27 / 04 / 2024

Butik rezidanslar komşuluk kültürünü yaşatıyor!

Butik rezidanslar komşuluk kültürünü yaşatıyor!

Özellikle büyükşehirlerde sosyal donatı alanlarıyla zengin yaşam merkezleri sunan projelerin lüksünden vazgeçmeden komşuluk kültürünü de yaşamak isteyenler, "butik residence"ları tercih ederek samimi ortamlarda hayat sürme imkanı buluyor...




Özellikle büyükşehirlerde sosyal donatı alanlarıyla zengin yaşam merkezleri sunan projelerin lüksünden vazgeçmeden komşuluk kültürünü de yaşamak isteyenler, "butik residence"ları tercih ederek modern hayatın ihtiyaçlarını karşılarken aile sıcaklığındaki samimi ortamlarda hayat sürme imkanı buluyor.


Gündelik hayatın içinde birçok şeyden feragat etmek zorunda kalan günümüz insanı, değil alt katta oturanı, kapı komşusunu bile tanımaz hale geldi. Mimarinin her geçen gün daha özgün tasarımlarla karşımıza çıktığı şu günlerde, komşuluğu önemseyenler için de çözüm önerisi geliştiriliyor. 


Mimarlar, "butik residence"larla modern hayatın ihtiyaçlarından vazgeçmeden samimi komşuluk ilişkisi isteyenlere alternatif yaşam alanı tasarlıyor.


Başkent'te lüks konforun adresi olarak dikkati çeken Elit Royal Residence da, Ankaralıları butik residence kavramıyla tanıştıran bir proje. Ankara'daki birçok önemli projede imzası bulunan Yeşim Hatırlı ve Nami Hatırlı'nın projelendirdiği Elit Royal, Başkent'in en nezih bölgelerinden Beytepe'de yükseliyor. 



Habertürk Ankara


Geri Dön