02 / 05 / 2024

bezirgan akdeniz yolu

bezirgan akdeniz yolu

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, seçimlerden önce verdiği bir sözü daha yerine getiriyor. Türel’in talimatıyla Kaş’ın Bezirgan mahallesi yeni bir yolla Akdeniz’e bağlanıyor.

12 saatlik yol 5 saate düşüyor! Akdeniz’de 3 tünel ve 1 viyadük açılacak

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Akdeniz Sahil Yolu'nda bu sene üç tünel ve bir viyadüğün hizmete açılacağını belirtti. İşte detaylar…

En uzun demir yolu tünelinin inşaatı tam gaz!

Güneydoğu'yu Akdeniz Bölgesi'ne bağlayacak olan Adana-Osmaniye-Gaziantep hızlı tren hattında bulunan ve "en uzun demir yolu tüneli" olarak nitelendirilen çift tüplü tünelin bir tüpünde delme işlemleri tamamlandı.

Karadeniz- Akdeniz Otoyolu Projesi yıl sonunda tamamlanacak!

145 yıllık Karadeniz- Akdeniz Otoyolu Projesi'nin yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor. 5 ili direkt, 50 ili dolaylı ilgilendiren 818 kilometrelik otoyol projesiyle Karadeniz ile Akdeniz kara yolu bağlantısı, 6 saate inecek...

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde 5 tünel ve 2 viyadük daha açılacak!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, Mersin ile Antalya'yı bağlayan Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nde bu yıl 5 tünel ile 2 viyadüğü daha açacaklarını söyledi.

Akdeniz Sahil Yolu Projesi'nin akıbeti mecliste!

Akdeniz Sahil Yolu Projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çelik, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun yüzde 95'i tamam!

Osmanlı padişahı Sultan Abdülaziz döneminde ilk kez gündeme gelen ve II. Abdülhamid zamanında da projesi çizilen Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun yapım çalışmalarının yüzde 95'i tamamlandı...

Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun en zorlu etabı ulaşıma açıldı!

Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun Ordu etabında bulunan ve en zorlu etabı olarak bilinen Topçam Tüneli trafiğe açıldı. Otoyol etabı ile güzergahtan geçişi 20 dakikadan 1 dakikaya düşecek.

Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun Topçam Tüneli ulaşıma açıldı!

2. Abdülhamid zamanında projesi çizilen 600 kilometrelik Karadeniz-Akdeniz Yolu'nun Ordu etabında yer alan 3 kilometre uzunluğundaki Topçam Tüneli trafiğe açıldı. 

Akdeniz Sahil Yolu Projesi 2019'da açılacak!

Akdeniz Sahil Yolu Projesi’nde sona yaklaşıldı. 2019 yılı Aralık ayında bitecek projede 39,8 km uzunluğunda 34 adet tünel yapılıyor.

Akdeniz Yolu Projesi'nin 2019'da açılması planlanıyor!

Akdeniz Yolu Projesi'nin gelecek yıl açılması planlanıyor. Ordu Valisi Seddar Yavuz, "2019 sonu itibarıyla bu yolu kesinlikle hizmeti açma noktasında kararlılığımız var'' dedi.

Akdeniz Sahil Yolu inşaatında son durum!

Mersin ve Antalya'yı birbirine bağlayacak olan Akdeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında, Mersin'in Anamur ilçesinde inşası tamamlanan viyadük ve tünel trafiğe açıldı.

Karadeniz- Akdeniz Yolu Projesi'nde sona yaklaşıldı!

Karadeniz- Akdeniz Yolu Projesi gündeme ilk olarak Osmanlı Padişahı Sultan Abdülaziz döneminde gelmişti. 50 ili ilgilendiren  yol projesinin 2019'da tamamlanması öngörülüyor. 

Akdeniz Sahil Yolu projesiyle Mersin-Antalya arası 4 saate düşecek!

Akdeniz Sahil Yolu Projesi kapsamında yapımı süren tünel ve viyadükleri inceleyen Mersin Valisi Ali İhsan Su, projenin tamamlanmasıyla Mersin-Antalya arasının 4 saate düşeceğini söyledi..

bezirgan akdeniz yolu Haberi

bezirgan akdeniz yolu


Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, seçimlerden önce verdiği bir sözü daha yerine getiriyor. Türel’in talimatıyla Kaş’ın Bezirgan mahallesi yeni bir yolla Akdeniz’e bağlanıyor. Dağları kırarak yapılan zorlu çalışma tamamlandığında Bezirgan’dan Kalkan’a ulaşım 10 kilometreden, 4 kilometreye düşecek. 


Başkan Menderes Türel, yerel seçimlerden önce Kaş’ın Bezirgan mahallesini ziyaretinde halkın virajlar nedeniyle Kalkan’a ulaşımda büyük tehlike ve sıkıntı yaşadıklarını belirtmesi üzerine, yeni bir yol sözü vermişti. Başkan Türel’in verdiği söz her zamanki gibi yerini buldu. Türel’in talimatı ile Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Ekipleri Kaş’a bağlı Bezirgan Mahallesi’ni, Kalkan Mahallesi’ne bağlayan yeni yol açma çalışmalarına başladı. Bezirgan’ı direkt Akdeniz’e bağlayacak yeni yol dağları kırarak oldukça zor şartlar altında yapılıyor. Tamamı kayadan oluşan zemin büyük bir sabır ve özenle kırılıyor.

6 KİLOMETRE KISALIYOR

Bezirgan mahallesini Kalkan’a...