20 / 05 / 2024

Beypazarına meydan

Beypazarına meydan

Başkentin turistik ilçelerinden olan, yerli ve yabancı pek çok turisti ağırlayan Beypazarı ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından cadde, meydan ve çevre düzenlemesi yapılırken kaldırımlar da yenileniyor.

Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor!

Ankara'nın tarihi ilçesi Beypazarı'na 7 km ve Ankara'ya 107 km uzaklıkta çam ormanlarının içinde bulunan Restoran ve Konaklama Tesisleri olan, Doğanbey Yayla Evleri 45 Milyon TL'ye satılıyor.

Bu kampanya akaryakıt zamlarına meydan okuyor! Akaryakıt kampanyasına katılanlar depolarını ağzına kadar dolduracak!

Axess kullan müşterilere müjdeli haber geldi. Axess'in yeni kampanyası kapsamında 600 lira ve üzerindeki akaryakıt harcamalarında toplam 150 lira indirim kazanılacak. İşte, detaylar...

Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki esnaftan işletmelerinin kaldırılması kararına tepki!

Beşiktaş İskele Meydanı'ndaki esnaf, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından işletmelerinin kaldırılması kararına tepki verdi.

Şişhane Meydanı düzenlemesi görenleri şaşkına çevirdi!

Şişhane Meydanı’nda bir süredir süren meydan düzenleme çalışması geçtiğimiz aylarda tamamlandı, ortaya çıkan manzara görenleri şaşkına çevirdi.

Bağcılar, İstanbul'un en büyük meydanına kavuşacak!

AK Parti Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı üçün dönem için hazırladığı projelerini anlattı. Çağrıcı, Bağcılar'ın İstanbul'un en büyük meydanına sahip olacağını söyledi.

Arnavutköy Tayakadın, meydanına kavuşuyor!

Arnavutköy Belediyesi tarafından inşaatına devam edilen Tayakadın Meydan düzenleme çalışmalarının yüzde 70’lik kısmı tamamlandı.

Bursa Yenişehir meydanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen ancak yüklenici firmanın işi durdurma noktasına geldiği Yenişehir meydan düzenleme, çarşı cephe ve zemin sağlıklaştırma çalışmaları, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın devreye girmesiyle hızlandı. 

Karabağlar Ulusal Kent Meydanı Tasarım Yarışması'na yoğun ilgi!

İzmir Karabağlar Belediyesi tarafından başlatılan Ulusal Kent Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması'na yoğun ilgi geldi. Yarışmanın birincisine 75 bin TL ödül verilecek.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı'na kavuşuyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi hayata geçireceği Cumhuriyet Meydanı için yıkımlarını sürdürüyor.

Eminönü-Alibeyköy tramvay hattı Küçükköy Meydanı'na uzatılacak!

Gaziosmanpaşa'daki ulaşım projeleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte masaya yatırılarak değerlendirildi. Toplantıda Eminönü-Alibeyköy Cep Otogarı tramvay hattının Küçükköy Meydanına kadar uzatılması kararı alındı.

Ordu Köprübaşı'na meydan müjdesi!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu ilçesi Süleyman Felek Caddesi’nin yayalaştırılması kapsamında Barbaros Caddesi’nde yürütülen altyapı çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulundu. Başkan Yılmaz, Köprübaşı mevkiine meydan yapacaklarını söyledi.

Karabağlar kent meydanına kavuşuyor!

İzmir'in 480 bin kişilik nüfusuyla en kalabalık ilçesi olan Karabağlar, yıllar sonra bir kent meydanına kavuşacak.

Ankara Beypazarı'na engelliler okulu inşa ediliyor!

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan Ayvaşık mahallesi Sacalık mevkiinde yer alan Beypazarı Engelliler Okulu inşaatında incelemelerde bulunarak, inşaatın seyri hakkında bilgi aldı.

Beypazarına meydan Haberi

Beypazarına meydan

Başkentin turistik ilçelerinden olan, yerli ve yabancı pek çok turisti ağırlayan Beypazarı ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından cadde, meydan ve çevre düzenlemesi yapılırken kaldırımlar da yenileniyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan çalışmayla, Beypazarı'nın merkezi caddelerinden olan İrfan Gümüşel Caddesi'ne bazalt kaplamalı üçlü poligon taşları döşenerek cadde ve kaldırımlar yenilendi. Yapılan çalışmanın, Ankara'ya bağlanan yeni ilçelerdeki ve aynı zamanda araç yolundaki ilk uygulama olduğunu belirten Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar "Beypazarı'nın en işlek ve merkezi caddelerinden olan İrfan Gümüşel Caddesi yenilendi. Yola poligon taşı döşenmeden önce zemin, hasır çelikle kaplanarak, araç yüküne karşı daha sağlam ve dayanıklı hale getirildi. Daha sonra da farklı renklerde bazalt kaplamalı üçlü poligon taşlardan döşendi. Kaldırımlara bank ve çiçek yerleştirme çalışması ise devam...