14 / 05 / 2024

beyşehirde çöp konteynerleri yerin altına mı alınacak

beyşehirde çöp konteynerleri yerin altına mı alınacak

Beyşehir'de çöp toplama sisteminin yenileneceğini ve uygulamaya çöp konteynerlerini yerin altına alarak başlayacaklarını anlatan Özaltun, "Konya'mız merkezinde de halen uygulanan yeraltı çöp konteyneri sistemini ilçemize de kazandıracağız.

Betonun metreküpü hangi şehirde, KDV dahil kaç TL? 

Geçtiğimiz aylarda, Ticaret Bakanı Bolat, çimento ve hazır beton sektöründe fahiş fiyat artışlarını gördüklerini belirterek, önlem alınacağını açıklamıştı. Peki beton fiyatları düştü mü? Betonun metreküpü hangi şehirde, KDV dahil kaç TL? 

TİKA, Üsküp'teki İsa Bey Medresesi'ni restore edecek!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Üsküp'teki İsa Bey Medresesi'ni restore edecek!

Bey Grup Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bey Grup Lojistik İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp Can Ozan İle Batıkan Adnan Çanakkale ortaklığında 100 bin sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu.

Konya Beyşehir Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, yıllardır atıl vaziyette bulunan günlük 11 bin metreküp kapasiteli Beyşehir Atıksu Arıtma Tesisini işletmeye aldı.

10 şehirde KOBİ Vadisi kurulacak!

15 Temmuz’daki darbe girişiminin püskürtülmesinin ardından rafta bekleyen KOBİ projeleri hayata geçmeye başlıyor. 10 şehirde ‘KOBİ Vadisi’ kurulacak. Program kapsamında ilk etapta 120 milyon euro yatırım yapılacak. Endüstri 4.0 için teşvik gelecek.

Konya Beyşehir'de inşaat işçisi hayatını yitirdi!

Konya’nın Beyşehir ilçesinde, bir inşaat ustası kalıp çaktığı esnada binanın 3.katından beton zemine düşerek yaşamını yitirdi.Olay, Dalyan Mahallesi’nde yapımı devam eden bir inşaatta meydana geldi.

Simav Babuk Bey Hamamı restorasyonu başladı!

KÜTAHYA'nın Simav İlçesi'nde 4 yıl önce yaşanan 5.9 büyüklüğündeki depremde yıkılıp harabeye dönen tarihi Babuk Bey Hamamı'nın restorasyonu başladı.

Büyükçekmece'de yeraltı çöp konteynerleri yaygınlaştırılıyor!

Büyükçekmece Belediyesi'nin sokağa çöp bırakma devrini sona erdiren projesi, 5 kata yakın yakıt tasarruf sağlayarak hem çevre sağlığına olumlu etki yaptı, hem de Büyükçekmece caddelerinde trafik yoğunluğunu azalttı.

Maltepe'de kentsel dönüşüme 5 şart!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, kentsel dönüşüm kriterlerini, ada bazında kentsel dönüşüm, evlerin çatılarına yağmur suyu paneller ve güneş panelleri, binalara otopark zorunluluğu ve yer altı çöp konteynerleri olarak açıkladı.

Beyşehir'de çöp konteynerleri yer altına alınacak!

Beyşehir'de çöp toplama sisteminin yenileneceğini ve uygulamaya çöp konteynerlerini yerin altına alarak başlayacaklarını anlatan Özaltun, "Konya'mız merkezinde de halen uygulanan yeraltı çöp konteyneri sistemini ilçemize de kazandıracağız.

İzmir Kıyı Tasarımı Projesi kapsamında çöp konteynerleri yerin altına alındı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kıyı Tasarımı Projesi kapsamında Alsancak Limanı ile Konak Pier arasındaki çöp konteynerlerini yerin altına aldı. 17 noktada hayata geçirilen uygulamayla görüntü ve çevre kirliliğinin önüne geçilmesi hedefleniyor.

Aliağa'da çöp konteynerleri yer altına alındı!

Aliağa Belediyesi çevre ve halk sağlığı açısından büyük önem taşıyan, kenti daha çağdaş bir görünüme kavuşturacak yeni projeyi daha hayata geçiriyor. Aliağa'da çöp konteynerleri yer altına alındı...

12 şehirde yeni özel hastane ve tıp merkezleri açılacak!

12 şehirde yeni özel hastane ve tıp merkezleri açılacak. Sağlık Bakanlığı, 2014 yılında 12 şehre yeni özel sağlık kuruluşu açılması ve uygun olan illere kadro tahsisi yapılmasına dönük planlama yaptı...

beyşehirde çöp konteynerleri yerin altına mı alınacak Haberi

beyşehirde çöp konteynerleri yerin altına mı alınacak


Konteynerleri Yer Altına Alınacak Beyşehir ilçesinde çöp konteynerlerinin yerin altına alınması uygulaması başlıyor. 

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir'de çöp konteynerlerinin yerin altına alınarak bu konuda yaşanan görüntü kirliliklerinin ortadan kaldırılacağını söyledi. Başkan Özaltun, vatandaşlardan gelen talep üzerine Beyşehir'de çöp toplama sisteminin yenileneceğini söyledi. Uygulamaya çöp konteynerlerini yerin altına alarak başlayacaklarını anlatan Özaltun, "Konya'mız merkezinde de halen uygulanan yeraltı çöp konteyneri sistemini ilçemize de kazandıracağız. 

Model olarak Karatay Belediyesi'nüı kullanmış olduğu sistemi ilçemizde kullanacağız. İlk uygulamaya ise bunun sözünü vermiş olduğumuz Avşar Mahallemizde başlayacağız, sırasıyla diğer mahallelerimizde de bu sistemi yaygınlaştıracağız" dedi. Özaltun, önümüzdeki 15 günlük süre içerisinde ilk uygulamanın TOKİ konutlarının yer aldığı Avşar Mahallesinde vatandaşların da katılımıyla düzenlenecek bir törenle başlayacağını, sistemin yaygınlaştırılmasıyla ilçede çöplerle ilgili yaşanan görüntü kirliliğinin...