29 / 04 / 2024

Beyttürk İnşaat işleri

Beyttürk İnşaat işleri

Beyttürk, özellikle Marmara Bölgesi’nde imza attığı büyük projeler ile ilgili dikkati çekiyor. Beyttürk, geliştirdiği projelere ilişkin üyelik kartı uygulaması başlattı. Bu yeni uygulamayla, 5 bin Körfez ülkesi yatırımcısına yeni konut satmayı hedefliyor.

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Gürcafer'den büyük tepki! Yabancılara konut satışları 3'e katlandı! 

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği (KTİMB) Başkanı Cafer Gürcafer, yabancılara konut satışının Halkın Partisi (HP) Genel Başkanı Kudret Özersay’ın Başbakan Yardımcılığı görevinde iken 1’den 3’e çıkarıldığını açıkladı.

İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli?

İnşaat sektörü, belirli izin ve belgelerin alınması ile resmiyete dökülür. Bu belgelerin başında ise iskan belgesi geliyor. Peki İnşaat iskanı nasıl alınır? İnşaat işlerini kim takip etmeli? İşte ayrıntılar...

İçişleri Bakanlığı duyurdu! Göç İdaresi 2023 memur alımları başlıyor! Memur olmak isteyenler fırsatı sakın kaçırmayın!

İçişleri Bakanlığı tarafından memur alımı ilanı duyurulduç. Göç İdaresi 2023 memur alımları için başvuru tarihi belli oldu. Memur olmak isteyenler fırsatı sakın kaçırmayın! İşte İçişleri Bakanlığı memur alımı başvuru şartları...

İçişleri Bakanlığı'nın el koyduğu İBB dosyalarında hangi zararlar var?

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Saygı Öztürk, bugünkü köşesinde, İçişleri Bakanlığı'nın el koyduğu İBB dosyalarını kaleme aldı. İşte Saygı Öztürk'ün 'İşte, İçişleri Bakanlığı’nın el koyduğu dosyalar ve kalem kalem zararlar' başlıklı yazısı...

Ensar Boyama Dekorasyon Ve İnşaat İşleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ensar Boyama Dekorasyon Ve İnşaat İşleri Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Halit Sarıbulak tarafından kuruldu.

Evora İzmir'in B2-B3 bloklarının inşaat işi için sözleşme imzalandı!

Halk GYO'nun Evora İzmir Projesi'nde yer alan B2-B3 blokların inşaat işleri için yapılan ihale neticesinde, en uygun teklifi veren Teknik Yapı grup firması Aslanoğlu Altyapı ve Üst Yapı A.Ş. ile sözleşme imzalandı.   

İnşaat işleri vergi kesintisi oranı yükseltildi!

Yıllara yaygın inşaat işleri vergi kesintisi oranı 2021'de artırıldı. İnşaat ve taahhüt işi yapanlardan kesilen vergi stopaj oranı yüzde 3’den yüzde 5’e yükseltildi. 

Kalyon ve Kürk İnşaat, Musul Havalimanı'nı Fransızlara kaptırdı!

Musul Havalimanı’nın ihalesini Fransız Aeroports de Paris Ingenierie aldı. İhaleye Kürk İnşaat ve Kalyon Holding’in oluşturduğu bir konsorsiyum da teklif sunmuştu.

İnşaat işçileri konuştu: Biz o binanın yıkılacağını biliyorduk!

İnşaat işçisi Erol Kaya depremde çöken Barış Sitesi’nin yapımında çalışmıştı. Enkazdan çıkarılan cansız bedenleri hüzünle izleyen Kaya, anlatıyor: “Ben harç taşırken inşaatta yürümeye korkuyordum. İlk depremde yıkılacağını biliyorduk.”

Akiş GYO Kadıköy'deki mağazasının inşaat işleri için Conart İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'ndeki çok katlı mağaza niteliğindeki binanın ince yapı inşaatı işleri için Conart İnşaat ile anlaşıldı.

Akiş GYO Kadıköy'deki binasının tesisat işleri için Mekanik İnşaat ile anlaştı!

Akiş GYO'nun maliki bulunduğu İstanbul İli, Kadıköy İlçesi'nde çok katlı mağaza niteliğindeki binanın mekanik tesisat işleri için yapılan ihale sonucunda  Mekanik Elektrik İnşaat Taahhüt ile anlaştı.

Yeni alınan inşaat işleri Temmuz'da yüzde 14.8 arttı!

‘Türkiye İMSAD Temmuz 2020 Sektör Raporu’na göre, Ocak-Mayıs döneminde 6 sektörün üretiminde artış yaşandı ve inşaat sektöründe talep artışı yaşandı. Koronavirüs salgınından olumsuz etkilenen inşaat sektöründe yeni alınan inşaat işleri Temmuz'da 14.8 puan arttı...

Türk inşaat işçileri özel uçakla Malta'ya çalışmaya gitti!

Malta'da Sis Enerji Üretim AŞ ve System İnşaat adına yol ve alt yapı, otel, konut, çarşı inşaatı ile yüzme havuzu projesinde çalışacak Türk işçiler, İstanbul Havalimanı'ndan uğurlandı

Beyttürk İnşaat işleri Haberi

Beyttürk İnşaat işleri

Türk inşaat sektörünün büyüyen yıldızlarından Beyttürk İnşaat, Yalova’da geliştirdiği projelerle adını duyuruyor. Beytepe Yalova, Beyttürk Orman, Beytepe Plus, Mia Termal, Dreamland gibi projeleri yapan Beyttürk İnşaat, müşterilerine çeşitli avantajlar kazandıracak üyelik kartı uygulaması başlattı.


Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve DEİK Türk Bahreyn İş Konseyi Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, “ Şu anda Körfez ülkesinden 15 bin yatırımcıya ulaştık. Hem Türk hem de yabancı yatırımcılarımızı daha iyi hizmet verebilmek, aidiyet oluşturmak ve satışta avantaj sunmak amacıyla üyelik kartı çıkardık. Hedefimiz özellikle Körfez Bölgesi’nden 5 bin yeni yatırımcıyı projelerimize çekebilmek” dedi.


Beyttürk Member Kart, Beyttürk projelerinden hem uygun fiyatlarla konut sahibi olmanıza imkân sunuyor hem de referans olarak satışı sağlanan gayrimenkullerden komisyon kazandırıyor.

İsteyene ‘Gold’ isteyene ‘Platinum’

Şirket müşterilerine Gold ve Platinum Kart olmak üzere...