13 / 05 / 2024

BeyoğluLook ulaşım

BeyoğluLook ulaşım

İstanbul’un kalbi Beyoğlu’nda hayata geçen BeyoğluLook projesinin inşaatı hızla yükseliyor. Lokasyon avantajı, ulaşım kolaylığı, ayrıcalıklı hizmetleri ve mimarisi ile yoğun ilgi gören ofis ve studio projenin satışları yüzde 50 oranında tamamlandı..

Kabataş Ulaşım Transfer Merkezi imar planı askıda!

İstanbul Beyoğlu ilçesi, Kabataş Ulaşım Transfer Merkezi amaçlı hazırlanan imar planı değişikliği, 19 Ağustos'ta askıdan indiriliyor...

Kabataş projesi ulaşımı durduracak!

Beyoğlu Kent Savunması konuşmacısı Cihan Baysal, "Kabataş’a yapılması planlanan devasa martı formundaki transfer merkezi nedeniyle Kabataş’tan deniz ulaşımı duracak, şehir hatları, İDO, DenTur ve BUDO taşınacak ''dedi.

Nef Sütlüce Residence ulaşım!

Nef Sütlüce Residence ulaşım bilgileri göre proje İstanbul Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'nde bulunuyor. Arsa alanı 3 bin 373 metrekareden oluşan projede satışların yakın zamanda başlaması planlanıyor.

Ofton İnşaat Elysium Soul ulaşım!

Ofton İnşaat Elysium Soul ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Beyoğlu Dolapdere'de yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılının son çeyreğinde yapılacağı projede fiyatlar 522 bin 250 TL'den başlıyor.

Ofton Elysium Soul Beyoğlu ulaşım!

Ofton Elysium Soul Beyoğlu ulaşım bilgilerine göre proje, Beyoğlu Dolapdere bölgesinde yükseliyor. Projede konut fiyatları 522 bin 210 TL'den başlangıç gösteriyor.

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ulaşım!

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, Beyoğlu Piyalepaşa Bulvarı üzerinde yer alıyor. Teslim tarihi 2018 yılı olarak belirlenen projede 1+0'dan 4+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor.

Beyoğlu Elysium Dolapdere ulaşım!

Ofton İnşaat imzası taşıyan projede daire tipleri 1+0 'dan 3+1'e kadar farklılık gösteriyor. Beyoğlu Elysium Dolapdere ulaşım bilgisi kapsamında Taksim’e 3 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Analitik Ulaşım Hizmetleri Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Analitik Ulaşım Hizmetleri Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi, Müştak Ağrikli Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 3 Ağustos'ta Beyoğlu, Sütlüce Mahallesi, Karaağaç Caddesi'nde kuruldu.

BeyoğluLook'ta inşaat hızı ilerledi!

BeyoğluLook'ta inşaat hızlı ilerledi AS Yapı ve Nar Yatırım işbirliği ile Beyoğlu'nda hayata geçen BeyoğluLook projesinin inşaatı devam ederken, ofis ve stüdyo tarzındaki projenin satışları yüzde 50 tamamlandı...

BeyoğluLook'un yüzde 50'si satıldı! Metrekare fiyatı ise 4 bin dolardan başlıyor!

AS Yapı ve Nar Yatırım işbirliğiyle 110 milyon TL'lik yatırımla Beyoğlu' nda hayata geçen BeyoğluLook projesinin inşaatı yükseliyor. Projenin satışları ise yüzde 50 oranında tamamlandı...

BeyoğluLook’un yüzde 50'si satıldı! Erken teslim!

İstanbul’un kalbi Beyoğlu’nda hayata geçen BeyoğluLook projesinin inşaatı hızla yükseliyor. Lokasyon avantajı, ulaşım kolaylığı, ayrıcalıklı hizmetleri ve mimarisi ile yoğun ilgi gören ofis ve studio projenin satışları yüzde 50 oranında tamamlandı..

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım!

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım kapsamında projenin krokili detaylı adresi haberimizde yer alıyor

Mahal Palace ulaşım!

Mahal Palace ulaşım bilgileri haberimizin içinde krokili bir şekilde yer alıyor

BeyoğluLook ulaşım Haberi

BeyoğluLook ulaşım

Şehrin tam merkezinde yaşamayı ve çalışmayı sevenler için 110 milyon TL’lik bir yatırımla hayata geçen BeyoğluLook ofis ve studio projesi büyük ilgi görüyor. İstanbul’un yenilenen çehresinde değişen ihtiyaçlara cevap verebilecek şekilde tasarlanan projede, 40 metrekareden 1000 metrekareye kadar alternatifli ofis ve studio alanları sunuluyor. Kaba inşaatı biten, satışları ise yüzde 50 oranında tamamlanan BeyoğluLook projesinde, bağımsız birimlerin metrekare fiyatı 4 bin dolardan başlıyor.


BeyoğluLook’ta erken teslim 


Nar Yatırım İcra Kurulu Üyesi ve As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert inşaatın öngördüklerinden daha hızlı ilerlediğini belirterek; “Bulunduğu lokasyon ve sunduğu avantajlı hizmetler bakımından projemiz kendini 140 ayda amorti edecek. Şu an ortalama metrekare fiyatımız 4 bin dolar. Tamamlandığında bu rakam 6 bin dolarlara çıkacak. Projenin kaba inşaatını tamamladık. Teslim konusunda taahhüt ettiğimiz...