09 / 05 / 2024

butik rezidans ne demek

butik rezidans ne demek

Özellikle büyükşehirlerde sosyal donatı alanlarıyla zengin yaşam merkezleri sunan projelerin lüksünden vazgeçmeden komşuluk kültürünü de yaşamak isteyenler, "butik residence"ları tercih ederek samimi ortamlarda hayat sürme imkanı buluyor...

Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

Antwell Sağlık Rezidansı projesinde lansman tarihi 12 Aralık Salı günü olarak belirlendi. Peki Antwell Sağlık Rezidansı ne zaman satışta?

3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Peşin ödemede yüzde 15 indirim sağlanan 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans Evleri ASAF İş Ortaklığı'nın Başakşehir Belediyesi iş birliği ile hayata geçiriliyor. Peki 3. İstanbul Başakşehir Grand Rezidans ne zaman teslim?

Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Kartal'da yükselen Bumerang Kartal Rezidans projesi kentsel dönüşüm projesi hayata geçiriliyor. Peki Bumerang Kartal Rezidans ne zaman teslim?

Skyland İstanbul Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Seyrantepe'de Türk Telekom Arena Stadı'nın yanında yükselen Skyland İstanbul projesinde daire fiyatları 553 bin TL'den başlıyor...

Elexia Tuzla Rezidans ne zaman teslim?

Elexia Tuzla Rezidans projesinde daire fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Elexia Tuzla projesi 2018'in sonunda teslim edilecek...

MRS İnşaat, butik projeleriyle öne çıkıyor!

Kentte lüks segmentte konut üreten MRS İnşaat, butik projeleriyle öne çıkıyor. MRS İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Bilici Şehrinaz Vilları, Park Ladin Evleri, Panorama Evleri ve Başkarakol Konutları projelerini sürdürdüklerini söyledi.

Atiye Rezidans ne zaman teslim?

İstanbul Kağıthane'de yükselen Atiye Rezidans projesinde 2+1 dairelerin fiyatları 550 bin liradan başlıyor. Atiye Rezidans Kağıthane'de 24 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılabiliyor...

DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

Daire tiplerimin 2+1'den 3+1,5'a kadar farklılık gösterdikleri proje konum bilgisine göre sahile 2 kilometre yakınlıkta yer alıyor. Peki DKY Ada Rezidans ne zaman teslim?

Daire Kartal Rezidans ne zaman teslim?

Daire Kartal Konutları 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Projede peşin ödemelerde yüzde 4 indirim uygulanıyor. Peki Daire Kartal Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Hill Kartal Yakacık Rezidans ne zaman teslim?

Konut alanlarının 77.61 metrekareden başladığı projede dairelerin tipleri 1+1' den dublekse kadar farklılık göstererek tasarlandı. Peki Hill Kartal Yakacık Rezidans ne zaman teslim?

Vadişehir Rezidans ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Vade farksız ödeme yapılabilen proje 50 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Vadişehir Rezidans ne zaman teslim edilecek?

Oran Kuzu Effect Rezidans ne zaman teslim?

Daire alanlarının 79 metrekaden başladığı Kuzu Effect projesi 203 adet konut, 44 adet ofis ve açık çarşıdan oluşuyor. Peki Oran Kuzu Effect Rezidans ne zaman teslim?

Nurol Park Rezidans ne zaman teslim?

Nurol Park Güneşli'de vade farkı olmadan 50 ay vade yapılabiliyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor. Peki Nurol Park Rezidans ne zaman teslim?

butik rezidans ne demek Haberi

butik rezidans ne demek


Özellikle büyükşehirlerde sosyal donatı alanlarıyla zengin yaşam merkezleri sunan projelerin lüksünden vazgeçmeden komşuluk kültürünü de yaşamak isteyenler, "butik residence"ları tercih ederek modern hayatın ihtiyaçlarını karşılarken aile sıcaklığındaki samimi ortamlarda hayat sürme imkanı buluyor.


Gündelik hayatın içinde birçok şeyden feragat etmek zorunda kalan günümüz insanı, değil alt katta oturanı, kapı komşusunu bile tanımaz hale geldi. Mimarinin her geçen gün daha özgün tasarımlarla karşımıza çıktığı şu günlerde, komşuluğu önemseyenler için de çözüm önerisi geliştiriliyor. 


Mimarlar, "butik residence"larla modern hayatın ihtiyaçlarından vazgeçmeden samimi komşuluk ilişkisi isteyenlere alternatif yaşam alanı tasarlıyor.


Başkent'te lüks konforun adresi olarak dikkati çeken Elit Royal Residence da, Ankaralıları butik residence kavramıyla tanıştıran bir proje. Ankara'daki birçok önemli projede imzası bulunan Yeşim Hatırlı ve Nami Hatırlı'nın projelendirdiği Elit Royal, Başkent'in en nezih...