04 / 05 / 2024

Beytepe Camisi adı

Beytepe Camisi adı

Hacettepe Üniversitesi Senatosu, Gazze'de ölenlerin anısına Beytepe Yerleşkesinde anıt yaptırma ve de aynı yerleşkede bulunan Beytepe Camisinin adını da Gazze Camisi olarak değiştirme kararı aldı.

Tona Beytepe geliyor! Yeni proje!

Tona Yapı ve Fırat Tahin ADİ Ortaklığı Tona Beytepe projesi için düğmeye bastı. 304 adet konutun yer alacağı projede 478 milyon 650 bin TL'ye mal olacak.

Hint Ulema Cemiyeti'nden Babri Camisi kararına itiraz!

Mevlana İrşad Medeni'nin önderlik yaptığı Hint Ulema Cemiyeti, Tüm Hindistan Müslüman Kişisel Hukuk Kurulu gibi Yüksek Mahkemenin Babri Camisi kararına itiraz edeceklerini ifade etti.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tınaztepe Kampüs Camisi'nin inşaatına başlandı!

Türkiye Diyanet Vakfı İzmir Şubesi önderliğinde inşa edilmesi planlanan Tınaztepe Kampüs Camisi'nin inşatına başlandı. Camide, abdesthaneler, kütüphane, namaz kılma alanı dışında kütüphane, toplantı salonu, kadın-erkek sohbet alanları, şadırvan ve hilal şekli verilmiş havuzlar yer alacak. 

Tuzla Türkan-Ömer Okan Camisi açıldı!

Başbakan Binali Yıldırım, Tuzla’da Okan Üniversitesi Diş Hastanesi ve Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan tarafından rahmetli anne ve babasının adına inşa ettirilen Türkan-Ömer Okan Camisi’nin açılışlarını yaptı.

Benevre Beytepe'de ayrıcalığı hissedeceğiniz 10 detay!

Benevre Beytepe projesi Ağustos 2017’de teslim edilecek. Benevre Beytepe projesini 10 adımda incelemeye ne dersiniz?

Gine'deki II. Abdülhamid Han Camisi açıldı!

Gine'nin başkenti Konakri'deki, Mahmut Ustaosmanoğlu adına yaptırılan külliye içerisindeki medrese ve II. Abdülhamid Han Camisi açıldı. Türkiye'den 180 kişilik heyet açılış törenine katıldı.

Sincan'daki Hitabet Camisi yeniden yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın izni ile yeniden yapılan Sincan'daki Hitabet Camisi'ne 15 Temmuz Şehitleri Camisi adı verildi.

Toki Şehit Ömer Halisdemir Camisi açıldı!

15 Temmuz Milli İradeye Darbe Girişiminin kahraman ismi Ömer Halisdemir’in adının verildiği TOKİ Şehit Ömer Halisdemir Camisi törenle hizmete açıldı.

Rize'deki tarihi Gülbahar Hatun Camisi yıkıldı!

Rize'de 15. Yüzyıl'da Yavuz Sultan Selim Han tarafından annesi Gülbahar Hatun adına 1514 yılında yaptırılan Gülbahar Hatun Camisi, yerine daha büyük bir cami yapılmak üzere yıkıldı.

Adıyaman Sahabe Safvan Bin Muattal Camisi'nde son durum!

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Samsat ilçesindeki temasları kapsamında, Sahabe Safvan Bin Muattal Camisi Külliyesi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Hanönünü Merkez Camii yeniden yapılıyor!

Hanönü ilçesinde eski olduğu için yıkılan Merkez Camisi Şeyh Şaban-ı Veli Camisi adıyla yeniden yapılmasına başlandı. Cami Türkiye Diyanet Vakfı tarafından yapılacak.

Kastamonu Merkez Camisi yeniden inşa ediliyor!

Hanönü ilçesinde eski olduğu için yıkılan Merkez Camisi Şeyh Şaban-ı Veli Camisi adıyla yeniden yapılmasına başlandı. Sağlam, "Emeği geçen tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür eder, saygılarımızı sunarız. " dedi.

Kastamonu Hanönü Merkez Camii yeniden yapılıyor!

Hanönü ilçesinde eski olduğu için yıkılan Merkez Camisi Şeyh Şaban-ı Veli Camisi adıyla yeniden yapılmasına başlandı. 1959 yılında yapılan eski Merkez Camisinin yıkılarak yenisinin yapılması için inşasına başlandı.

Beytepe Camisi adı Haberi

Beytepe Camisi adı

Hacettepe Üniversitesi Senatosu, Gazze'de ölenlerin anısına Beytepe Yerleşkesinde anıt yaptırma ve aynı yerleşkede bulunan Beytepe Camisinin adını da Gazze Camisi olarak değiştirme kararı aldı. 


Hacettepe Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Hacettepe Üniversitesi Senatosunun dün yaptığı toplantıda Gazze’ye destek için üniversite imkanlarının seferber edilmesine yönelik kararlar alındığı kaydedildi. 


Açıklamada, senato toplantısında İsrail saldırısı sırasında Gazze’de yaşamını yitirenler anısına Beytepe Yerleşkesinde bir anıt yapılması ve tadilatı devam eden Beytepe Camisinin adının değiştirilerek Gazze Camisi olarak hizmete açılmasının onaylandığı...