08 / 05 / 2024

beypazarı turistik yerler

beypazarı turistik yerler

Ankara Kalkınma Ajansı ve Beypazarı Belediyesi iş birliği, Esnaf ve Sanatkarlar Derneğinin katkısıyla “Sevgi Kardeşlik, Üretim ve Paylaşım Merkezi: Beypazarı” temalı kısa film yarışması, tarihi Halk Evi’nde yapılan toplantıyla kamuoyuna duyuruldu

Tatilcilerin yönü değişti! Ege'deki o evlere talep arttı!

Normalleşme sürecinin başlamasıyla yazlık evlere talep arttı. Gayrimenkul danışmanı Zafer Nerez, Çeşme, Marmaris ve Kuşadası gibi turistik yerler başta olmak üzere sahil bölgesinde bulunan yazlıkların satış ve kiralanmasında yüzde 12 artış yaşandı.

Beypazarı Meydanı yenileniyor!

Başkentin turistik ilçelerinden olan, yerli ve yabancı pek çok turisti ağırlayan Beypazarı ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından cadde, meydan ve çevre düzenlemesi yapılırken kaldırımlar da yenileniyor...

Beypazarı'na yeni meydan yapılıyor!

Başkentin turistik ilçelerinden olan, yerli ve yabancı pek çok turisti ağırlayan Beypazarı ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından cadde, meydan ve çevre düzenlemesi yapılırken kaldırımlar da yenileniyor.

1980 yılında Florya Turistik Tesisleri genişletilmiş!

1980 yılında İstanbul Belediyesi'ne ait Florya Turistik Tesisleri genişletilmiş. Tesislere 14 beton oda inşa edilmiş ve 70 çadırlık bir bölüm eklenmiş. Tesislerde 300 aile çadır kurarak tatil yapabilecekmiş.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği EMITT Fuarı'na katılacak!

Dünyanın en önemli turizm fuarları arasında gösterilen EMITT’te Alanya Turistik İşletmeciler Derneği Alanya markası ile 19 ’uncu kez 64 metrekarelik özel hazırlanmış stantla tanıtım yapacak.

Yeniden orman olarak ihdas edilecek yerler nerelerdir?

Orman kadastro komisyonlarınca Hazine adına orman sınırları dışına çıkartılan yerler yeniden orman olabiliyor. Peki, yeniden orman olarak ihdas edilecek yerler nerelerdir? Yeniden orman olarak ihdas edilecek yerler nasıl tespit edilir?

Yenikapı turistik bölge olacak!

İstanbul Uluslararası Fuar Merkezi'nin kurulması planlanan Yenikapı 1976 yılında turistik bölge olması için planlanmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

Vize Turistik Tesisler İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vize Turistik Tesisler İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi, Şevket Kahraman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta Beyoğlu, Asmalı Mescit Mahallesi, İstiklal Caddesi'nde kuruldu.

1976 yılında Yenikapı turistik bölge olacakmış!

1976 yılında Yenikapı turistik bölge olacakmış. Yenikapı ile Kumkapı arasında geniş bir bölgede uygulanacak, Yenikapı Turizm Kompleksi adlı projeyle İstanbul Belediyesi yılda 800 milyon lira gelir sağlayacakmış.

Ünal Pala: Turistik yörelerin dokusuna uygun konut üretilsin!

Bodrum'da Primex AŞ ile Park Azur Torba Villaları 'nı inşa eden Uzaltaş İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, "Turistik yörelerin dokusuna uygun konut üretilsin" dedi.

Neotur Turistik Yatırımlar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Karaköy Şubesi açıldı!

Neotur Turistik Yatırımlar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Karaköy Şubesi, Tanju Sevim, Ali Bükülmez tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 9 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

1968 yılında Haliç'te turistik gazino inşa edilecekmiş!

1968 yılında Haliç'in Unkapanı semtindeki eski kömür deposu, Belediye tarafından turistik gazino yeri olarak seçilmiş. Pis kokudan geçilmeyen Haliç sahillerine inşa edilecek gazino binası tek katlı olacakmış.

Türkiye’de turistik organizasyonların şekli değişti!

Türkiye’de, turistik organizasyonların da ‘şekli’ değişti. Özellikle üst düzey yöneticiler için ‘farklılık’ yaratan tur operatörleri, artık Romanya’daki Dracula’nın şatosunda misafilerini ağırlıyor ya da 165 metreden Formula 1 yarışı seyrettiriyor.

beypazarı turistik yerler Haberi

beypazarı turistik yerler

Ankara’nın tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı’nın tanıtımı için kısa film yarışması düzenlenecek. Ankara Kalkınma Ajansı ve Beypazarı Belediyesi iş birliği, Esnaf ve Sanatkarlar Derneğinin (ESDER) katkısıyla “Sevgi Kardeşlik, Üretim ve Paylaşım Merkezi: Beypazarı” temalı kısa film yarışması, tarihi Halk Evi’nde yapılan toplantıyla kamuoyuna duyuruldu. ESDER Genel Başkanı Mahmut Çelikus, Beypazarı’nın üreten ve paylaşan bir ilçe olduğunu belirterek, sloganlarının da “kardeşlik, üretim ve paylaşım” olduğunu söyledi. İlçenin tanıtıma büyük ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Çelikus, şöyle devam etti: “Çarşıyı gezdiğinizde alışveriş yapın ya da yapmayın, esnaf sizlere ikramlarda bulunuyor, sizlere bir şey söylemeye çalışıyorlar. Sadece güler bir yüz değil, aynı zamanda ne satıyorlarsa ondan bir parça size ayaküstü de olsa ikramda bulunuyorlar. Bu yönüyle ilçemizi Türkiye’ye, hatta ileride yapılacak uluslararası film festivalinde...