05 / 05 / 2024

Beypazarı yeni kaymakamlık binası

Beypazarı yeni kaymakamlık binası

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yeni kaymakamlık binasının yapımı bitirildi.

1945 yılında şemsiye altında çalışan memurlara güzel haber gelmiş: Kaymakamlık binası yenilenecek!

1945 yılında Eminönü'ndeki Kaymakamlık binasının harap halde olması memurları zor durumda bırakmış. Memurlar yağmurlu havalarda bina içerisinde şemsiye ile çalışmak zorunda kalıyormuş.

Kaymakamlık sınavına giriş belgelerinin erişime açıldığı duyuruldu

Kaymakamlık sınavı giriş yerleri açıklandı. 2023 ÖSYM Kaymakamlık sınavı giriş belgeleri sorgulama ekranından sınava girilecek yerler belirlendi. İşte haberin ayrıntıları...

Kaymakamlık sınavı 2023: ÖSYM kaymakamlık sınavı başvuru tarihi belli oldu! Son dakika...

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından 3 Aralık'ta yapılacak İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı başvuru tarihi belli oldu. Peki 2023 kaymakamlık sınavı başvuruları ne zaman? Kaymakamlık sınavı başvuruları ne zaman sona erecek? İşte merak edilenler...

İl Özel İdare o ilde kaymakamlık konutu ve arsa satacak!

Ağrı İl Özel İdaresi, Ağrı'da yer alan kaymakamlık konutu ve arsasını satışa çıkardı. Söz konutu arsa 685,91 metrekare alana sahip.

2023 Kaymakamlık sınavı ne zaman?

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bu yılın Kaymakamlık Sınavı tarihini açıkladı. Yerlikaya, sınavla ilgili başvuru koşullarının yakında ilan edileceğini ifade ederken, adaylara çalışmalarına şimdiden başlamalarını önerdi. İşte sınavla ilgili son bilgiler haberin devamında... 

Yeni Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi açıklandı: Dava ücretleri 8 bin ile 67 bin 700 TL arasında olacak! 

Yeni Avukatlık Asgari Ücret Tarifesi bugünkü 32316 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe alındı. Açıklanan rakamlara göre, dava ücretleri 8 bin ile 67 bin 700 TL arasında olacak. İşte merak edilen tüm detaylar...

Euro/TL yeni rekorunu kırdı! Euro 30 liraya koşuyor! 

Euro/TL kuru bugün yeni rekorunu kırdı. 30 TL'ye koşan euro kuru bu sene 45,9 oranında yükseliş kaydetti. Euro/TL bugün ne kadar oldu? Euro/TL kuru kaç lira? 13 Temmuz 2023 euro/TL kuru...

Dolar yeni rekorunu kırdı! Elinde doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Bakmadan dövizciye gitmeyin!

Yeni ekonomi yönetiminin attığı adımların ardından dolar/TL kuru rekor üstüne rekor kırıyor. Dün 26,15'ten güne başlayan dolar bugün yüzde 0,06  yükselişle yeni rekorunu kırdı. Elinde doları olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! Bakmadan kuyumcuya gitmeyin!

2023 TYP Haziran alımları başlıyor! O kaymakamlık 100 kişi alacak! Başvurular 2 gün sonra! 

Binlerce kişinin merakla beklediği 2023 TYP Haziran ayı alımları başlıyor. O kaymakamlık İŞKUR üzerinden 100 personel alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 2 gün sonra başlıyor. İşte TYP personel alımı başvuru şartları.

Alpaslan Kavaklıoğlu nerelerde kaymakamlık yaptı? Hangi görevlerde bulundu?

Aselsan Yönetim Kurulu Başkan Vekili Alpaslan Kavaklıoğlu ne zaman doğdu? Hangi il ve ilçelerde kaymakamlık yaptı? İçişleri Bakanlığı’nda hangi görevleri yürüttü? Ne zaman milletvekili oldu? İşte Alpaslan Kavaklıoğlu ile ilgili merak edilenler...

Döviz kurları yeni rekorunu kırdı! Euro/TL ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Haziran Pazartesi euro/TL kuru 

Döviz kurları haftanın ilk işlem gününde yeni rekorunu kırdı. 12 Haziran Pazartesi günü döviz kurları yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki Euro/TL ne kadar oldu? Bugün euro/TL kaç lira? 12 Haziran Pazartesi euro/TL kuru.

KKM hesapları yeni rekorunu kırdı!  2,5 trilyon TL'yi aştı!

Kur korumalı TL mevduat ve katılma hesaplarındaki tutar artışlarının devam etmesiyle yeni rekor kırıldı. Kur korumalı TL mevduatta artış, 2 Haziran ile biten haftada 2,50 trilyon TL'den 2,53 trilyon TL'ye çıktı.

Dolarda yangın yeri! Dolar yeni rekorunu kırdı! Doların geleceği en yüksek rakam açıklandı!

6 Haziran Salı günü dolar/TL kuru yakından takip ediliyor. Bugün dolar yeni rekorunu kırdı. Peki dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi? Doların geleceği en yüksek rakam açıklandı!

Beypazarı yeni kaymakamlık binası Haberi

Beypazarı yeni kaymakamlık binası

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yeni kaymakamlık binası yapıldı. 

Binada incelemeler yapan Kaymakam Temel Ayca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Selçuklu mimari özelliğine sahip ve Beypazarı konaklarını andıran yeni binaya ay sonuna kadar taşınacaklarını dile getirdi. 

Beypazarı'nda bir yıldır görevine devam ettiğini belirten Ayca, "Bu bina Türkiye'deki en iyi kaymakamlık binalarından biri olacak, Beypazarı’na uzun yıllar hizmet verecek. Bu bina yaklaşık 11 bin metrekare alan üzerine inşa edildi. Yeni binamız Beypazarı’na ve Beypazarı halkına hayırlı olsun" diye konuştu.

Medicana Sağlık Grubu’ndan İzmir'e 110 milyon dolarlık dev sağlık...