09 / 05 / 2024

beytepe butik royal residence

beytepe butik royal residence

Özellikle büyükşehirlerde sosyal donatı alanlarıyla zengin yaşam merkezleri sunan projelerin lüksünden vazgeçmeden komşuluk kültürünü de yaşamak isteyenler, "butik residence"ları tercih ederek samimi ortamlarda hayat sürme imkanı buluyor...

Elit Yapı'dan Beytepe'ye karma proje!

ANKARA'YA Beytepe'deki Elit Royal Residence'ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı. Elit Yapı'nm Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, konuyla ilgili konuştu..

Elit Yapı Beytepe'de yeni projeye başlıyor!

Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı. Elit Royal Residence ile Başkent'i "butik residence" konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, bir kez daha Ankara'nın gözde lokasyonu Beytepe bölgesini tercih etti.

Beytepe Elit Manzara projesinde son hazırlıklar tamamlandı!

Geçen yıl Ankara'ya Beytepe 'deki Elit Royal Residence 'ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı.

Elit Yapı Beytepe'de butik residence projesine başlıyor!

Geçen yıl Ankara'ya Beytepe'deki Elit Royal Residence'ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı. Elit Royal Residence ile Başkent'i "butik residence" konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, Beytepe'de butik residence projesine başlı

Elit Manzara projesi tanıtıldı!

Elit Royal Residence ile başkenti "butik residence" konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, bir kez daha Ankara'nın gözde lokasyonu Beytepe bölgesini tercih etti.

Elit Yapı'dan Beytepe'ye yeni proje: Elit Manzara!

Geçen yıl Ankara’ya Beytepe’deki Elit Royal Residence’ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı. Elit Manzara projesi 119 adet daireden meydana gelecek..

Beytepe Elit Manzara projesinde geri sayım başladı!

Geçen yıl Ankara ’ya Beytepe ’deki Elit Royal Residence ’ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı.

Elit Royal Residence'ta bahar havası yaşanıyor!

Hava sıcaklıkları düşmeye devam ederken, yalıtımının önemi mantolama yapılan evlerde daha iyi anlaşılıyor. Ankara'nın yüksek konumda olması nedeniyle Beytepe'de hayata geçirilen Elit Royal Residence'da fark yaratan ısı yalıtımı bulunuyor.

Elit Royal Residence ısı yalıtımı farkını ortaya koyuyor!

Ankara'nın yüksek konumda olması nedeniyle en soğuk bölgelerinden Beytepe'de hayata geçirilen Elit Royal Residence da fark yaratan ısı yalıtımı sayesinde sakinlerine adeta bahar havası yaşatıyor...

Elit Yapı'dan Beytepe'ye yeni proje!

Son olarak Ankara Beytepe'de Elit Royal Residence projesini hayata geçirerek, Başkent'i butik residence konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı. Firmanın yeni projesi de Beytepe'de hayata geçirilecek...

Elit Yapı'nın yeni projesi için geri sayım başladı!

Son olarak Ankara'nın yeni gözde merkezlerinden Beytepe'de Elit Royal Residence projesini hayata geçirerek Başkent'i "butik residence" konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı.

Elit Yapı Beytepe'de yeni projeye başlayacak!

Son olarak Ankara'nın yeni gözde merkezlerinden Beytepe'de Elit Royal Residence projesini hayata geçirerek Başkent'i "butik residence" konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı.

Elit Yapı’nın yeni projesi için geri sayım başladı!

Elit Yapı’nın yeni projesi için geri sayım başladı. Beytepe’de Elit Royal Residence projesini hayata geçirerek Başkent’i “butik residence” konseptiyle tanıştıran Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı.

beytepe butik royal residence Haberi

beytepe butik royal residence


Özellikle büyükşehirlerde sosyal donatı alanlarıyla zengin yaşam merkezleri sunan projelerin lüksünden vazgeçmeden komşuluk kültürünü de yaşamak isteyenler, "butik residence"ları tercih ederek modern hayatın ihtiyaçlarını karşılarken aile sıcaklığındaki samimi ortamlarda hayat sürme imkanı buluyor.


Gündelik hayatın içinde birçok şeyden feragat etmek zorunda kalan günümüz insanı, değil alt katta oturanı, kapı komşusunu bile tanımaz hale geldi. Mimarinin her geçen gün daha özgün tasarımlarla karşımıza çıktığı şu günlerde, komşuluğu önemseyenler için de çözüm önerisi geliştiriliyor. 


Mimarlar, "butik residence"larla modern hayatın ihtiyaçlarından vazgeçmeden samimi komşuluk ilişkisi isteyenlere alternatif yaşam alanı tasarlıyor.


Başkent'te lüks konforun adresi olarak dikkati çeken Elit Royal Residence da, Ankaralıları butik residence kavramıyla tanıştıran bir proje. Ankara'daki birçok önemli projede imzası bulunan Yeşim Hatırlı ve Nami Hatırlı'nın projelendirdiği Elit Royal, Başkent'in en nezih...