10 / 05 / 2024

Florya Turistik Tesisleri

Florya Turistik Tesisleri

1980 yılında İstanbul Belediyesi'ne ait Florya Turistik Tesisleri genişletilmiş. Tesislere 14 beton oda inşa edilmiş ve 70 çadırlık bir bölüm eklenmiş. Tesislerde 300 aile çadır kurarak tatil yapabilecekmiş.

Kuşadası Belediyesi'nden satılık 2 zeytinlik!

Kuşadası Belediye Başkanlığı Arya Turistik Tesisleri Anonim Şirketi, Kuşadası Çınar Mahallesi'nde yer alan zeytinlikleri satışa çıkardı. Söz konusu zeytinliklerin ödemeleri peşin olarak yapılacak

Kuşadası Belediyesi zeytinlik satıyor! Yazlık bölgede zeytinlik arayanlar dikkat!

Kuşadası Belediye Başkanlığı Arya Turistik Tesisleri Anonim Şirketi, Kuşadası Çınar Mahallesi'nde yer alan zeytinlikleri satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 16 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Galatasaray, Florya Tesisleri’nin tapusunu resmen aldı! 

Galatasaray'ın ekonomik olarak büyük bir sıçrama yapmasına fırsat verecek olan Florya arazisinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO, Florya'daki 40 dönümlük araziyi Galatasaray'a sattı! Tam 1 milyar 171 milyon 800 bin TL'ye!

Galatasaray, Florya'da Metin Oktay Tesisleri'nin yanındaki 40 dönümlük araziyi Emlak Konut GYO'dan satın aldı ve böylece büyük gelir sağlanması hedeflenen gayrimenkul projesi için büyük bir adım attı. İşte detaylar...

Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor

Galatasaray Kulübü, Florya arazisini birleştirmek için harekete geçmişti. Galatasaray, Metin Oktay Tesisleri’ni resmen genişletiyor! 95 dönümlük alandaki gayrimenkul projesi için onay bekleniyor! 

Emlak Konut GYO Florya Metin Oktay Tesisleri arsasının değeri belli oldu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Bakırköy arsasının değerleme raporunu yayınladı. Peki üzerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nin yer aldığı arsanın değeri ne kadar oldu?

Kaya Turistik Tesisleri Titreyengöl Otelcilik Anonim Şirketi Kaya İstanbul Şubesi açıldı!

Kaya Turistik Tesisleri Titreyengöl Otelcilik Anonim Şirketi Kaya İstanbul Şubesi Esenyurt’ta 155 milyon 315 bin TL sermaye bedeli ile Doruk Kaya tarafından açıldı.

Metin Öztürk'ten dikkat çeken Florya tesisleri açıklaması!

Galatasaray'ın başkan adayı Metin Öztürk, kulübün borcunu düşürecek reçeteyi açıkladı. Öztürk, Kemerburgaz ve Florya tesislerine ilişkin de dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Mustafa Cengiz’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Florya teşekkürü!

Galatasaray Başkanı Mustafa Ocak Ayı Divan Kurulu Toplantısı'nda açıklamalar yaptı. Cengiz, kulübün Florya Tesisleri'nin geri alınması hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etti.

Divan Antalya Talya Oteli'nde yeni gelişme!

Marmaris Altınyunus Turistik Tesisleri A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Divan Antalya Talya Oteli ile ilgili bilgilendirme yayınladı.

Galatasaray'da Florya zirvesi!

Florya Metin Oktay Tesisleri arazisi için çalışmalara başlayan Galatasaray, Emlak Konut’a 120 milyon TL önerdi. Bankalarla da masaya oturmayı planlayan sarı kırmızılı yönetim yapılandırma ile faizlerden kurtulmayı planlıyor.

Güney Kore, Kuzey Kore'nin yıkmak istediği tesisleri denetlemek istiyor!

Güney Kore, Kuzey Kore'nin Kumgang Dağı'nda inşa ettiği fakat Pyongyang yönetiminin yıkmak istediği otel ve turistik tesisleri tetkik için heyet gönderme önerisinde bulundu...

Fulya Turistik Tesisleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fulya Turistik Tesisleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Üstündağ tarafından kuruldu. 

Florya Turistik Tesisleri Haberi

Florya Turistik Tesisleri



300 aile çadır kurarak tatil yapabilecek


Florya Turistik Tesisleri genişletildi


Tesislere 14 yeni beton oda inşa edildi ve 70 çadırlık bir bölüm daha eklendi


  İSTANBUL Belediyesi'nin Florya'daki turistik tesisleri yeni bir düzenleme ile büyük ölçüde genişletildi. Bugüne dek 230 çadır kurma yeri bulunan tesiste yapılan düzenleme ile 70 çadırlık bir bölüm daha açıldı. Böylece belediyenin Florya Turistik Tesisleri'nde 300 aile çadır kurarak tatil yapabilecekler.

  Florya Turistik Tesisler Müdürü Atılay Okbaydan bu konuda, ''Eski ve yeni beton odalar arasındaki otoparkı bozduk. Bu arada dışarıdaki otoparkı genişleterek bu konuda da bir sıkıntı olmamasını sağladık. Yıktığımız otopark yerini de çadır sahası haline getirerek...