06 / 05 / 2024

Beyonce ev arıyor

Beyonce ev arıyor

Altı yıllık eşi Jay Z'den boşanacağı konuşulan Beyonce, kendisine gizlice ev aramaya başladı. Ünlü şarkıcı, New York'ta 21.5 milyon dolar değerinde bir penthouse daireyi gezdi...

Gayrimenkul sektöründe Rus hareketliliği başladı! Şirketler çalışanları için ev arıyor! 

Rusya merkezli birçok ambargodan etkilenmemek amacıyla ofislerini Türkiye’ye taşıyor. Aynı zamanda otel satın alarak turizm sektörüne de adım atmaya başlayan Rus şirketler, beyaz yakalı çalışanları için de ev arayışında. 

İŞKUR serbest çalışma modeli ile çalışacak 2 bin 380 işçi arıyor!

Ev kadınları ev gelirini arttırmak için yapabileceği işleri araştırırken İŞKUR'dan güzel haber geldi! İŞKUR'un resmi internet sitesinde yayınlanan ilanlara göre, asgari ücret ve serbest çalışma modeli ile çalışacak 2 bin 380 işçi arıyor! Peki, başvuru koşulları nelerdir? Nasıl başvuru yapılır? İşte

Aleyna Tilki, Zorlu Residence’dan ev bakıyor!

Aleyna Tilki, gayrimenkul yatırımlarını tam gaz sürdürüyor. 21 yaşında olan genç ünlü popçu, şimdilerde yeni bir konut arıyor. Tilki, İstanbul'un zenginlerinin yanı sıra birçok ünlünün ikamet ettiği Zorlu'da ev arıyor. 

Tuba Büyüküstün, Suadiye'de ev arıyor!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü köşesinde Tuba Büyüküstün'ün yeni ev arayışını kaleme aldı. İşte Bülent Cankurt'un 'Evlenebilmek için pazarlık yapıyor' başlıklı yazısı...

Jennifer Lopez yeni ev arıyor!

Başarılı oyuncu Ben Affleck ile yeniden bir araya gelen şarkıcı Jennifer Lopez, yeni ev arıyor...

Hadise güvenlikli bir rezidansta ev arıyor!

Takıntılı hayranı yüzünden korku dolu günler geçiren Hadise, yeniden ev arayışına girdi. Haftanın belli günleri sevgilisi Kaan Yıldırım'ın evinde kalan şarkıcı, güvenlikli bir rezidansa taşınmaya hazırlanıyor.

Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık bahçeli ev arıyor!

Yönetmen Onur Ünlü’yle aşk yaşayan Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık ev bakıyor. “20 bin lira bütçemi aşar” diyen Ergüçlü, emlakçılardan haber bekliyor.

Sıla, Datça'da zeytinlikler içinde ev arıyor!

Başarılı şarkıcı Sıla, Datça’da zeytinlikler içerisinde bir köy evi arıyor. Güzel şarkıcı almayı düşündüğü ev için 2 milyon lirayı gözden çıkardı.

Beren Saat ve Kenan Doğulu yeni ev arıyor!

Boşanma dedikodularıyla sık sık gündeme gelen Kenan Doğulu ve Beren Saat çifti yeni ev arıyor...

Hande Ataizi Nişantaşı’ndan ev bakıyor!

Türk oyuncu ve sunucu Hande Ataizi, sevgilisi Dinç Aydoğdu ile mayıs ayında nikah masasına oturacak. Oyuncu ve sevgilisi şimdilerde Nişantaşı’nda büyük bir ev arıyor.

Sıla ve Hazer Amani Kilyos'ta ev bakıyor!

​​​​​​​ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ve ünlü şef Hazer Amani, 13 Ocak'ta evlendi. Çift balayı için Roma'ya gitti. Balayı dönüşü ev bakacak olan çift Kilyos tarafında bahçeli bir ev arıyor...

Nesrin Cavadzade Boğaz’da ev arıyor!

Son dönemde oynadığı dizi ve sinema projeleriyle gündeme gelen Nesrin Cavadzade, Boğaz'da ev arıyor.

Aleyna Tilki Amerika'da ev arıyor!

Eğitimine Amerika'da devam etmeye karar veren Aleyna Tilki bir aile dostlarının yanında kalıyor. Tilki kendisine kiralık ev bakmaya başladı.

Beyonce ev arıyor Haberi

Beyonce ev arıyor

Altı yıllık eşi Jay Z'den boşanacağı konuşulan Beyonce, kendisine gizlice ev aramaya başladı. Ünlü şarkıcı, New York'ta 21.5 milyon dolar değerinde bir penthouse daireyi gezdi.


Çıktıkları dünya turnesinin ardından boşanacakları iddia edilen Beyonce ile Jay Z cephesinde yeni gelişmeler var. Beyonce'nin, geçtiğimiz günlerde tek başına New York'ta ev aradığı ortaya çıktı. En yakınındakilere bile haber vermeyen ünlü şarkıcının, Chelsea semtinde bulunan 21.5 milyon dolarlık bir penthouse'u gezdiği öğrenildi. Beyonce'nin yanında eşinin olmaması, ünlü çiftin ayrılacağı iddialarını kuvvetlendirdi. 


KIZIYLA BİRLİKTE OTURACAK 

New York Post'a konuşan bir kaynak, "Beyonce evi gezerken çok sessizdi, sanki kimseye ev aradığını çaktırmak istemiyordu. Daha önce aldıkları evlere, hep Jay Z ile birlikte bakmışlardı" dedi. 32 yaşındaki şarkıcının, şu andaki evlerine göre nispeten daha küçük olan dairede, 2 yaşındaki...