06 / 05 / 2024

beypazarı myo

beypazarı myo

Ankara Beypazarı ilçesinde Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksek Okulu I(MYO) ek binası hizmete açıldı. Açılış konuşmasını Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş yaptı.

TOKİ Ankara Beypazarı 2023 kura çekilişi bugün! Beypazarı 2+1 ve 3+1 kura sonuçları sorgulama!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesindeki 197 konut bugün sahibini buluyor. İşte Beypazarı 2+1 ve 3+1 kura sonuçları sorgulama detayları...

TOKİ Ankara Beypazarı kuraları yarın çekiliyor! 197 yeni konut sahibini bulacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesinde yer alan 197 konut sahibini bulacak. Projede yer alan konutların kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Ankara Beypazarı kura çekilişi 6 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesinde yer alan konutların kura çekilişi 6 Aralık tarihinde yapılacak.

Beypazarı Belediyesi'nden başkentte satılık arsa!

Ankara İli Beypazarı Belediye Başkanlığı, Ankara Beypazarı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 18 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Ankara Beypazarı başvuruları başladı! Başkentte 6 bin 954 TL taksitle 2+1 konut fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Beypazarı projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı. Söz konusu proje için ödenecek taksit bedelleri 6 bin 954 TL'den başlıyor.

Beypazarı Belediyesi başkentte 7 bin 600 metrekarelik arsa satacak!

Ankara İli Beypazarı Belediye Başkanlığı, Ankara Beypazarı'nda yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 7 bin 620 metrekare alana sahip.

Beypazarı Belediyesi başkentte 6 bin 500 metrekarelik arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Beypazarı Belediye Başkanlığı, Ankara Beypazarı Gazipaşa Mahallesi'nde yer alan 6 bin 507 metrekarelik arsayı satışa çıkardı. Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, söz konusu satış ihalesi 18 Eylül'de yapılacak.

ArsaVev Beypazarı'nda 249 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa fırsatı! Tapular hemen teslim!

ArsaVev Beypazarı'nda arsa satışları başladı. Karaşar'da hayata geçirilen ArsaVev Beypazarı'nda hemen teslim tapu fırsatı sunuluyor. Peki ArsaVev Beypazarı'nda arsa büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? 

Ankara Beypazarı'nda ahşap ev ve arsası satılıyor! Ev alacaklar hemen bakın!

Ankara ili Beypazarı Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Beypazarı ilçesi, Beytepe Mahallesi'nde yer alan ahşap ev ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm ayrıntılar...

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi'nde 100 iş yeri yapılacak!

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 100 iş yeri için yapım ihalesi düzenliyor.

Ankara Beypazarı Belediyesi 6 ay kira almayacak!

Ankara Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan 2021 Ocak-Haziran döneminde 6 ay kira alınmayacağını açıkladı.

Myo Vizyon Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Myo Vizyon Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Kurşat Harman tarafından kuruldu.

Beypazarı Belediyesi arsalarını satarak kazanç elde edecek!

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, sürdürülen çalışmalarla Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, belediyeye bin 100 dönüm arazi kazandırdıklarını açıkladı.

beypazarı myo Haberi

beypazarı myo

Beypazarı ilçesinde Ankara Üniversitesi Beypazarı Meslek Yüksek Okulu'nun (M.Y.O.) ek binası hizmete açıldı.

Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, hayırseverler tarafından Gazi Paşa Mahallesi'ne yaptırılan Beypazarı M.Y.O. ek binası açılış töreninde yaptığı konuşmada, binanın yapımına katkı sağlayan hayırsever iş adamlarından Şahin ve Yücel Karaoğuz, Sait Kaca, Öner Aktürk'e teşekkür etti.


Eğitimin önemine değinen İbiş, Hz. Muhammed'in, 'Bir gün ilime ayıracağınız, ilim için vereceğiniz emek, bin günlük ibadetten daha üstündür.' sözünü hatırlattı.


Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, Mustafa Kemal Atatürk'ün bir çok sözünde bilime ve eğitime vurgu yaptığını anlatan İbiş şunları kaydetti: 


"Beypazarı M.Y.O. 1994'te küçük bir binada eğitime başlamış bu gün bambaşka boyuta gelmiş. Yüksek okula ek binayı yaptıran hayırseverler sözünde durdu, bizde sözümüzde durduk. Burada eğitim öğretimi daha da zenginleştirdik, 4 yeni program...