17 / 06 / 2024

Beyşehir şehir konağı projesi

Beyşehir şehir konağı projesi

İlçelere şehir konağı kazandırma çalışmalarını sürdüren Konya Büyükşehir Belediyesi, Beyşehir’de şehir konağı inşaatını sürdürüyor. İlçeye değer katacak yatırım, 3 milyon 100 bin liraya mal olacak.

TOKİ Konya Beyşehir kura sonuçları!

TOKİ Konya Beyşehir kura sonuçları henüz açıklanmadı. Toplamda 62 adet daireden oluşan projede kura çekilişi bugün yapılıyor. 

TOKİ Beyşehir Küçükavşar 2. Etap kura çekilişi yarın!

Konya Beyşehir 2. Etap TOKİ'de yer alan 62 adet konutun kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Konya Güneysınır Şehir Konağı açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konya Büyükşehir Belediyesi, Güneysınır'a bir şehir konağı inşa etti.

Beyşehir'e hasta konukevi yapılıyor!

Beyşehir Belediyesi tarafından ilçeye inşa edilecek olan hasta konukevinin inşaat çalışmaları başladı.

Beyşehir toplu konut projeleri ile değerlenecek!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi, gurbetten ilçeye tersine göçü hayata geçireceği toplu konut hamleleri ile başlatmayı hedefliyor.

Konya Beyşehir'e katlı otopark yapılacak!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ilçenin 2018 yılında katlı otopark ve kapalı pazar yerine kavuşacağını söyledi.

Beyşehir'de 5.9 milyon TL'ye satılık otel ve arsası!

Konya ili, Beyşehir ilçesi, Ağılönü Mahallesi'nde yer alan otel ve arsası niteliğindeki taşınmaz 5 milyon 900 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

TOKİ Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap sözleşme dönemi!

Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap konut Projesi’nde yer alan konutların sözleşme imzalama işlemleri için son gün bugün olarak belirlendi.

Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap sözleşme tarihleri!

Konya Beyşehir Küçükavşar 2. Etap'ta yer alan 438 adet konutun sözleşme imzalama işlemleri 5 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Beşdivanlı Rıza Bey’in tarihi konağı restore ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından İstiklal Savaşı’nda Kocaeli Taşköprü yöresinde kurduğu milli müfrezeyle işgal güçlerine karşı savaşan Beşdivanlı Rıza Bey’in tarihi konağı restore ediliyor.

Konya Beyşehir’de hak sahipleri belirlendi!

Konya’nın Beyşehir İlçesi’nde inşa edilen 469 konutun hak sahipleri TOKİ tarafından gerçekleştirilen kura ile belirlendi. Projede konutların yanı sıra cami ve ticaret merkezide bulunuyor..

Konya Beyşehir'de emlak ve çevre vergisinde son gün 31 Mayıs'ta!

Konya Beyşehir'de Çevre Temizlik ve Emlak Vergileri'nin ilk tasitinin ödeme süresinin 31 Mayıs’ta biteceği Beyşehir Belediyesi Emlak ve Mali İşler Müdürlüğü tarafından açıklandı.

Konya Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezi açıldı!

Konya Beyşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi hizmete açıldı. Merkezin yapımında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nin dış mimarisi ilham alındı...

Beyşehir şehir konağı projesi Haberi

Beyşehir şehir konağı projesi


Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında ilçelerde şehir konağı yapımını sürdürüyor.


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, ilçe merkezlerinin tamamına en az bir kültür merkezi, şehir konağı, spor salonu yatırımları kazandıracaklarını söyledi.


Konya merkezin ardından ilk olarak Ereğli’de yaptıkları şehir konağının Aile Sanat ve Eğitim Merkezi (ASEM) olarak hizmet verdiğini belirten Başkan Akyürek, Akşehir, Ilgın, Cihanbeyli, Çumra ve Karapınar ilçelerinde tamamlanan şehir konaklarının açılışının, toplu açılış töreni için Konya’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapıldığını dile getirdi.


Beyşehir İlçesi’ndeki şehir konağı yapımının hızla devam ettiğini kaydeden Başkan Akyürek, 3 milyon 100 bin liraya mal olacak şehir konağında yüzme havuzu, spor salonu, meslek edindirme kurs alanları ve çok amaçlı salonlar bulunduğunu dile getirdi.


Şehir konaklarının ilçelere değer katarken insanların yaşam kalitesini de...