25 / 07 / 2024

Beyşehir Ticaret Odası

Beyşehir Ticaret Odası

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, düzenlenen toplantıda inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı. Gül, meslek komitesi olarak oda bünyesinde üyelerin sorunlarını dinlemek ve yukarılara taşımak için zaman zaman bu tür toplantılar yaptıklarını hatırlattı.

Adana Ticaret Odası açıkladı! TOKİ Adana'da inşaat için ‘fahiş’ fiyat uyguluyor...

Adana Ticaret Odası (ATO) Ayakkabıcılar Meslek Komitesi Başkanı Efgan Kumlu ve ATO Meclis Üyesi Ayhan Kaliç, yaptıkları açıklama kapsamında, TOKİ‘nin inşaat için ‘fahiş’ fiyat istediğini ve Adana Büyükşehir Belediyesi’nin de altyapı ve yol konusunda destek vermekten kaçındığını kaydetti.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut! İhalesi bugün!

Konya Beyşehir Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Beyşehir 106 konut ihalesi yarın!

Konya İli Beyşehir İlçesi Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Konya Beyşehir'e 106 yeni konut müjdesi!

Konya İli Beyşehir İlçesi Üzümlü Mahallesi 106 Konut 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 20 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

Konya Beyşehir’de hak sahipleri belirlendi!

Konya’nın Beyşehir İlçesi’nde inşa edilen 469 konutun hak sahipleri TOKİ tarafından gerçekleştirilen kura ile belirlendi. Projede konutların yanı sıra cami ve ticaret merkezide bulunuyor..

İzmir Ticaret Odası'nın yeni binasının temeli atıldı!

İzmir Ticaret Odası'nın (İTO) Kordan'da hizmet verecek 7 katlı yeni binasının temeli törenle atıldı. Açılış törenine milletvekilleri, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, belediye başkanları ve STK temsilcileri katıldı.

TOKİ Konya Beyşehir'e 99 konut inşa edecek!

TOKİ Konya İli, Beyşehir İlçesi, Huğlu Mahallesi 136 ada, toplam 13 parselde yapılacak olan 99 adet konut, 1 adet 2 dükkanlı ticaret inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 26 Ekim'de yapılacak.

TOKİ Konya Beyşehir 2. Etap 469 konut ihalesi bugün!

TOKİ Konya İli Beyşehir İlçesi 2. Etap 469 adet konut, 1'er adet cami ve ticaret merkezi ve sosyal tesis inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Konya Beyşehir Esentepe Mahallesi’nde halk pazarı alanı düzenleniyor!

Konya’nın Beyşehir ilçesinin Esentepe Mahallesi’nde Cumartesi günleri sebze pazarı kurulan halk pazarında bir süre önce başlatılan iyileştirme çalışmaları devam ediyor.

TOKİ Beyşehir emekli konutlarına bin 300 başvuru geldi!

Beyşehir İlçe Belediyesi’nin ilçe genelinde yaşayan emeklileri konut sahibi yapmak amacıyla başlattığı projeye emeklilerden yoğun ilgi geldi. Ev sahibi olmak isteyen emekliler için ilçede bin 300 kişi ön talep başvurusunda bulundu.

TOKİ Beyşehir'e 469 konut inşa edecek!

Beyşehir Belediyesi’nin girişimi ile başlatılan 2. etap toplu konut projesi Beyşehir’de uygulamaya geçiriliyor. Özaltun, yaptığı açıklamada, ilçe merkezinde yeni bir toplu konut hamlesinin daha hayata geçirilmeye başladığını söyledi.

TOKİ Konya Beyşehir 2.Etap'ta 469 konut yaptıracak!

TOKİ Konya Beyşehir 2.Etap'ta 469 konut, 1'er adet cami ve ticari merkezi ve sosyal tesis inşaatı ile altyapı çevre düzenlemesi işi ihalesi 28 Nisan 2016'da yapılacak.

Konya Beyşehir'de çok amaçlı spor sahası açıldı!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, açılış töreninde, sportif faaliyetlerin mahallelerde süreceğini söyledi. Özaltun, "Nereye ne yapılacağına beraber karar vereceğiz. Benim değil toplumun istediği olacak. " dedi.

Beyşehir Ticaret Odası Haberi

Beyşehir Ticaret Odası

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, düzenlenen toplantıda inşaat sektörünün sorunları masaya yatırıldı.

Beyşehir Ticaret Odası tarafından göl kenarındaki bir restoranda düzenlenen toplantıya AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Konya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Nurullah Osmanlı, Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, mimar, mühendisler ile işadamı ve müteahhitler katıldı.

Toplantıda konuşan Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, meslek komitesi olarak oda bünyesinde üyelerin sorunlarını dinlemek ve yukarılara taşımak için zaman zaman bu tür toplantılar yaptıklarını hatırlatarak, “Bu da onlardan bir tanesi. Beyşehir inşaat sektöründe gerçekten çok büyük bir aşama kat etmiş bir ilçemiz. Ve ilçe ekonomisinin yüzde 50’sine tekabül eden bir potansiyeli olan bir Beyşehir var, tabi bu böyle olunca...