29 / 04 / 2024

Beyşehir kent projeleri

Beyşehir kent projeleri

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Selçuklu Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde yaptırılması planlanan kapalı spor salonunun inşaat çalışmalarının başladığını dile getirdi.

Beyşehir'e hasta konukevi yapılıyor!

Beyşehir Belediyesi tarafından ilçeye inşa edilecek olan hasta konukevinin inşaat çalışmaları başladı.

Beyşehir toplu konut projeleri ile değerlenecek!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi, gurbetten ilçeye tersine göçü hayata geçireceği toplu konut hamleleri ile başlatmayı hedefliyor.

Konya Beyşehir’de hak sahipleri belirlendi!

Konya’nın Beyşehir İlçesi’nde inşa edilen 469 konutun hak sahipleri TOKİ tarafından gerçekleştirilen kura ile belirlendi. Projede konutların yanı sıra cami ve ticaret merkezide bulunuyor..

Konya Beyşehir'de emlak ve çevre vergisinde son gün 31 Mayıs'ta!

Konya Beyşehir'de Çevre Temizlik ve Emlak Vergileri'nin ilk tasitinin ödeme süresinin 31 Mayıs’ta biteceği Beyşehir Belediyesi Emlak ve Mali İşler Müdürlüğü tarafından açıklandı.

Eskişehir Kent Sempozyumu gerçekleşti!

Eskişehir Kent Sempozyumu'nun son oturumu Kent, Emek, Demokrasi ve Hukuk başlıklı panel düzenlendi. Panelde konuşan TMMOB Mimarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Muhçu, kentsel dönüşümü anlattı.

Konya Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezi açıldı!

Konya Beyşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi hizmete açıldı. Merkezin yapımında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin dış mimarisi ilham alındı...

Konya Beyşehir TOKİ'ye yoğun ilgi!

TOKİ tarafından Konya Beyşehir ilçesinde hayata geçirilen toplu konut projesine ilgi arttı. 200 kişinin toplu konut için muhtarlığa başvuru yaptığı belirtildi.

Konya Beyşehir yeni imarlarla modernleşecek!

Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir'in imarını istişare ve bilgilendirme toplantısında ele aldı. Özaltun: "Yeni yapılan planla 5,6 ve 7 metrelik yollar kalmasın." diye konuştu.

Konya Beyşehir'de TOKİ başvurusu!

Konya Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne TOKİ konutları için başvurduğunu belirtti. Talep tamamlanırsa TOKİ'ye aktarılacak.

Konya Beyşehir'de inşaat sektörünün önü açılacak!

Konya Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçedeki yatırımları anlattı. 2017 yılının yatırım yılı olacağını söyleyen Özaltun, inşaat sektörünün önünün açılacağını söyledi.

Konya Beyşehir Devlet Hastanesi Haziran'da açılacak!

AK Parti Konya Beyşehir Başkanı Mustafa Şenol yapımı süren Beyşehir Devlet Hastanesi'nin Haziran'da açılacağını söyledi. Şenol, hastanenin bölgenin en modern şekilde donatılmış hastanesi olacağını bildirdi.

Konya Beyşehir'de 2017 proje yılı olacak!

Konya Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2017'de de yeni projelerin olacağını söyledi. Özaltun, ''Projelerin yatırım bedeli 15-20 milyon lirayı buluyor" diye konuştu.

Beyşehir'de bir yılda 245 yapıya ruhsat verildi!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, 2016 yılında toplam 245 yeni yapıya ruhsat verdi.

Beyşehir'e 1/5 binlik nazım imar planı!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen toplantıda, 1/5 binlik nazım imar planı masaya yatırıldı.

Beyşehir kent projeleri Haberi

Beyşehir kent projeleri

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Selçuklu Belediyesi tarafından Esentepe Mahallesinde yaptırılması planlanan kapalı spor salonu için inşaat çalışmalarının başladığını aktardı. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Esentepe Camisi ile Ali Akkanat Anadolu Lisesi arasındaki boş alanda ihaleyi üstlenen firma tarafından başlatılan spor salonu yapım çalışmalarının halen devam ettiğini dile getiren Özaltun, “Yaklaşık bin metrekarelik kapalı alana sahip olacak yeni kapalı spor salonumuz Beyşehir’de okullar bölgesi olarak nitelendirdiğimiz bölgede yer alan eğitim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerimizin önemli bir ihtiyacını karşılamış olacak. Basketbol ve voleybol müsabakalarının yapılabileceği ve bünyesinde bir tribünün de yer alacağı kapalı spor salonu ilçemizde yaşayan gençlerimizin de istifade edebileceği bir mekan olacak. Gençlerimizi spor alanlarına çekebilme adına önemsediğimiz yaklaşık 2 milyon liraya mal olacak bu kapalı...