoğlu projesinin detayları belli oldu!

Esta İnşaat, İstanbul Beyoğlu'nda yapacağı projede 245 konut, 14 ofis ve 20 ticari birim inşa edecek. Esta Beyoğlu projesinin Ağustos 2019'da tamamlanması planlanıyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi 2017!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul fiyat listesi 741 bin 500 TL'den başlıyor. Piyalepaşa İstanbul projesinde konut, rezidans, ofis ve dükkanlar yer alıyor...

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslim tarihi!

Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul teslim tarihi 2018 yılı Aralık ayı olarak belirtiliyor. Proje 760 daire, 190 rezidans, ofis ve dükkanlardan meydana geliyor.

beyoğlu ofis kiraları Haberi

beyoğlu ofis kiraları

Endeksa verilerine göre İstanbul’da ofis kiralarının en yüksek olduğu ilçeler Sarıyer, Beşiktaş, Şişli ve Beyoğlu. Ortalama değerlerle ofis kiraları Beşiktaş‘ta 4 bin 968 TL, Sarıyer‘de 6 bin 379 TL, Şişli‘de 3 bin 761 TL, Beyoğlu‘nda 3 bin 136 TL.

1- Beşiktaş’ta ofisler ortalama 135 metrekare büyüklükte, ortalama kira bedeli 4 bin 968 TL. Beşiktaş’ta ofis kiralarının en yüksek olduğu mahalle Levazım.

2- Sarıyer’de ofisler ortalama 172 metrekare, ortalama kira 6 bin 379 TL. İlçede ofis kiralarının en yüksek olduğu mahalle Rumelihisarı.

3- Şişli’de ofisler 125 metrekare, kira bedeli 3 bin 761 TL. Şişli’de ofis kiralarının en yüksek olduğu bölge Harbiye.

4- Beyoğlu’nda ise ofislerin ortalama büyüklüğü 105 metrekare, ortalama kira bedeli 3 bin 136 TL. Beyoğlu’nda ofis kiralarının en yüksek olduğu bölge Tomtom...