22 / 05 / 2024

beyrampaşa Kayaoğlu Gayrimenkul

beyrampaşa Kayaoğlu Gayrimenkul

Kayaoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kaya tarafından 100 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da kuruldu.

Aşçıoğlu'ndan marka ve ticaret ünvanı açıklaması!

Aşçıoğlu, Türkiye gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketlerine ait olan “Aşçıoğlu” markasının ve ticaret ünvanının hukuka aykırı olarak kullanılması ile ilgili olarak bir basın açıklaması yaptı.

Aşçıoğlu Selenium Life ön talep toplamaya hazırlanıyor! 129 konutluk yeni proje yapay zekaya teslim edildi!

Gayrimenkul sektöründe 56 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, yeni projesi Selenium Life'ın pazarlama iletişimini yapay zekâ ile kurguladı.

Ağaoğlu Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ağaoğlu Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 10. 000. 000.00 TL sermaye bedeli ile Besme Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

İrfan Aşçıoğlu: Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman!

Gayrimenkul sektöründe 55 yıldır faaliyet gösteren Aşçıoğlu’nun Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Aşçıoğlu yaptığı açıklamada, "Yüksek kazanç ve kira getirisi için konut en güvenli liman" dedi.

Ağaoğlu, 11'inci kez Türkiye'nin en itibarlı gayrimenkul markası oldu!

Ağaoğlu, 11'inci kez Türkiye'nin en itibarlı gayrimenkul markası oldu. Aynı zamanda şirket “İtibarda İstikrar Ödülü”nün de sahibi oldu. 

Aşçıoğlu’ndan ‘En güvenli liman konut’ çağrısı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe toplamda 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası haline gelen Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu ‘En güvenli liman konut’ çağrısı yaptı.

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ağaoğlu Globe İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alican İbrahimağaoğlu tarafından kuruldu.

Hayyamoğlu Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayyamoğlu Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Hamit Kömürcü, Recep Alabuğa tarafından kuruldu.

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak, Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 2021'de yeni bir firma daha kuracağını açıkladı. Mustafa Çakmak, yeni projelere ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Ağcaoğlu Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ağcaoğlu Yapı Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de sermaye bedeli ile Ömer İyem tarafından kuruldu.

Tahincioğlu Gayrimenkul'den Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi açıklaması!

Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış haberlerine ilişkin, "Bazı haberlerde yer alan Palladium Ataşehir Alışveriş Merkezi’nin satış şekli ve satış rakamı gerçeği yansıtmamaktadır" dedi.

beyrampaşa Kayaoğlu Gayrimenkul Haberi

beyrampaşa Kayaoğlu Gayrimenkul

Kayaoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Kaya tarafından 100 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da kuruldu. 


Kayaoğlu Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; GAYRİMENKUL -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak.  -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek.  -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.  İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik...