03 / 05 / 2024

beyttürk kartal resimleri

beyttürk kartal resimleri

Beyttürk, İstanbul Avrupa yakasında Ispartakule, Kağıthane, Silivri, Anadolu yakasında Kartal olmak üzere dört proje yapmaya hazırlanıyor. Beyttürk'ün projeleri konut, ticaret ve ofis alanlarından oluşuyor...

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Murat Öztürk Ura İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 25 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Öztürk tarafından kuruldu.

Orhun Kartal ne iş yapıyor? Kaç yaşında?

Türk iş insanı ve yönetici olarak tanınan Orhun Kartal ne iş yapıyor? Orhun Kartal kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Öztürk İnşaat Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Öztürk tarafından kuruldu.

Türk Kızılay'dan İstanbul'da inşaat ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul İli, Sümer Günay Kaynarca Kan Bağış Merkezi Ve Sümer Günay Kartal Kan Alma Birimi binasında tadilat ve onarım işi ihale edecek.

Bursa Orhangazi'deki Beyland arsaları satışa çıkarıldı!

Beyttürk Firması tarafından satın alınan, Orhangazi’de Hürriyet Mahallesi’nin üst kesimlerinde Kale bölgesinin altında bulunan arsa üzerine yapılması planlanan Beyttürk Projesi iptal edildi...

Yabancı konut yatırımcısı Yalova'yı sevdi!

Beyttürk Yalova'nın 2019 yılında 1696 adetle yabancıların en çok konut satın aldığı il olduğunu açıkladı. Beyttürk Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman, "Yalova'da konut alan her 100 yabancıdan 19'u bizi tercih etti" dedi...

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Öztürk İnşaat Taahhüt Hafriyat Yıkım Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Öztürk tarafından kuruldu. 

Yabancıya konut satışında 'çağrı merkezi' dönemi!

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Havva Nur Barman, konut satışlarının yüzde 70'ini çağrı merkezi kanalıyla yaptıklarını vurgulayarak, "Yurt dışına her ay ortalama 150 bin çağrı gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Retaj Grup Türkiye'de 750'nin üzerinde konutu işletecek!

Katar devletinin hissedarı olduğu Retaj Grup, Beyttürk ile imzaladığı anlaşma sonucunda Türkiye'de 750'nin üzerinde konutun işletmesini yapacak.

Anadolu Yakası konut projeleri yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Beyttürk iştiraki olan Reagroups Gayrimenkul Pazarlama'nın Yönetim Kurulu Üyesi Soner Keleş, İstanbul'da yabancı yatırımcı ilgisinin son dönemde Anadolu Yakası konut projelerine yöneldiğini söyledi.

Albaraka Türk, yeni şubesini Kartal Soğanlık'ta açtı!

Türkiye'nin katılım bankası olan Albaraka Türk, yeni şubesini Kartal Soğanlık'ta hizmete açtı.

Beyttürk, satış başarısını Reagroups ile Anadolu Yakası’na taşıdı!

Beyttürk, "REAGROUPS" Emlak Pazarlama markası ile uzun yıllardan beri süregelen yabancıya satış tecrübesini İstanbul Anadolu yakasına taşıdı…

Havva Nur Barman'dan 15 Temmuz mesajı!

Beyttürk A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Barman, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı...

beyttürk kartal resimleri Haberi

beyttürk kartal resimleri


Yalova'da bir çok projeye imza atan Beyttürk İnşaat, İstanbul'da dört proje hayata geçirecek. Beyttürk, İstanbul Avrupa yakasında Ispartakule, Kağıthane, Silivri, Anadolu yakasında Kartal olmak üzere dört karma proje yapmaya hazırlanıyor.


Bursa'da 1000 konutluk projesine öncelik veren Beyttürk, İstanbul'daki projelerini bir süre askıya aldı. Önümüzdeki iki yıl içerisinde başlaması hedeflenen projeler konut, ticaret ve ofis alanlarından oluşuyor.


1) Beyttürk Ispartakule 



Beyttürk Ispartakule projesi 33 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek. 950 dairenin yer alacağı Beyttürk Ispartakule projesinde dinlenme alanları, spor alanları, çocuk oyun alanları, yürüyüş yolları gibi sosyal donatılar olacak.



2) Beyttürk Kartal



Beyttürk Kartal projesi 110 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Karma konseptte tasaralann projede rezidans, otel ve AVM alanları yer alıyor.



3) Beyttürk Silivri



Beyttürk imzasıyla Silivri'de yükselecek proje 15 bin...