02 / 05 / 2024

Beytepe Restorium nerde

Beytepe Restorium nerde

Beytepe Restorium nerede sorusuna İncek TED Koleji 'ne yakın konumda yer alıyor yanıtını verebiliriz, Temmuz 2014 'te teslim edilecek olan Beytepe Restorium 'da daireler ve villalar bulunuyor...

Platin Beytepe ev fiyatları!

İki blokta 62 konuttan meydana gelen Platin Beytepe projesinde dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Ankara Allora Beytepe ev fiyatları!

Ankara Allora Beytepe ev fiyatları 2+1'lerde 715 bin TL'den başlıyor. Allora Beytepe'de daireler oturuma hazır...

Officium Beytepe projesi 31 Aralık'ta teslim!

Officium Beytepe projesi 31 Aralık'ta teslim edilecek. Ankara Officium Beytepe projesinde fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor...

Renapark Beytepe güncel satış fiyatları!

Renapark Beytepe güncel satış fiyatları 635 bin TL'den başlayarak değişiyor. Renapark Beytepe projesi 2017'de teslim edilecek...

Benevre Beytepe projesi vatandaşın yüzünü güldürecek!

Benevre Beytepe projesi, sunduğu imkanlar ile de konut sahibi olmak isteyen vatandaşın yüzünü güldürecek. Güvenlik önlemlerinin her detaylarının düşünüldüğü projede, konut sahipleri gözü arkada kalmadan evlerinden çıkabilecek.

Beytepe Elit Manzara ödeme seçenekleri!

Beytepe Elit Manzara projesi 13 bin 751 metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor. Beytepe Elit Manzara ödeme seçenekleri haberimizde bulunuyor.

Benevre Beytepe projesinin sanatsal detayları anlatılıyor!

Elbiz İnşaat garantisi ile teslim sürecinde olan Benevre Beytepe projesi, bir ilke imza atarak, sanatsal detayları, konut sahipleri ile buluşturuyor. Ressam Ahmet Burak Halıcı, her bir katı ayrı resmettiği projenin detaylarını anlattı.

Benevre Beytepe 26 renge boyanacak!

Beytepe'de yükselecek olan Benevre Beytepe projesi, bir ilke imza atarak, sanatsal detayları, konut sahipleri ile buluşturuyor. Ressam Ahmet Burak Halıcı, her bir katı ayrı resmettiği projenin detaylarını anlattı.

Keklikoğlu Beytepe Restorium ve Villa Ada'da elit ve huzurlu yaşam!

Keklikoğlu GYİ Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Keklikoğlu Beytepe Restorium ve Villa Ada Projeleri hakkında şu bilgileri kaydetti:

Elit Manzara Beytepe: Her anı yaşam dolu!

Elit Manzara Beytepe, Ankara ve İstanbul'da gerçekleştirdikleri iddialı projelerle, adlarından söz ettiren, 30 yıllık tecrübeleri ile sektörün yakından takip ettiği iki güçlü firma.

Benevre Beytepe'de fiyatlar 225 bin TL'den başlıyor!

Elbiz İnşaat'ın Beytepe'de yükselecek olan Benevre Beytepe projesi, farklı bir ayrıntıyı da gözler önüne seriyor. Müşterilerine en fazla 106 metrekarelik bir yaşam alanı oluşturan proje sayesinde ev içinde kaybolma durumu son bulacak.

Benevre Beytepe'de daireler 2017 Ağustos’ta teslim!

Elbiz İnşaat’ın 29 yıllık tecrübesi ile hayata geçen Benevre Beytepe Projesi, 225.OOO TL’den başlayan fiyatlar ile ev sahibi olmak isteyenleri kazandırıyor. İlklerin adresi de olan proje, sade ve şık mimarisi ile 2017 Ağustos’ta teslim edilecek.

Benevre Beytepe'de ev alana kira garantisi!

Elbiz inşaat, Ankara Beytepe'de inşa ettiği Benevre projesinde yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında konut almak isteyenlere kira garantisi sunuluyor.

Beytepe Restorium nerde Haberi

Beytepe Restorium nerde


Ankara İncek 'te inşa edilen Beytepe Restorium projesinin satış süreci devam ediyor. 21 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Beytepe Restorium Ankara, Keklikoğlu Gayrimenkul imzası taşıyor.


Beytepe Restorium nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Beytepe Restorium nerede sorusunun yanıtına geçmeden önce proje hakkında bilgi verelim.


65 konuttan meydana gelen Beytepe Restorium 'da daireler ve villalar bulunuyor. Ankara Beytepe Restorium 'da yer alan daireler 4 oda 1 salon, villalar ise 7 oda 2 salon olarak tasarlandı.


Ankara Beytepe Restorium 'da fiyatlar 830 bin liradan başlıyor, 2 milyon 500 bin liraya kadar yükseliyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından faydalanabiliyor.


53 daire ve 12 villanın yer aldığı Restorium Beytepe Projesi 'nde;  vitamin bar ve cafe, mini sinema, squash, karma spor sahası,...