27 / 04 / 2024

1980 yılında Florya Turistik Tesisleri genişletilmiş!

1980 yılında Florya Turistik Tesisleri genişletilmiş!

1980 yılında İstanbul Belediyesi'ne ait Florya Turistik Tesisleri genişletilmiş. Tesislere 14 beton oda inşa edilmiş ve 70 çadırlık bir bölüm eklenmiş. Tesislerde 300 aile çadır kurarak tatil yapabilecekmiş.



1980 yılında Florya Turistik Tesisleri genişletilmiş!


300 aile çadır kurarak tatil yapabilecek


Florya Turistik Tesisleri genişletildi


Tesislere 14 yeni beton oda inşa edildi ve 70 çadırlık bir bölüm daha eklendi


  İSTANBUL Belediyesi'nin Florya'daki turistik tesisleri yeni bir düzenleme ile büyük ölçüde genişletildi. Bugüne dek 230 çadır kurma yeri bulunan tesiste yapılan düzenleme ile 70 çadırlık bir bölüm daha açıldı. Böylece belediyenin Florya Turistik Tesisleri'nde 300 aile çadır kurarak tatil yapabilecekler.

  Florya Turistik Tesisler Müdürü Atılay Okbaydan bu konuda, ''Eski ve yeni beton odalar arasındaki otoparkı bozduk. Bu arada dışarıdaki otoparkı genişleterek bu konuda da bir sıkıntı olmamasını sağladık. Yıktığımız otopark yerini de çadır sahası haline getirerek daha geniş bir kitleye hizmet imkanı yarattık. Bunun dışında 14 tane yeni beton oda inşa ettirdik. Ve Güneş Motelleri'ne boydan boya korkuluklar döşettik'' dedi.

  Binlerce kişinin yaz boyu çeşitli devrelerde deniz ve güneşten yararlandıkları Florya'daki turistik tesislerin onarımı da tamamlandı. Beton binaların tümünün boyandığı, su tesisatlarının yenilendiği açıklayan yetkililer, dev tesisin artık tümüyle yararlanılmaya hazır hale geldiğini belirttiler.


Hürriyet Gazetesi 16 Mayıs 1980



Abdullah Kutalmış MIZRAK/Emlakkulisi.com




Geri Dön