05 / 05 / 2024

Beyoğlu Tarlabaşı360 inşaat

Beyoğlu Tarlabaşı360 inşaat

Beyoğlu Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen Tarlabaşı Kentsel Yenileme Projesi'nin (Tarlabaşı360) ilk etap inşaatı devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, projenin bölgeye çok büyük kıymet kattığını belirtti.

Ağaoğlu Milas projesini büyüttü! İnşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıktı!

Ali Ağaoğlu’nun Bodrum ile Milas arasında hayata geçireceği projesi resmen büyüdü. Ağoğlu Milas projesinin inşaat alanı 750 bin metrekareden 1 milyon metrekareye çıkartıldı. 

Ademoğlu Nakliyat Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ademoğlu Nakliyat Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 360 bin TL sermaye bedeli ile Celal Ademoğlu tarafından kuruldu.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat firmaları dünyanın en iyilerinden!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu yaptığı açıklamada Türk inşaat firmalarının dünyanın en iyilerinden olduğunu söyledi.

Beyoğlu'nda bir inşaat işçisi 20 metre yüksekten temele düştü!

İstanbul Beyoğlu'nda  bir inşaatın temel alanında çalışma yapan işçi 20 metre yüksekten yere düştü. Yaralanan işçi, itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışma sonucunda bulunduğu yerden çıkarıldı.

Mevlüt Çavuşoğlu: Türk inşaat sektörü Çin'den sonra ikinci sırada!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Endonezya düzenledikleri ortak basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "Türk şirketleri, pandemiye rağmen Endonezya'ya yatırım yapma ilgililer. İki ülke arasında özellikle inşaat alanında kamu-özel işbirliği modelini de konuştuk" dedi.

Necat Nasıroğlu Külliyesi inşaatında son durum ne?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Necat Nasıroğlu Külliyesi inşaat sahasında ve kent meydanı alanında incelemeler yaptı.

Ege Yapı Beyoğlu projesi için ön talep topluyor!

Ege Yapı, İstanbul'un en gözde semti Beyoğlu'da hayata geçirmeyi planladığı Hasköy projesi için ön talep topluyor. Projede teslimlerin 2021 yılının Temmuz ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Antalya Eroğlu Nuri Camii inşaatında sona gelindi!

Antalya Finike’nin en güzel noktalarından birine inşa edilen Eroğlu Nuri Camii inşaatında sona gelindi.

Antalya Finike Eroğlu Nuri Camii inşaatının yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Finike’de inşaatı devam eden  Eroğlu Nuri Cami inşaatında incelemelerde bulundu. 

Türk Kızılayı'ndan Beyoğlu'nda konut inşaatı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü tarafından Beyoğlu Cami Kebir Mahallesi'nde konut inşaatı yaptırılacak. İhale 18 Aralık'ta gerçekleşecek...

Aycan Fenercioğlu: Alanya’da inşaat sektörünün önü açık!

İnşaat Mühendisi Aycan Fenercioğlu, Alanya’da yabancıya yönelik satışların inşaat sektörünü ayakta tuttuğunu söyledi. Fenercioğlu, ''Alanya’da inşaat sektörünün önü açık'' diye konuştu.

Beyoğlu Taksim 360 telefon!

Beyoğlu Taksim 360 telefon numarası haberimizde yer alıyor. Konut, rezidans, ofis ve çarşı alanlarından meydana gelen proje GAP İnşaat imzasını taşıyor.

Deyz Damgacıoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Deyz Damgacıoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 50 bin 400 TL sermaye bedeli ile İsmail Yavuz Damgacıoğlu tarafından kuruldu.

Beyoğlu Tarlabaşı360 inşaat Haberi

Beyoğlu Tarlabaşı360 inşaat

Proje genelinde, Tarlabaşı'nda bulunan 9 yapı adasında, 20 bin metrekarelik alandaki 210'u tescilli olmak üzere 269 yapıda, yenileme ve restorasyon çalışmaları yapılıyor.


Otopark alanlarının tamamının yeraltında olduğu projede, ilk etapta yer alan ofis bölümleri, 2016 yılı sonuna doğru, rezidans bölümleri ise 2017 sonuna doğru tamamlanacak.


Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, projenin bölgeye çok büyük kıymet kattığını belirtti.


Demircan, "20 bin metrekarelik bir alanı kapsayan projede, yolun altında otoparklar var. 'Otopark problemi var' diye Tarlabaşı'nda hayat durmuştu. Oysa bakın Tarlabaşı'ndaki sokaklar dış cephesi orijinaline uygun olarak restore edildi. Yerin altı oyulup, otopark yapılacak. Binalar da içten birleştirilip iç bahçeler gerçekleştirilecek. Binaları içten daha kullanışı hale getirdik ama bunu tarihi mirasa sahip çıkarak başardık. Bu kendi çapında bir devrimdir. Türkiye ve dünya için...