07 / 05 / 2024

Beyoğlu Paylaşımlı iletişim

Beyoğlu Paylaşımlı iletişim

Beyoğlu Paylaşımlı Ofis İşletmeciliği Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çalışkan tarafından kuruldu.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Beyoğlu Paylaşımlı Ofis İşletmeciliği Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Paylaşımlı Ofis İşletmeciliği Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çalışkan tarafından kuruldu.

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim!

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Metro istasyonunun hemen yanında yükselen projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri!

Piyalepaşa İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Beyoğlu'nun yaşayan yatırımı Piyalepaşa İstanbul'da konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı bulunuyor.

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim!

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Aydınoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. 

Manifesto, Ağaoğlu’nun iletişim danışmanı olacak!

PR, etkinlik, reklam ve sosyal medya disiplinlerinde ulusal ve uluslararası pek çok marka için çalışan Manifesto, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na iletişim danışmanlığı yapacak.

Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Yıldırım Yapı Grubu tarafından hayata geçirilen Kuleli Evleri Piripaşa Evleri İstanbul Avrupa Yakası Beyoğlu’nda inşa ediliyor. Proje 2 etap şeklinde dizayn ediliyor. İşte Beyoğlu Kuleli Evleri Piripaşa iletişim bilgileri!

Beyoğlu'na yatırım yapan kazanacak!

Beyoğlu'ndaki değişim ve dönüşümün ele alındığı Beyoğlu Büyük Dönüşüm Buluşması bugün Grand Pera'da gerçekleşti.

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 25 yıla yakın bir süredir yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Feveran İletişim ile anlaştı.

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ayyıldız projesinde lüks rezidans dairelerin ve cadde dükkanların yer alması planlanıyor. Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Cubes Ankara Nuhoğlu iletişim!

Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY işbirliğiyle hayata geçirilen Cubes Ankara projesi Ankara Çukurmabar'da karma konseptte dizayn edildi. Cubes Ankara Nuhoğlu iletişim için telefon numarası 444 22 87.

İmamoğlu İnşaat Zigana Tria Beylikdüzü iletişim!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü-Gürpınar'da konumlandırılan Zigana Tria Beylikdüzü projesi İmamoğlu İnşaat imzası taşıyor. İmamoğlu İnşaat Zigana Tria Beylikdüzü iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ekşioğlu Tria Kartal iletişim!

Tria Kartal projesinde toplamda 174 adet daire yer alıyor. Ekşioğlu Tria Kartal iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor.

Beyoğlu Paylaşımlı iletişim Haberi

Beyoğlu Paylaşımlı iletişim

Beyoğlu Paylaşımlı Ofis İşletmeciliği Limited Şirketi Beyoğlu’nda  10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Çalışkan tarafından kuruldu.

Beyoğlu Paylaşımlı Ofis İşletmeciliği Limited Şirketi konusu:
- İş merkezi (ofis) kurmak, işletmek. - Gerçek ve tüzel kişilere iş merkezi ve ofis hizmetlerinde gerekli olan her türlü personel, sekreterya, bilgisayar, posta kutusu, telekonferans, telefon faks vebenzeri hizmetler sunmak ve bu hizmetler için gerekli diğer altyapı ve donanımları sağlamak. -Hazır yemek servisi temin etmek. -Toplantı salonlarını konferans, kongre, seminer ve benzeri etkinlikler için tahsis etmek. -Şirketin amacına yönelik olarak söz konusu hizmetler için personel eğitim programları hazırlamak ve uygulamak. -Danışmanlık ve gayrimenkul faaliyetleri yapmak. Şirket yukarıda belirtilen maksat ve mevzuatına erişebilmek için; -Şirket amacını gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralar, kiraya...